Billige flybilletter til Harstad

Billige flyreiser til Harstad

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 827 kr for enveisflyvninger og 1 555 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Fly til Harstad

Skal du fly til Harstad eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Harstad. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Harstad eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Harstad eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Harstad?
Det finnes bare én flyplass i denne byen, og det er Evenes (EVE-Harstad - Narvik).
Hvor langt er det til Evenes (EVE-Harstad - Narvik) fra sentrum av Harstad?
EVE ligger 35 km fra sentrum av Harstad, så du må forvente noe reisetid videre byens sentrum.
Kan jeg fly til Harstad nå?
Sørg for at flyturen til Harstad går knirkefritt ved først å ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Slik kan du holde deg oppdatert om gjeldende reiserestriksjoner, som for eksempel karantenekrav, og de nyeste helserådene.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Harstad?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Harstad, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Harstad med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Harstad, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Harstad?
Harstad kan vise til én hovedflyplass, så derfor kan du enkelt å søke etter den beste flyreisen. Du tar fly til Evenes (EVE-Harstad - Narvik), som ligger ca. 35 km fra sentrumsområdet.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Harstad?
5 flyselskaper har flyvninger til Harstad fra minst 6 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Harstad?
Norwegian Air Shuttle, SAS og Flyr AS betjener de fleste av flyvningene til Harstad. Mesteparten av flyvningene kommer fra Frogner, med Norwegian Air Shuttle.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Harstad?
Det er ingen sak å planlegge en uforglemmelig reise til Harstad når du kan velge fra 94 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Harstad avreise fra?
Mange drar fra flyplasser i Oslo, Frogner og Bryn når de skal til Harstad.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Harstad?
Hvis du skal reise til Harstad fra Oslo, må du regne med å være i luften i ca. 1 t og 39 min. De som tar av fra Frogner, kan forvente en reisetid på rundt 1 t og 39 min. Fra Bryn tar det ca. 1 t og 39 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Harstad så rimelig som mulig?
Vi kjenner alle noen som alltid drar i land kjempebillige billetter uansett hvor reisen går. Har du lyst til å vite hvordan de klarer det? De venter ikke til siste liten. Ikke stopp der. Du bør også sjekke om reisemålet har flere flyplsser. Prisene kan nemlig variere avhengig av hvilken flyplass du lander på. Husk dessuten å sammenligne billettpriser på tvers av flyselskaper. Og til slutt: Bestill tidlig hvis du snubler over et godt tilbud. Billettprisene kan nemlig endres raskt! Med gode råd og litt flaks kan de billige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Harstad?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være litt styrete å fly. Men ikke få panikk helt ennå. Du kan følge disse praktiske tipsene for å få en bekymringsfri start på reisen til Harstad.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Hemmeligheten bak en god flytur er å pakke håndbagasjen før du drar. La oss begynne med det viktigste: pass, reisedokumenter, bankkort og eventuelle medisiner. Deretter bør du ta med deg ting som gjør at tiden går litt raskere, som PC eller noe interessant å lese på. Ikke glem ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par støydempende hodetelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, våtservietter og en ren t-skjorte er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over hva som er forbudt, kan variere fra flyselskap til flyselskap, er det en tommelfingerregel å ikke ta med seg noe som er lett antennelig, skarpt eller eksplosivt. Dette omfatter verktøy, metallbestikk, aerosolbeholdere og blekemidler. Sportsutstyr som balltrær og andre gjenstander som kan skade passasjerer, f.eks. Pepperspray og skytevåpen, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Midtgangen på et fly er ikke en catwalk. Du bør kle deg i behagelige klær og huske å ta med en genser ettersom det kan bli kjølig i kabinen når flyet letter. Flate, lukkede sko er også en god idé.
  • DVT (dyp venetrombose) kan komme av lengre perioder med lite aktivitet og er en alvorlig tilstand som kan påvirke passasjerer på lange flyreiser. Den gode nyheten er at det kan være mulig å redusere risikoen for å få det. Hold deg hydrert, reis deg og gå rundt i kabinen så ofte som mulig, og bruk kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Harstad?
Det handler om å være forberedt. Vi har samlet sammen nyttige tips til hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Snart er du i Harstad:

  • Det første du må gjøre er å vise reisedokumenter og pass i kontrollen. Du bør ha dette lett tilgjengelig, så ikke alt stopper opp.
  • Deretter må både du og håndbagasjen din undersøkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan utløse metalldetektoren. Ting som jakke, belte og øretelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Du må legge vekk teknologien en kort stund. Nettbrett, telefon og annen elektronikk må også gjennomlyses.
  • Væske og gelé du vil ha med på flyet, som hårolje og håndkrem, må være i beholdere på maks. 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en pose på én liter.
  • Det kan være smart å ha på joggesko ettersom sjansen da er mindre for at du må fjerne dem i sikkerhetskontrollen. Vernesko og tyngre fottøy må ofte skannes.
  • Du kan ikke ha med skarpe gjenstander som kniver på flyet. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør heller legge dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Harstad
Ankomstflyplass
Andoya
Ankomstflyplassens IATA-kode
ANX
Ankomstby
Andenes
Pris tur-retur
1 254 kr

Populære flyvninger til Harstad

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 827 kr for enveisflyvninger og 1 555 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe