Harstad

Reiseguide
Harstad fasiliteter samt kyst og kystby
Harstad er stedet for deg som er på jakt etter de helt spesielle opplevelsene. Byen kan by på nordlys, midnattssol og fantastiske kultur- og naturopplevelser.

Legg årets ferie til Harstad hvis du er ute etter opplevelser du ikke får mange andre steder. Nordlyset danser på himmelen om sommeren, mens midnattssolen sørger for en helt spesiell stemning om vinteren. I tillegg kan byen by på en spesiell badeopplevelse, interessante opplevelser på Trondenes-halvøya og en vakker skjærgård med gode fiskemuligheter.

Du bare må få sett nordlyset hvis du besøker Harstad om vinteren. Det er bare på denne årstiden du kan se dette spektakulære lyset, som mange kommer reisende fra den andre siden av jorden for å oppleve. Kom deg til et sted utenfor byen uten noen lyskilder i nærheten, og er du heldig vil du få en opplevelse du kommer til å huske lenge.

Besøker du derimot Harstad om sommeren, kan du få med deg et annet spennende fenomen, nemlig midnattssolen. Fra midten av mai til midten av juni går solen aldri ned, noe som skaper en helt spesiell stemning i Harstad sentrum. En kald øl på et av byens utesteder etter midnatt mens solen skinner er en surrealistisk opplevelse!

Og når vi først er inne på Harstad sentrum, må du sørge for å ta turen innom noen av de mange restaurantene som ligger ved bryggen. Ferskere fisk enn den du får servert på restaurantene i Harstad skal du lete lenge etter! De 4 Roser er veldig populært, og omtales av mange som Harstads beste restaurant.

Hvis du vil svømme litt i en spesiell setting, tar du turen til Grottebadet, et badeland som ligger i grotter under byen. Eller du kan dra ut til Trondenes-halvøya for å lære mer om vikingetiden. På halvøya kan du også se Adolf-kanonen, verdens største landbaserte kanon fra annen verdenskrig!

En reise til Harstad er tingen for deg som er på jakt etter en litt annerledes opplevelse. Harstad er ingen storby, men byr på helt unike opplevelser som du bare finner i Nord-Norge. Dyphavsfiske, nordlys eller midnattssol, og en fantastisk skjærgård er bare noe av det du kan se frem til. Fang din egen fisk og tilbered den til middag – det blir ikke ferskere enn det!

Thon Hotel Harstad
Thon Hotel Harstad
3.5 out of 5
Sjogata 11, Harstad, 9400
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 213 kr per natt fra 15. okt. til 16. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Harstad, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi ...
4,4/5 Wonderful! (397 anmeldelser)
topp
"flott natur"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2022

F2 Hotel Harstad
F2 Hotel Harstad
3 out of 5
Fjordgata 2, Harstad, 9485
Prisen er 650 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
Hvis du bor på dette hotellet i Harstad, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en flatskjerm-TV og 1 soverom. Populære severdigheter ...
3,9/5 Very Good! (289 anmeldelser)
Genialt hotell
"Stort sett veldig fornøyd, litt trekk for dårlig lukt på bad (tom sluk) og ikke batterier i fjærnkontroll. Ellers må F2 få gjort noe med røyking på trappen utenfor døren, det lukter opp i bygget. Hotellet, pris, renhold og beliggenhet gjør at jeg gjerne anbefaler et opphold."

Anmeldelse skrevet 23. aug. 2022

Quality Hotel Harstad
Quality Hotel Harstad
3 out of 5
ANNA ELISABETHS GATE 8, Harstad, 9405
Prisen er 1 395 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Harstad, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en døgnåpen ...
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Holiday Home in Bjarkøy
Holiday Home in Bjarkøy
4 out of 5
Harstad, Troms og Finnmark
Hvis du bor i denne ferieboligen i Harstad, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og DVD-spiller på rommet. Les ...
Harstad Apartments
Harstad Apartments
3.5 out of 5
Marcus Pedersens vei 9, Harstad, Troms, 9406
Hvis du bor i denne leiligheten i Harstad, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
4,7/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
"Litt dyrt for en person, men jeg hadde ikke så mye valg siden alle hoteller var fullbooket. Plus for TV pakke. Minus for WiFi, som jeg opplevd som treg og ustabil."

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2019

Nobelgården Apartments
Nobelgården Apartments
Rikard Kaarbos gt 7, Harstad, 9405
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Harstad. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert) og renseri- eller vaskeritjenester. Populære severdigheter som ...
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke

Byer nær Harstad