Hoteller i Harstad

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Filtrer etter

Populære filtre
Populære filtre
Totalpris
Gjestevurdering
Gjestevurdering
Stjernerangering
Betalingstype
Betalingstype
Type overnattingssted
Type overnattingssted
Område
Område
Populære steder
Populære steder
Tilgjengelige måltider
Tilgjengelige måltider
Fasiliteter
Fasiliteter
Tilgjengelighetstilpasninger
Tilgjengelighetstilpasninger
Reiseopplevelse
Reiseopplevelse

Finn et hotell i Harstad i nærheten av en severdighet

Informasjon om hoteller i Harstad

Antall gjesteanmeldelser
Overnatting
Laveste pris
Høyeste pris

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Harstad?

Quality Hotel Harstad er høyt rangert av Expedia-reisende. Dette hotellet med 3 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og treningssenter. Noen andre favoritter basert på anmeldelser er blant annet Thon Hotel Harstad og Scandic Harstad. Se alle tilgjengelige topphoteller eller ferieboliger i Harstad.

Hva er den beste ferieboligen i Harstad?

Nybygget hytte med fantastisk beliggenhet rett ved havet!: Denne ferieboligen nær Harstad er verdt å vurdere. Den ligger ved havet og har en terrasse, en hage og klimaanlegg, slik at du enkelt kan finne deg til rette i dine nye omgivelser. Her finnes det 3 soverom og et kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap og kokeplater, så du kan lage mat sammen med venner eller familien. Slapp av sammen med familie og venner med fasiliteter som et boblebad. Se alle ferieboliger i Harstad.

Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Harstad hvis jeg må avbestille?

Ja, de fleste rombestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Filtrer søket ditt etter gratis avbestilling for å finne fleksible hotelltilbud i Harstad.

Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Harstad?

Basert på anmeldelser er Gullhaugen Pensjonat et populært overnattingssted med 2 stjerner, og dette gjestehuset passer for prisbevisste reisende. Det kan friste med blant annet wi-fi inkludert og parkering inkludert. En annen mulighet for en rimeligere reise er F2 Hotel Harstad. Se alle budsjetthoteller i Harstad.

Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Harstad?

Brygga Gjestehus er et populært overnattingssted på Expedia, og dette gjestehuset med 3 stjerner er et bra valg for familier og kan friste med blant annet parkering inkludert og wi-fi inkludert. Attraksjoner som Harstad Tourist Office og Grottebadet Waterpark passer dessuten for barn i alle aldre. Finn flere barnevennlige overnattingssteder i Harstad.

Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Harstad?

Gullhaugen Pensjonat er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. Dette gjestehuset kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet wi-fi inkludert. Se flere kjæledyrvennlige hoteller i Harstad.

Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Harstad?

Sandtorgholmen Hotel er et glimrende overnattingssted med 3 stjerner. Dette hotellet ligger på stranden. Clarion Collection Hotel Arcticus er også et bra overnattingssted for strandferien. Se flere opphold nær stranden i Harstad.

Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Harstad?

Clarion Collection Hotel Arcticus har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo, og dette hotellet kan blant annet friste med en restaurant og en bar.

Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i Harstad?

Thon Hotel Harstad er et populært overnattingssted med 3,5 stjerner, og er en favoritt blant golfentusiaster. Dette hotellet kan blant annet friste med frokost inkludert og wi-fi inkludert. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Sandtorgholmen Hotel og Gullhaugen Pensjonat. Du kan spille golf på Harstad golfklubb i løpet av ferien. Se flere golfhoteller i Harstad.

Hva er det beste spahotellet i Harstad?

Clarion Collection Hotel Arcticus er blant de beste spahotellene med treningssenter, bar/lounge og restaurant. Senk skuldrene og slapp av i badstuen. Se alle spahoteller i Harstad.

Hva er det beste hotellet i Harstad med eget badeland eller badeland i nærheten?

Thon Hotel Harstad er et hotell med 3,5 stjerner. Dette populære overnattingsstedet har en restaurant og gratis frokost. Grottebadet Waterpark ligger bare noen få skritt unna. Scandic Harstad og Midnattsol pensjonat er to andre hoteller med badeland du kan velge blant.

Hvordan er det å overnatte i Harstad?

Harstad har mye å tilby sine besøkende, blant annet fornøyelsesparken, golfmulighetene og havnen. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet fjellene. I Harstad kan du velge mellom 11 hoteller og andre overnattingssteder. Lær mer om Harstad.

Nylige anmeldelser i Harstad
Expedia-verifiserte anmeldelser