Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Norge grunnet COVID-19.

Leiligheter i Hjellestad

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Andre typer overnattingssteder i Hjellestad

Zander K Hotel

Zander K Hotel

3.5 out of 5
Zander Kaaes gate 8, Bergen, Hordaland
Prisen er 895 kr per natt fra 29. nov. til 30. nov.
4.4/5Wonderful! (1,266 anmeldelser)

"Bra beliggenhet midt i byen, men likevel stille og rolig. Behagelig avslappende atmosfære, nytt og pent overalt, gode senger, sov som en stein, bra frokost, ingen tvil om at jeg velger dette hotellet neste gang jeg er i Bergen."…"

Anmeldelse skrevet 18. okt. 2020

Zander K Hotel
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

4 out of 5
Dreggsallmenningen 1, Bergen
Prisen er 1 076 kr per natt fra 29. nov. til 30. nov.
4.2/5Very Good! (1,417 anmeldelser)

"Tok Carona tiltaken seriøst og ordentlig. Flink og imøte kommende. Reint og fint rom. Supert."…"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2020

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
Thon Hotel Rosenkrantz

Thon Hotel Rosenkrantz

4 out of 5
Rosenkrantzgaten 7, Bergen
4.7/5Exceptional! (828 anmeldelser)
super service !

"Hyggelig betjening som ordnet nytt og større rom, da TVen ikke fungerte på det opprinnelige. Fikk også fruktfat som «trøst» 😀 !!"…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2020

Thon Hotel Rosenkrantz
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å bo i leilighet i Hjellestad?
Det finnes mange overnattingssteder i Bergen. Her finner du 157 overnattingssteder deriblant 47 leiligheter. Du bør ta deg tid til å besøke noen av de mest kjente severdighetene i regionen, blant annet Hurtigrutekaien og Bryggen.
Har du mer lyst til å bo i en leilighet fremfor på et hotellrom?
En leilighet er ofte mye mer romslig enn et tradisjonelt hotellrom og inneholder kjøkkenfasiliteter, slik at man kan lage sine egne måltider. En leilighet passer like fint for familier som ønsker å ha tilgang til alle bekvemmelighetene de er vant til å hjemme og par som helst vil bo i de rolige bydelene.
Hvilken leilighet er best for reisen min til Hjellestad?
Her ser du noen av de mest populære leilighetene i området: Bjørvika Apartments, Damsgård Area, Bergen city center: I Bergen, 14,2 km fra hjertet av Hjellestad. Kan friste med balkong eller terrasse, stue og internett. Det er dessuten parkeringsmuligheter på stedet. Keyser Apartments 6: ligger 15,2 km unna i I Bergen. Byr på blant annet eget spiseområde. Barfot Apartments: Leiligheten ligger i I Bergen, 15,3 km unna. Kan friste med wi-fi og eget spiseområde. Ole Bull Hotel & Apartments: ligger 15,6 km unna i I Bergen. Byr på både wi-fi, eget spiseområde og sovesofa. Det er dessuten vaskeritjenester på stedet.
Hvordan blir været på ferien min i Hjellestad?
Selv om været bare er én faktor, kan det virkelig påvirke reiseplanene hvis du skal bli i Hjellestad en stund. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 2 °C. De mest regnfulle månedene i Hjellestad er oktober, september, november og desember. I løpet av denne perioden regner det i snitt 219 mm hver måned.
Hvilke attraksjoner og severdigheter bør jeg besøke i Hjellestad?
Når du reiser rundt i området, bør du besøke Troldhaugen. Hvis du trives utendørs, kan du ta turen til Fløyen. Hurtigrutekaien og Bryggen er eksempler på andre populære severdigheter i området.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Hjellestad?
Hvis du vet litt om de forskjellige transportalternativene, kan du spare tid når du kommer frem. Fly til Bergen (BGO-Flesland), som ligger 3,9 km fra sentrum av byen. Hvis du vil bevege deg litt rundt i området, kan du vurdere en leiebil.