Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Göteborg

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Informasjon om flyreiser til Göteborg

Ankomstflyplass Landvetter
Ankomstflyplassens IATA-kode GOT
Ankomstby Göteborg

Fly til Gøteborg

Du kan enkelt og greit reise til Gøteborg fra norske flyplasser, og det går en rekke ukentlige flyvninger til og fra denne hyggelige byen. Expedia kan by på billige flybilletter til Gøteborg, og du kan spare penger på å bestille overnatting og leie av bil i samme slengen.

Gøteborg ble grunnlagt av Gustav 2 Adolf i 1619 og vokste raskt til å bli en av Sveriges største byer. Industri har opp gjennom historien vært, og er fremdeles den dag i dag, en viktig næringsvei for byen, men Gøteborg er også et viktig transportsentrum med blant annet fergeforbindelser med Danmark og Tyskland. Byens hyggelige sentrum er fylt med både nye og gamle attraksjoner, slik at det er noe for enhver turist her.

Flyvninger til Gøteborg fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Gøteborg fra Oslo Lufthavn (OSL) flere ganger i uken, og fra andre flyplasser i Norge kommer du deg til Sveriges nest største by med en mellomlanding i Oslo eller i Stockholm. Flyturen tar uansett kort tid, uavhengig av om kommer direkte eller via Oslo eller Stockholm.

Mange velger å bestille flybilletter til Gøteborg om sommeren, når været som regel er på sitt beste her. Foretrekker du en periode der du kan finne billigere flyreiser hit, kan det lønne seg å dra hit om våren i stedet, som også gjerne kan by på fint vær, selv om det ikke er like varmt som om sommeren her.

Fly til Gøteborg Landvetter lufthavn (GOT) og fra Gøteborg City lufthavn (GSE)

Når du flyr fra Norge er det mest sannsynlig at du vil lande på Gøteborg Landvetter lufthavn (GOT), som er Sveriges nest største internasjonale flyplass, og som det går direkteflyvninger til fra Oslo og Stockholm. Flyplassen Gøteborg City (GSE) brukes av lavprisselskaper som flyr til reisemål sørover i Europa, slik at om du skal videre i sørlig retning, kan du satse på en flyvning herfra.

Gøteborg Landvetter lufthavn (GOT) ligger rundt 25 kilometer vest for sentrum av Gøteborg, og du kommer deg til og fra flyplassen med flybuss eller drosje. Flybussen bruker ca. 20 minutter på turen og kan være rimeligere enn å ta drosje. Skal du til eller fra Gøteborg City lufthavn (GSE), som ligger ca. 15 kilometer nordvest for sentrum av byen, kan du også ta flybuss, drosje eller ta utnytte av bilutleie i Gøteborg.

Hvor du kan overnatte

Når du har bestemt deg for datoene for din flyreise til Gøteborg, kan du se nærmere på hvor du vil bestille din overnatting i Gøteborg. Overnatter du nær togstasjonen, vil du både ha transportmessige fordeler og kort avstand til Gustaf Adolfs Torg og Gøteborgsoperan. Foretrekker du å overnatte lenger sørover, nær Gøteborgs universitet, vil du ha kort vei til barnas favorittattraksjon: Liseberg. Du kan også overnatte vest i byen, i nærheten av Masthuggskajen, hvor fergen til Danmark går fra, og hvor du finner utsiktspunktet Masthuggskyrkan og festningen Skansen Kronan.