Tilpasset for -søket ditt:

Hotell Gøteborg

Hotell Göteborg
Göteborg

Tilbud på hotell + fly i Göteborg

Vis alle pakketilbud i Göteborg

Hoteller i Gøteborg

Hotel Pigalle - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars

Hotel Pigalle

Södra Hamngatan 2A, Gothenburg - Kart
 
 
"En opplevelse"
En estetisk nytelse i 20-tallsdesign. Veldig gode senger, men litt for lite lys på badet. Veldig god frokost, men mer frukt hadde vært ok. Men kommer gjerne tilbake!
Reisende fra norge
Dette hotellet er familievennlig og ligger i Inom Vallgraven i Göteborg og 10 minutters gange unna Brunnsparken og …Mer
Avalon Hotel - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars

Avalon Hotel

Kungstorget 9, Gothenburg - Kart
 
 
"Sentralt plassert hotel"
Fint og supersentralt plassert hotel. Spiste middag på hotellet en av kveldene også den var svært god.
Reisende fra P
Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Göteborg og 10 minutters gange unna Bältespännarparken og …Mer
Elite Park Avenue Hotel - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.5 Stars
1 498 kr

Elite Park Avenue Hotel

Kungsportsavenyn 36-38, Gothenburg - Kart
 
 
"Flott beliggenhet i nærheten av Liseberg."
Fint at vi kunne sjekke inn sent på natt. Betjeningen var greie og forklarte hvor vi kunne parkere. Sengene var gode. Frokosten var innholdsrik. Lett å finne frem.
Reisende fra Bergen
Dette hotellet ligger i Göteborg, i nærheten av Gøtaplatsen, Universeum og Liseberg. Stadsmuseum og Maritima Centrum ligger …Mer
Elite Plaza Hotel Göteborg - Hoteller i Gothenburg
Rating: 5.0 Stars

Elite Plaza Hotel Göteborg

Vaestra Hamngatan 3, Gothenburg - Kart
 
 
"Sentrumsnært og lukrativt"
Flott hotell med en høy standard. Kort gangavstand fra shopping, wining og dining.
Reisende fra ø
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i Göteborg, i nærheten av Stadsmuseum, Gøteborgs Rådhus og Gustav Adolfs torg …Mer
Gothia Towers Hotel - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.5 Stars

Gothia Towers Hotel

Maessans Gata 24, Gothenburg - Kart
 
 
"Bra frokost"
Hotellet ligger fint til med kort vei til p-hus (koster imidl. 195 kr/døgn), Scandinavium (Frölundas flotte stue), Liseberg og mange restauranter. De aller fleste, store og små, bør la seg kunne friste av frokosttilbudet. Meget god utsikt fra baren i toppetasjen (et. 23), kan dog bli vel fullt og dermed lang ventetid for å bli servert.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i Göteborg og få skritt unna Svenska Mässan, Liseberg …Mer
Good Morning+ Göteborg City - Hoteller i Gothenburg
Rating: 3.0 Stars

Good Morning+ Göteborg City

Gullbergs Strandgata 15B, Gothenburg - Kart
 
 
"Greit hotell med maritimt preg"
Vi opplevde dette som et greit hotell i mellomklassen. Rommene var små men bra innredet. Vi fikk god service fra hotellpersonalet. Gangavstanden til sentrum var litt for lang.
En reisende
Dette hotellet ligger i Göteborg sentrum og 15 minutters gange unna Drottningtorget og Göteborgsoperan. Dessuten ligger …Mer
Hotell Barken Viking - Hoteller i Gothenburg
Rating: 3.5 Stars

Hotell Barken Viking

Lilla Bommens Torg 10, Gothenburg - Kart
 
 
"Barken Viking innfrir!"
En litt annerledes hotellopplevelse i nærheten av alle fasiliteter i Gøteborg. Flotte lugarer som det er ok størrelse på for 2 voksne personer. Hyggelig og imøtekommende hotellbetjening. Super frokost med alt man trenger for en god start på dagen. Herlig dekk man kan sitte å nyte solen og godt drikke. 5 minutters gange til Nordstan kjøpesenter. 10 minutters gange til Avenyen. Kaffe, te, frukt og croassaint ved resepsjonen som man kan forsyne seg av. Wifi fungerte fint. Anbefaler dette hotellet til alle som ønsker en litt annerledes hotellopplevelse.
En reisende
Dette hotellet ligger i Göteborg sentrum og 10 minutters gange unna Göteborgsoperan og Sjøfartsmuseum. Dessuten ligger …Mer
Hotel Bellora - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars
1 438 kr

Hotel Bellora

Kungsportsavenyn 6, Gothenburg - Kart
 
 
"Supert hotell, men under ombygging"
Hotellet haren perfekt beliggenhet midt på Avenyen og alt du trenger er rett utenfor døren. Personalet var kjempetrivelige og rommene stilig innredet. Eneste minuset var at resepsjonen var en byggeplass pga ombygging. Alt i alt en god erfaring, og jeg bor gjerne her igjen.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet er familievennlig og ligger i underholdningsområdet i Göteborg og 10 minutters gange unna Bältespännarparken …Mer
Upper House - Hoteller i Gothenburg
Rating: 5.0 Stars

Upper House

Mässans gata 24, 25th floor, Gothenburg - Kart
 
 
"Kjempe fint hotell i sentrum"
Jeg har ikke noe dumt å si om dette hotellet. Rett og slett perfekt. Serviceinnstilt personell, fint og stort rom. Rent og pent:) kommer absolutt tilbake hit
En reisende
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Heden og få skritt unna Liseberg fornøyelsespark og Universeum. Dessuten ligger …Mer
Hotel Opera - Hoteller i Gothenburg
Rating: 4.0 Stars

Hotel Opera

Nils Ericsonsgatan 23, Gothenburg - Kart
 
 
"Tommel opp."
Vi ble møtt av to hyggelige damer i resepsjonen, et strøkent hotell og den beste frokostbuffe'n jeg har sett. Så raske til å fylle på og passe på at det ikke var noe som manglet. Rene, store rom. Har ikke noe negativt å si om hotellet. For oss så var det perfekt beliggenhet også.
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger i et shoppingområde i Göteborg og 10 minutters gange unna Drottningtorget og …Mer

Søk blant 94 hoteller i Göteborg


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 230 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Reiseguide Gøteborg

  Hotell Gøteborg: Byen har nok av hoteller å by på, alt fra billige hoteller i Gøteborg sentrum til mer eksklusive alternativer utenfor de mest sentrale områdene. På Expedia finner du et godt utvalg av hotellrom i Gøteborg, og du kan bestille et kort eller lengre opphold her raskt og enkelt.

  Gøteborg: et utmerket reisemål for familier og venner

  Gøteborg ble grunnlagt på 1600-tallet og er i dag Sveriges nest største by med sine mer enn 500 000 innbyggere. Denne sjarmerende byen ligger ikke langt unna grensen til Norge og kan by på moro for små og store barn, interessante attraksjoner og et spennende restaurant- og uteliv.

  Utforsk attraksjonene i nærheten av ditt hotell i Gøteborg

  Reiser du med små barn til Gøteborg, kan du besøke den kjente og kjære fornøyelsesparken Liseberg og det spennende vitenskapssenteret Universeum, som du kommer deg lett til med en leiebil i Gøteborg eller med offentlige transportmidler. Er du i byen alene eller med venner, kan du dra og studere nordisk kunst på Gøteborgs konstmuseum, få med deg en utstilling, messe eller konsert på det enorme senteret Scandinavium, eller bli bedre kjent med byens historie ved å besøke håndverksproduktmekkaet Kronhuset fra 1600-tallet eller det gamle festningsanlegget Skansen Kronan, som dessuten byr på en flott utsikt over byen.

  Er du interessert i shopping, vil du kunne bruke mye tid på dette også i Gøteborg. Du kan for eksempel handle i kjente kjedebutikker i hovedgaten Kungsportsavenyen eller besøke de spennende vintage- og designerbutikkene i bydelen Haga.

  Ta turen fra ditt hotellrom i Gøteborg til byens spise- og utesteder

  Vil du dra til et sted hvor du både finner ulike typer spisesteder og barer i Gøteborg, er Kungsportsavenyen den rette destinasjonen for deg. Det finnes imidlertid også andre områder med interessante restauranter, barer og puber her, og en spesiell opplevelse får du ved å for eksempel smake en deilig, fersk fiskerett i Feskekörka eller ved å satse på et hyggelig spisested eller en stemningsfull pub langs Göta älv.

  Finn det beste området med hoteller i Gøteborg for deg

  Tar du fly til Gøteborg , kan det enkleste være å overnatte i nærheten av flyplassen, som uansett er godt tilknyttet sentrum med ulike transportmidler. Foretrekker du i stedet å befinne deg så sentralt som mulig, kan du satse på et hotell i bydelen Inom Vallgraven. Mange som bestiller en pakkereise til Gøteborg , vil imidlertid helst overnatte på et billig hotell, og denne typen overnattingssted finner du gjerne i bydelene litt utenfor sentrum.

  Hotellbestilling: Gøteborg

  Søk etter et hotell i Gøteborg. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Gøteborg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Gøteborg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Gøteborg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Gøteborg for dine datoer.
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.