Hoteller i Harstad

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Harstad

Lofoten Gate Hostel
2 out of 5
Sjøveien 12, Lødingen
419 kr
per natt
13. des.–14. des.
3.3/5 (3 anmeldelser)
Good stay

"The Staff were really nice and helpful and we got to stay on our own in a big room with very many beds. Place answered to all our expectations considering the cheap price. Room was pretty old but beds were soft and clean."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019

Lofoten Gate Hostel
Senja Experiences
3.5 out of 5
Valvågveien 486-488, Tranøy, Troms
2 100 kr
per natt
13. des.–14. des.
Senja Experiences
Clarion Collection Hotel Arcticus
4 out of 5
Havnegata 3, Harstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 014 kr
per natt
24. des.–25. des.
4.2/5Veldig bra! (258 anmeldelser)

"Utrolig service. Kjempehyggelige ansatte, beste beliggenheten for hotell i Harstad. Dobbeltsengen er 2 enkeltsanger satt sammen noe som trekker ned. Toalettet har heller ingen ordentlig dør som er et stort minus. Men alt i alt veldig fornøyd"…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Clarion Collection Hotel Arcticus
Harstad Apartments
3.5 out of 5
Marcus Pedersens vei 9, Harstad, Troms
2 000 kr
per natt
13. des.–14. des.
4.7/5Enestående! (3 anmeldelser)

"Litt dyrt for en person, men jeg hadde ikke så mye valg siden alle hoteller var fullbooket. Plus for TV pakke. Minus for WiFi, som jeg opplevd som treg og ustabil."…"

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2019

Harstad Apartments
Brygga Gjestehus
3 out of 5
Magnus gate 5, Harstad
Hent priser
4.1/5Veldig bra! (27 anmeldelser)
Kommer igjen ved neste opphold i Harstad

"God mottakelse ved ankomst av hyggelig vert, God seng å sove i, Litt kjølig på badet. Frokost med stekte egg og eggerøre samt annet pålegg så denne var god. Utsjekk veldig enkel og grei. Pris ivar under det jeg hadde forventet . God informasjon om gjestehuset ved ankomst,"…"

Anmeldelse skrevet 7. jun. 2019

Brygga Gjestehus
Skrolsvik Kystferie
3 out of 5
Skrolsvikveien 1829, Tranøy
2 000 kr
per natt
13. des.–14. des.
Skrolsvik Kystferie
Gullhaugen Pensjonat
2 out of 5
St Olavs gate 83, Harstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
650 kr
per natt
13. des.–14. des.
2.8/5 (72 anmeldelser)

"At rommet var slitt ok Har med alder på bygning og gjere Det ein savna mest Ein stol gjerne god og sitte i Noko høg pris mvh Leidulf"…"

Anmeldelse skrevet 24. aug. 2019

Gullhaugen Pensjonat
Sandtorgholmen Hotel
3 out of 5
Sandtorg, Harstad
Hent priser
3.9/5Bra! (62 anmeldelser)
Flott nordlandssted - verdt et besøk

"Flott sted! Fin natur og fine fotturer - god fersk torsk til middag. Alt var bra- fint rom og det eneste var at porsjoner til middag etc var litt små. Det er greit når resten var så bra!"…"

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2019

Sandtorgholmen Hotel
F2 Hotel Harstad
3 out of 5
Fjordgata 2, Harstad
652 kr
per natt
4. jan.–5. jan.
3.9/5Bra! (47 anmeldelser)

"rommet var lite men ellers helt ok alt var rent og pent"…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019

F2 Hotel Harstad
Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport
3 out of 5
Bedringens Vei 15, Evenes, Nordland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
909 kr
per natt
6. jan.–7. jan.
3.7/5Bra! (62 anmeldelser)

"Rommet var litt for lite. Veldig fin frokostmeny. Flink betjening"…"

Anmeldelse skrevet 6. des. 2019

Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Harstad
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Harstad

Hotell Harstad:Harstad ligger langt nord i Norge, og er et perfekt reisemål for alle som er ute etter natur- og kulturopplevelser. Selv om det bare bor rundt 25 00 personer i byen, er det flere hoteller i Harstad å velge mellom. Du finner ikke storslåtte luksushoteller her, men du kan velge mellom flere 2-stjerners og 3-stjerners hoteller. Standarden på hotellrommene er jevnt over god, og rommene er utstyrt med det man forventer, blant annet flatskjerm og betal-TV. Det er ikke alle hotellene som ligger i Harstad sentrum, så du bør sjekke ut plasseringen til hotellet før du bestiller. Noen av dem ligger godt utenfor byen, og kan være et fristende alternativ for de som bare vil nyte naturen.

Attraksjoner i Harstad

Harstad har mye spennende å by på for turister, blant annet Grottebadet. Dette er et spektakulært badeland som ligger i grotter under byen. Her tilbys det morsomme vannaktiviteter og et omfattende velværetilbud, for alle som vil pleie seg selv. En annen populær attraksjon er Trondenes-halvøya, hvor de besøkende kan vandre gjennom tiden. Opplev vikingen Tore Hunds virke i 1030 og Trondenes kirke på 1200-tallet, og ta en titt på Adolf-kanonen, som er verdens største landbaserte kanon fra andre verdenskrig. På øyas historiske senter lærer du mer gjennom film, utstillinger, lukt og lyd. For mange er naturen et viktig trekkplaster, og naturen i Harstad er variert og preges av fjell og fjorder. Flere av fjellene egner seg godt til både lange og korte turer, og fraværet av andre mennesker når du er ute på tur vil gi deg en fantastisk ro. Skjærgården utenfor Harstad har både store og små holmer, øyer og skjær. Du kan ta båt fra byen for å overnatte på en av øyene, fiske i havet eller bade på en av områdets hvite sandstrender.

Aktiviteter i Harstad

Utforsk det fantastiske øyriket i skjærgården med sykkel og båt – en fantastisk opplevelse. Det arrangeres fisketurer man kan bli med på, og golfinteresserte kan slå seg løs på golfbanen ved Røkenes Gård. Om vinteren er det fint å ta en rundtur med MS Stjernøy for å få sett det fantastiske øyriket. I sentrum er det et flott kulturhus som tilbyr internasjonale og nasjonale kulturopplevelser året rundt.

Mat og servering i Harstad

Det er et godt utvalg av kafeer og restauranter i byen, og mange av restaurantene har fokus på lokale råvarer, spesielt kjøtt, fisk og grønnsaker. Sau-, storfe-, gris-, geit- og villsaubøndene i området får stadig mer oppmerksomhet for produktene sine, så sørg for å smake på litt av hvert når du er ute for å spise. I de varmere månedene er det veldig populært med friske bær og sopp, og hvis du vil kan du ta turen ut i skogen for å plukke dine egne råvarer.

Hotellbestilling: Harstad

Søk etter et hotell i Harstad. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Harstad ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Harstad.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Harstad. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Harstad for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Harstad. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Harstad.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Harstad

Flere reisealternativer