Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Bed and Breakfast i Gran Canaria

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Bed and Breakfast i Gran Canaria 

Aminta Home B&B Las Palmas
3.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Hent priser

Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Las Palmas de Gran Canaria og 10 minutters gange unna Kanarisk museum og Calle Triana. San Telmo-parken ligger 1,6 kilometer ...

4.5/5Wonderful! (43 anmeldelser)
Gode dager i Vegueta.

"Gamlebyen Vegueta som ligger rundt domkirken Santa Ana, er en vakker bydel i Las Palmas med fine, gamle bygninger og mange museer. Aminta Home er et ombygd herskapshus med flott takterrasse, hyggelig betjening og god frokost. Anbefales på det varmeste. Jeg skal tilbake hit."…"

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2020

Aminta Home B&B Las Palmas
Sunset Bed & Breakfast
Hent priser

Dette bed & breakfast-hotellet er familievennlig og ligger ved havet i San Bartolomé de Tirajana og 5 kilometer unna Meloneras-stranden, Maspalomas golfbane ...

3.8/5Good! (30 anmeldelser)
Hyggelig vert/vertinne, men dårlig renhold.

"Bad måtte deles med andre gjester. Vanskelig å finne frem. Måtte ringe for å bli hentet ved adresse. Hyggelig vert/vertinne og 2 snille hunder. Det var Dessverre veldig mange små insekter på bad (måtte deles med andre gjester) og soverom. Det var heller ikke sengetøy, men vi fikk det på forespørsel. ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. des. 2019

Sunset Bed & Breakfast
The Garden Bed and Breakfast
Hent priser

Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Las Palmas de Gran Canaria og 10 minutters gange unna Confital-stranden og Las Canteras-stranden. Dessuten ligger Santa ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"Persönlicher Umgang, sehr freundliche Gastgeberin, gute Atmosphäre"…"

Anmeldelse skrevet 29. feb. 2020

The Garden Bed and Breakfast
Pranayama Home
Hent priser

Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Las Palmas de Gran Canaria, 1,3 kilometer unna Viera y Clavijo botaniske hage og 5 kilometer unna Real Club de Golf Las ...

Pranayama Home
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Gran Canaria
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Gran Canaria

Aparthotel Playa del Sol - Adults Only
Aparthotel Playa del Sol - Adults Only
3.5 out of 5
Avenida Tirajana, 26, San Bartolomé de Tirajana, Gran Canaria
4.2/5Very Good! (295 anmeldelser)
HC inngang til hage/pool er låst.

"Jeg bruker rullator, og HC adkomst til hagen/pool området har en port som er låst med kjetting. Man føler seg ikke spesielt velkommen når man må henvende seg i resepsjonen for å komme inn og ut. Kan jo ikke gå inn der alene, for da blir jeg innestengt. Ellers hadde vi det fint."…"

Anmeldelse skrevet 21. des. 2019

Aparthotel Playa del Sol - Adults Only
Abora Catarina by Lopesan Hotels
Abora Catarina by Lopesan Hotels
4 out of 5
Avenida de Tirajana, 1, Playa del Ingles, San Bartolomé de Tirajana, Gran Canaria
4/5Very Good! (105 anmeldelser)

"hotell med fin beliggenhet, nær stranda/sanddynene og kort vei til shopping.Enkelt å komme seg dit med buss til flyplass og ellers rundt på øya. deilig mat- ikke kø"…"

Anmeldelse skrevet 27. des. 2019

Abora Catarina by Lopesan Hotels
Melia Tamarindos
Melia Tamarindos
5 out of 5
Calle de las Retamas, 3, Playa de San Agustin, San Bartolomé de Tirajana, Gran Canaria
4/5Very Good! (564 anmeldelser)

"The outdoor facilities was nice and the staff handeling us outside was professional. However the airconditon on both mine and my daughters room didn`t work and plastic under the sheets (sheets for not wet the bed). In a five star hotel this is terrible!! And I paid for kingsize bed but got 2 older ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019

Melia Tamarindos
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Er du på utkikk etter et bed & breakfast i Gran Canaria?
Hvis du ser etter noe litt annet enn et tradisjonelt hotellopphold, kan det hende at en B&B er det beste valget for deg. Gran Canaria har 4894 overnattingssteder, deriblant 22 B&B-er, så her er det bare å lenge og vrake. Har du lyst til å tilbringe tid på stranden mens du er i Gran Canaria? Ta turen til Amadores-stranden eller Las Canteras-stranden mens du er her, da vel!
Har du mer lyst til å bo på et bed & breakfast enn på et hotellrom?
Et B&B er et særegent overnattingssted som byr på førsteklasses service, muligheter til å snakke med de andre gjestene og frokost på stedet.
Hvilke bed & breakfast-steder er best i Gran Canaria?
Hva kan man gjøre i Gran Canaria?
Vakre strender og gode shoppingmuligheter er noe av det som gjør Gran Canaria til et populært reisemål. Hvis du er på utkikk etter noen aktiviteter, bør du sjekke ut Mogán havn og Gran Canaria stadion. Hvis du har lyst til å se mer av området, kan du i tillegg ta turen til Yumbo kjøpesenter og Amadores-stranden.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Gran Canaria?
Fly til Las Palmas (LPA-Gran Canaria), som ligger 19,9 km unna byens sentrum. Hvis du vil bevege deg litt utenfor området, kan det lønne seg å leie bil.