Sverige kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller nær Liseberg fornøyelsespark

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Liseberg fornøyelsespark

Olof Wijksgatan, by Anna&Jesper
4 out of 5
0.4 km fra Liseberg fornøyelsespark
Prisen er 706 kr per natt fra 8. okt. til 9. okt.
4.2/5Excellent! (54 anmeldelser)

"Helt greit b&b uten resepsjon får koder til dørene du trenger før du ankommer"…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019

Olof Wijksgatan, by Anna&Jesper
Upper House
5 out of 5
0.091 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 885 kr per natt fra 30. sep. til 1. okt.
4.8/5Exceptional! (690 anmeldelser)
Luxus!

"Veldig hyggelig mottakelse av veldig hyggelige personell. God service med bringing og henting av bil. Upper House er vårt favoritthotel i Gøteborg. Vi kommer tilbake!"…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2019

Upper House
Gothia Towers
4.5 out of 5
0.1 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 114 kr per natt fra 21. sep. til 22. sep.
4.3/5Excellent! (5,142 anmeldelser)

"Veldig fint"…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

Gothia Towers

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Hotel Lorensberg
3 out of 5
0.4 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 966 kr per natt fra 25. sep. til 26. sep.
4.3/5Excellent! (962 anmeldelser)
Koselig hotel med serviceinnstilt personale

"Vi ble tatt veldig godt imot. Hun som jobbet i resepsjonen, var utrolig serviceinnstilt og imøtekommende. De hadde få parkeringsplasser til rådighet. Men vi fikk likevel lov å stå hele neste dag, selv om vi kun hadde betalt for å stå der om natten. Det var veldig deilig. For vi skulle på Liseberg ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. des. 2019

Hotel Lorensberg
Scandic Opalen
4 out of 5
0.6 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 980 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.
4.1/5Very Good! (1,190 anmeldelser)

"Bra"…"

Anmeldelse skrevet 19. jan. 2020

Scandic Opalen
Hotell Onyxen
3 out of 5
0.4 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Hent priser
4/5Very Good! (973 anmeldelser)
Veldig bra (til prisen)

"Kanskje det beste hotellet i Gøteborg for 1000kr natten. Bra beliggenhet, service og greie rom. Det var litt hår i dusjen og støv på enkelte steder. Hyggelig folk og en ok frokostbuffet (man forventer ikke et gigantisk utvalg på et mindre hotell)."…"

Anmeldelse skrevet 29. feb. 2020

Hotell Onyxen
Eklanda Bed and Breakfast
2.5 out of 5
0.3 km fra Liseberg fornøyelsespark
Hent priser
4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)
Kjempekoselig

"Kjempekoselig sted å være, ligger i nærheten av Liseberg, Universeum og mye mer. God service og det er en opplevelse å ta heisen 😀."…"

Anmeldelse skrevet 19. mai 2018

Eklanda Bed and Breakfast
Quality Hotel Panorama
3 out of 5
0.9 km fra Liseberg fornøyelsespark
Prisen er 921 kr per natt fra 9. okt. til 10. okt.
4/5Very Good! (1,016 anmeldelser)
Helgetur

"Et fint hotell med god frokosten. Var enkelt å komme seg raskere til sentrum."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Quality Hotel Panorama
Elite Park Avenue Hotel
4.5 out of 5
0.6 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 028 kr per natt fra 27. sep. til 28. sep.
4.3/5Excellent! (1,740 anmeldelser)

"God service i resepsjonen, godt renhold og generelt et fint hotell og være på sentralt i Gøteborg."…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020

Elite Park Avenue Hotel
Apartment Delight
3.5 out of 5
0.3 km fra Liseberg fornøyelsespark
Hent priser
Apartment Delight
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Liseberg fornøyelsespark
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell Liseberg fornøyelsespark: Nordens største fornøyelsespark byr på store opplevelser for hele familien. Her venter fartsfylte attraksjoner og fargerike karuseller, et stort utvalg restauranter, teaterforestillinger for store og små, konserter med toppartister og mange andre spennende forlystelser. Dersom du du velger å innkvartere deg på et hotell nær Liseberg, har du i tillegg kort avstand til mange spennende attraksjoner og severdigheter i Göteborg.

Du er enkelt å finne overnatting nær Liseberg. Enten du reiser med familien for å oppleve alt Liseberg har å by på, tar med kjæresten på en romantisk langhelg eller bare ønsker et avslappende avbrekk fra en travel hverdag, vil hotellene nær Liseberg kunne tilfredsstille dine behov.

Göteborg ligger rett ved kysten, og er kjent for sitt store utvalg av havets delikatesser. Järntorget er et knutepunkt i sentrum, og her kan du også finne mange gode restauranter som serverer utsøkt sjømat. Like ved ligger Haga, byens eldste bydel, hvor du kan oppleve interessant arkitektur, spennende butikker og koselige kafeer hvor det serveres rykende ferske bakverk.

Flotte og praktiske hoteller nær Liseberg

Flere hoteller i Göteborg kan tilby barne- og familievennlige fasiliteter som lekerom for barna, familierom og innendørs svømmebasseng. Hvis du ønsker å unne deg litt ekstra, kan du også finne et hotellrom nær Liseberg med lekker design, spatjenester, storslagen utsikt over fornøyelsesparken og utsøkte restauranter med fokus på kortreist mat og skandinaviske råvarer. For de matinteresserte som reiser til Liseberg, kan det anbefales å besøke et av matmarkedene i sentrum. Her tilbys ofte lekre smaksprøver fra lokale produsenter i området.

Liseberg fornøyelsespark åpnet portene i 1923, og kan skilte med over tre millioner besøkende hvert år. Sommersesongen starter i slutten av april, og avsluttes i september. Da er alle opplevelsesattraksjonene åpne, men det foregår en rekke aktiviteter i parken året rundt. Spesielt populært er julemarkedet, som åpner i slutten av november hvert år. Millioner av julelys forvandler parken til et glitrende juleeventyr, og det lukter pepperkaker, gløgg og lussekatter fra alle kanter og kjøpmenn tilbyr unike kunsthåndverk fra de mange salgsbodene.

Flotte severdigheter og billig hotell nær Liseberg

Nordens største vitenskapssenter, Universeum, ligger bare en kort spasertur unna Liseberg. Her finner du flere akvarier, en liten regnskog og masse interessant for den teknikkinteresserte. Valhallabadet vil være en fulltreffer for barna med sine ti innendørs basseng. Botaniska trädgården i Göteborg er også vel verdt et besøk. Den frodige hagen er en av Europas største, og her finner du blant annet Sveriges største samling av orkideer. Tar du turen til bydelen Stigberget, kan du besøke et av byens landemerker, Masthuggskyrkan, som har en magisk utsikt over havgapet og skjærgården.

Er du på budsjettferie, kan du finne relativt billige hoteller nær Liseberg. Disse overnattingsstedene tilbyr ofte kostnadsfritt trådløst internett og inkludert frokost. Fra Oslo og Østlandet foretrekker mange å reise med egen bil, tog eller buss til dette området av Sverige. Göteborg-Landvetter lufthavn ligger rundt 25 kilometer unna sentrum, og herfra frakter flybusser deg komfortabelt inn til bykjernen. Ønsker du å leie bil ved Liseberg, kan du enkelt bestille på internett eller la hotellet ordne det for deg på forhånd.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Liseberg fornøyelsespark?
Liseberg fornøyelsespark ligger i en del av Johanneberg som er særlig kjent for gode shoppingmuligheter. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 46 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet i nærheten av Liseberg fornøyelsespark?
Gothia Towers: Dette hotellet med 4,5 stjerner har både spa med full service og 4 restauranter. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Liseberg fornøyelsespark og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Et par andre valgmuligheter ikke langt unna er blant annet Avalon Hotel og Clarion Hotel Post, Gothenburg.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Liseberg fornøyelsespark?
Ja! De fleste romreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Liseberg fornøyelsespark.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Liseberg fornøyelsespark?
Universeum, Göteborg kunstmuseum og Göteborg bymuseum har fascinerende utstillinger. Sett av tid til et besøk til landemerker som Kronhuset, Drottning Kristinas jaktslott og Skansen Kronan. Få en lokal teateropplevelse på Göteborg Opera, Göteborg konserthus eller Göteborg byteater.
Hvordan kommer jeg meg til Liseberg fornøyelsespark?
Med mange transportmuligheter er det lett å få sett området rundt Liseberg fornøyelsespark. Like ved ligger t-banestasjonene Berzeliigatan trikkeholdeplass, Korsvägen trikkeholdeplass og Scandinavium trikkeholdeplass. Ønsker du å se mer av området, kan du hoppe på et tog fra Liseberg stasjon, Göteborgs centralstation eller Göteborg (XWL-Göteborg sentralstasjon).

Nylige anmeldelser i Liseberg fornøyelsespark