Harstad

Hoteller i Harstad

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hotell i Harstad

Lofoten Gate Hostel
2 out of 5
Sjøveien 12, Lødingen
419 kr
per natt
19. okt.–20. okt.
3.3/5 (3 anmeldelser)
Good stay

"The Staff were really nice and helpful and we got to stay on our own in a big room with very many beds. Place answered to all our expectations considering the cheap price. Room was pretty old but beds were soft and clean."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019

Lofoten Gate Hostel
Clarion Collection Hotel Arcticus
4 out of 5
Havnegata 3, Harstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 014 kr
per natt
1. nov.–2. nov.
4.2/5Veldig bra! (233 anmeldelser)

"Helt greit hotell. Absolutt negativt med tykt vegg til veggteppe på golvet. Måtte lete etter resepsjonist ved utsjekk."…"

Anmeldelse skrevet 21. jun. 2019

Clarion Collection Hotel Arcticus
Brygga Gjestehus
3 out of 5
Magnus gate 5, Harstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
957 kr
per natt
19. okt.–20. okt.
4.2/5Veldig bra! (25 anmeldelser)
Kommer igjen ved neste opphold i Harstad

"God mottakelse ved ankomst av hyggelig vert, God seng å sove i, Litt kjølig på badet. Frokost med stekte egg og eggerøre samt annet pålegg så denne var god. Utsjekk veldig enkel og grei. Pris ivar under det jeg hadde forventet . God informasjon om gjestehuset ved ankomst,"…"

Anmeldelse skrevet 7. jun. 2019

Brygga Gjestehus
Gullhaugen Pensjonat
2 out of 5
St Olavs gate 83, Harstad
Hent priser
2.8/5 (71 anmeldelser)

"At rommet var slitt ok Har med alder på bygning og gjere Det ein savna mest Ein stol gjerne god og sitte i Noko høg pris mvh Leidulf"…"

Anmeldelse skrevet 24. aug. 2019

Gullhaugen Pensjonat
Sandtorgholmen Hotel
3 out of 5
Sandtorg, Harstad
Hent priser
3.9/5Bra! (60 anmeldelser)

"Et aldeles nydelig sted mht natur og omgivelser. Stedet i seg selv var flott som et eldre, flott hus fra en tidligere tidsepoke. Historisk sett en perle. Maten god. Jeg kom på et tidspunkt med lavsesong og på kvelden kun for overnatting og frokost, men opplevde en god service og god komfort, utfra ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

Sandtorgholmen Hotel
Tjeldsundbrua Camping
2 out of 5
Kvitnes 116, Skånland
Hent priser
3.6/5Bra! (16 anmeldelser)

"Helt greit for å overnatte en natt😊kunne sikkert valgt det igjen hvis det blir behov for det!"…"

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2018

Tjeldsundbrua Camping
Tjeldsundbrua Kro & Hotell
3 out of 5
Tjeldsundbrua 214, Evenskjer, Skånland, Troms
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 130 kr
per natt
6. nov.–7. nov.
4.1/5Veldig bra! (18 anmeldelser)
Behagelig overnatting

"Jeg bodde på Tjeldsundbrua i 2 netter i forbindelse med en jobbreise. Hyggelig betjening, god mat og god seng. Det er lytt mellom rommene men da jeg overnattet var det heldigvis ganske stille."…"

Anmeldelse skrevet 21. feb. 2019

Tjeldsundbrua Kro & Hotell
Harstad Apartments
3.5 out of 5
Marcus Pedersens vei 9, Harstad, Troms
2 250 kr
per natt
29. okt.–30. okt.
4.7/5Enestående! (3 anmeldelser)

"Litt dyrt for en person, men jeg hadde ikke så mye valg siden alle hoteller var fullbooket. Plus for TV pakke. Minus for WiFi, som jeg opplevd som treg og ustabil."…"

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2019

Harstad Apartments
Thon Hotel Harstad
3.5 out of 5
Sjogata 11, Harstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 018 kr
per natt
2. nov.–3. nov.
4.4/5Fantastisk! (150 anmeldelser)
Flott hotell i Harstad

"Flott hotell, meget bra frokost, kan anbefales.."…"

Anmeldelse skrevet 7. jul. 2019

Thon Hotel Harstad
Scandic Harstad
3.5 out of 5
Strandgaten 9, Harstad
Hent priser
3.9/5Veldig bra! (258 anmeldelser)

"Flott rom, god frokost og hyggelig personal. extra sengen va litt vell slitt i fjærene så endte opp med og måtte ligge på gulvet."…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019

Scandic Harstad
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Harstad
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Harstad

Hotell Harstad:Harstad ligger langt nord i Norge, og er et perfekt reisemål for alle som er ute etter natur- og kulturopplevelser. Selv om det bare bor rundt 25 00 personer i byen, er det flere hoteller i Harstad å velge mellom. Du finner ikke storslåtte luksushoteller her, men du kan velge mellom flere 2-stjerners og 3-stjerners hoteller. Standarden på hotellrommene er jevnt over god, og rommene er utstyrt med det man forventer, blant annet flatskjerm og betal-TV. Det er ikke alle hotellene som ligger i Harstad sentrum, så du bør sjekke ut plasseringen til hotellet før du bestiller. Noen av dem ligger godt utenfor byen, og kan være et fristende alternativ for de som bare vil nyte naturen.

Attraksjoner i Harstad

Harstad har mye spennende å by på for turister, blant annet Grottebadet. Dette er et spektakulært badeland som ligger i grotter under byen. Her tilbys det morsomme vannaktiviteter og et omfattende velværetilbud, for alle som vil pleie seg selv. En annen populær attraksjon er Trondenes-halvøya, hvor de besøkende kan vandre gjennom tiden. Opplev vikingen Tore Hunds virke i 1030 og Trondenes kirke på 1200-tallet, og ta en titt på Adolf-kanonen, som er verdens største landbaserte kanon fra andre verdenskrig. På øyas historiske senter lærer du mer gjennom film, utstillinger, lukt og lyd. For mange er naturen et viktig trekkplaster, og naturen i Harstad er variert og preges av fjell og fjorder. Flere av fjellene egner seg godt til både lange og korte turer, og fraværet av andre mennesker når du er ute på tur vil gi deg en fantastisk ro. Skjærgården utenfor Harstad har både store og små holmer, øyer og skjær. Du kan ta båt fra byen for å overnatte på en av øyene, fiske i havet eller bade på en av områdets hvite sandstrender.

Aktiviteter i Harstad

Utforsk det fantastiske øyriket i skjærgården med sykkel og båt – en fantastisk opplevelse. Det arrangeres fisketurer man kan bli med på, og golfinteresserte kan slå seg løs på golfbanen ved Røkenes Gård. Om vinteren er det fint å ta en rundtur med MS Stjernøy for å få sett det fantastiske øyriket. I sentrum er det et flott kulturhus som tilbyr internasjonale og nasjonale kulturopplevelser året rundt.

Mat og servering i Harstad

Det er et godt utvalg av kafeer og restauranter i byen, og mange av restaurantene har fokus på lokale råvarer, spesielt kjøtt, fisk og grønnsaker. Sau-, storfe-, gris-, geit- og villsaubøndene i området får stadig mer oppmerksomhet for produktene sine, så sørg for å smake på litt av hvert når du er ute for å spise. I de varmere månedene er det veldig populært med friske bær og sopp, og hvis du vil kan du ta turen ut i skogen for å plukke dine egne råvarer.

Hotellbestilling: Harstad

Søk etter et hotell i Harstad. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Harstad ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Harstad.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Harstad. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Harstad for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Harstad. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Harstad.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Harstad