Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

HarstadNorway

Harstad er stedet for deg som er på jakt etter de helt spesielle opplevelsene. Byen kan by på nordlys, midnattssol og fantastiske kultur- og naturopplevelser.

Legg årets ferie til Harstad hvis du er ute etter opplevelser du ikke får mange andre steder. Nordlyset danser på himmelen om sommeren, mens midnattssolen sørger for en helt spesiell stemning om vinteren. I tillegg kan byen by på en spesiell badeopplevelse, interessante opplevelser på Trondenes-halvøya og en vakker skjærgård med gode fiskemuligheter.

Du bare må få sett nordlyset hvis du besøker Harstad om vinteren. Det er bare på denne årstiden du kan se dette spektakulære lyset, som mange kommer reisende fra den andre siden av jorden for å oppleve. Kom deg til et sted utenfor byen uten noen lyskilder i nærheten, og er du heldig vil du få en opplevelse du kommer til å huske lenge.

Besøker du derimot Harstad om sommeren, kan du få med deg et annet spennende fenomen, nemlig midnattssolen. Fra midten av mai til midten av juni går solen aldri ned, noe som skaper en helt spesiell stemning i Harstad sentrum. En kald øl på et av byens utesteder etter midnatt mens solen skinner er en surrealistisk opplevelse!

Og når vi først er inne på Harstad sentrum, må du sørge for å ta turen innom noen av de mange restaurantene som ligger ved bryggen. Ferskere fisk enn den du får servert på restaurantene i Harstad skal du lete lenge etter! De 4 Roser er veldig populært, og omtales av mange som Harstads beste restaurant.

Hvis du vil svømme litt i en spesiell setting, tar du turen til Grottebadet, et badeland som ligger i grotter under byen. Eller du kan dra ut til Trondenes-halvøya for å lære mer om vikingetiden. På halvøya kan du også se Adolf-kanonen, verdens største landbaserte kanon fra annen verdenskrig!

En reise til Harstad er tingen for deg som er på jakt etter en litt annerledes opplevelse. Harstad er ingen storby, men byr på helt unike opplevelser som du bare finner i Nord-Norge. Dyphavsfiske, nordlys eller midnattssol, og en fantastisk skjærgård er bare noe av det du kan se frem til. Fang din egen fisk og tilbered den til middag – det blir ikke ferskere enn det!

De mest populære hotellene i Harstad

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Clarion Collection Hotel Arcticus
Clarion Collection Hotel Arcticus
4 out of 5
Havnegata 3, Harstad
Prisen er 1 057 kr per natt fra 26. sep. til 27. sep.

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Harstad og 10 minutters gange unna Gangsastoppen og Grottebadet Waterpark. Dessuten ligger The Troll's Church og Trondenes ...

4.2/5Very Good! (300 anmeldelser)

"Fantastisk havutsikt fra rommet. Rene rom. Hyggelig betjening og god frokost."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2020

Clarion Collection Hotel Arcticus
F2 Hotel Harstad
F2 Hotel Harstad
3 out of 5
Fjordgata 2, Harstad
Prisen er 695 kr per natt fra 22. sep. til 23. sep.

Dette hotellet ligger i Harstad og 10 minutters gange unna Grottebadet Waterpark og The Troll's Church. Dessuten ligger Trondenes historiske senter og Trondenes ...

3.9/5Very Good! (111 anmeldelser)

"Renholdet var bra. Rommet var helt greit.Fornøyd med opphold men TV virket ikke og dårlig Internett,Helt greit i forhold til prisen 😀😀"…"

Anmeldelse skrevet 18. jun. 2020

F2 Hotel Harstad
Scandic Harstad
Scandic Harstad
3.5 out of 5
Strandgaten 9, Harstad
Gratis avbestilling
Prisen er 986 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.

Dette hotellet ligger midt i hjertet av Harstad og få skritt unna Grottebadet Waterpark, Gangsastoppen og The Troll's Church. Dessuten ligger Trondenes historiske ...

3.9/5Good! (293 anmeldelser)

"Supert for 1 natt på jobb reise. Takk"…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

Scandic Harstad

Populære steder å besøke i Harstad

Trondenes historiske senter
Bilde av Trondenes historiske senter

Trondenes historiske senter

4/5(1 anmeldelse)

Lær mer om livet i Norge i vikingtiden på dette fascinerende muséet på Trondeneshalvøya utenfor Harstad.

Trondenes kirke
Bilde av Trondenes kirke

Trondenes kirke

4.5/5(2 anmeldelser)

Trondenes kirke står majestetisk over vannet ved Vågsfjord og er en av verdens nordligste kirker. Den har huset religiøs kunst siden middelalderen.

Anmeldelser av Harstad

4.1

Populært reisemål

5 - Fantastisk
1
5 - Fantastisk 14.285714285714286%
4 - Bra
6
4 - Bra 85.71428571428571%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

5/5 - Fantastisk

Verifisert reisende

24. aug. 2019

Fint ver Sol varmt Hyggelig folk

Byer nær Harstad