Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller nær Liseberg fornøyelsespark

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Liseberg fornøyelsespark

Spoton Hostel & Sportsbar
1 out of 5
0.7 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 469 kr per natt
4/5Very Good! (358 anmeldelser)

"Greit sted å sove for en natt. Ryddig og fint, men sengene var ikke mye å skryte av.."…"

Anmeldelse skrevet 25. nov. 2019

Spoton Hostel & Sportsbar
Upper House
5 out of 5
0.091 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 853 kr per natt
4.8/5Exceptional! (668 anmeldelser)
Luxus!

"Veldig hyggelig mottakelse av veldig hyggelige personell. God service med bringing og henting av bil. Upper House er vårt favoritthotel i Gøteborg. Vi kommer tilbake!"…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2019

Upper House
Gothia Towers
4.5 out of 5
0.1 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 222 kr per natt
4.3/5Excellent! (13,329 anmeldelser)

"Flott hotell og sentralt beliggenhet. Bra service men litt skuffet over frokosten"…"

Anmeldelse skrevet 27. jan. 2020

Gothia Towers
Elite Park Avenue Hotel
4.5 out of 5
0.6 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 290 kr per natt
4.3/5Excellent! (5,594 anmeldelser)
Sentralt, hyggelig og bekvemt

"Flott hotell med sentral plassering. Hyggelig og serviceinnstilt betjening og svært god frokost. I romjulen er hotellet stemningsfullt dekorert både inne i lobbyen og utenfor. Det er andre år på rad vi booker her og vi reiser gjerne tilbake. Kingsize seng som er svært god å ligge i, badekar på rommet ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2020

Elite Park Avenue Hotel
Spoton Hotel
2.5 out of 5
0.7 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 923 kr per natt
4.2/5Very Good! (365 anmeldelser)

"Ok hotell.Dårlig vasket!!.Upraktisk å bære mye bagasje opp og ned trapper,da det ikke er heis.Ok frokost.De gikk tom for enkelte matvarer under frokost,noe som trekker ned."…"

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2019

Spoton Hotel
Quality Hotel Panorama
3 out of 5
0.9 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 120 kr per natt
4/5Very Good! (1,235 anmeldelser)

"Helt ok rom, med god seng. God frokost. Parkering var litt kaotisk, dyr og det var dårlig med plasser. Litt trange trapper og trege små heiser når man har hund med seg. Men helt ok opphold til en ok pris."…"

Anmeldelse skrevet 5. jan. 2020

Quality Hotel Panorama
Best Western Arena Hotel Gothenburg
3 out of 5
1.4 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 739 kr per natt
3.8/5Good! (103 anmeldelser)
Good

"Veldig grei hotell, med bra frokost bufeet og vafler til lunsj. Ligger veldig sentralt og rolig sted. Kommer tilbake hit garantert!"…"

Anmeldelse skrevet 3. jan. 2020

Best Western Arena Hotel Gothenburg
Clarion Collection Hotel Odin
4 out of 5
1.4 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 223 kr per natt
4.4/5Excellent! (772 anmeldelser)

"Super frokost, fika og middag. Veldig bra treningstilbud. Romslig, stille rom"…"

Anmeldelse skrevet 9. feb. 2020

Clarion Collection Hotel Odin
Avalon Hotel
4 out of 5
1.3 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 310 kr per natt
4.6/5Exceptional! (1,126 anmeldelser)

"Centralt hotell i Göteborg, nära avenyn. Super sköna sängar, stort och fräscht rum och bra frukost."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Avalon Hotel
Radisson Blu Scandinavia Hotel
4.5 out of 5
1.4 km fra Liseberg fornøyelsespark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 077 kr per natt
4.3/5Excellent! (8,752 anmeldelser)
Flott hotell med nydelig frokost

"Flott, nytt hotell med nydelig frokost og vennlig personale. Lite nedtrekk grunnet rom uten fungerende ventilasjon og luftemuligheter. Etter tre tilbakemeldinger fikk vi byttet rom på natten. Alt vel etter dette. Generelt var vi veldig fornøyd med rom, renhold, frokost og personell! Kommer gjerne ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Liseberg fornøyelsespark
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell Liseberg fornøyelsespark: Nordens største fornøyelsespark byr på store opplevelser for hele familien. Her venter fartsfylte attraksjoner og fargerike karuseller, et stort utvalg restauranter, teaterforestillinger for store og små, konserter med toppartister og mange andre spennende forlystelser. Dersom du du velger å innkvartere deg på et hotell nær Liseberg, har du i tillegg kort avstand til mange spennende attraksjoner og severdigheter i Göteborg.

Du er enkelt å finne overnatting nær Liseberg. Enten du reiser med familien for å oppleve alt Liseberg har å by på, tar med kjæresten på en romantisk langhelg eller bare ønsker et avslappende avbrekk fra en travel hverdag, vil hotellene nær Liseberg kunne tilfredsstille dine behov.

Göteborg ligger rett ved kysten, og er kjent for sitt store utvalg av havets delikatesser. Järntorget er et knutepunkt i sentrum, og her kan du også finne mange gode restauranter som serverer utsøkt sjømat. Like ved ligger Haga, byens eldste bydel, hvor du kan oppleve interessant arkitektur, spennende butikker og koselige kafeer hvor det serveres rykende ferske bakverk.

Flotte og praktiske hoteller nær Liseberg

Flere hoteller i Göteborg kan tilby barne- og familievennlige fasiliteter som lekerom for barna, familierom og innendørs svømmebasseng. Hvis du ønsker å unne deg litt ekstra, kan du også finne et hotellrom nær Liseberg med lekker design, spatjenester, storslagen utsikt over fornøyelsesparken og utsøkte restauranter med fokus på kortreist mat og skandinaviske råvarer. For de matinteresserte som reiser til Liseberg, kan det anbefales å besøke et av matmarkedene i sentrum. Her tilbys ofte lekre smaksprøver fra lokale produsenter i området.

Liseberg fornøyelsespark åpnet portene i 1923, og kan skilte med over tre millioner besøkende hvert år. Sommersesongen starter i slutten av april, og avsluttes i september. Da er alle opplevelsesattraksjonene åpne, men det foregår en rekke aktiviteter i parken året rundt. Spesielt populært er julemarkedet, som åpner i slutten av november hvert år. Millioner av julelys forvandler parken til et glitrende juleeventyr, og det lukter pepperkaker, gløgg og lussekatter fra alle kanter og kjøpmenn tilbyr unike kunsthåndverk fra de mange salgsbodene.

Flotte severdigheter og billig hotell nær Liseberg

Nordens største vitenskapssenter, Universeum, ligger bare en kort spasertur unna Liseberg. Her finner du flere akvarier, en liten regnskog og masse interessant for den teknikkinteresserte. Valhallabadet vil være en fulltreffer for barna med sine ti innendørs basseng. Botaniska trädgården i Göteborg er også vel verdt et besøk. Den frodige hagen er en av Europas største, og her finner du blant annet Sveriges største samling av orkideer. Tar du turen til bydelen Stigberget, kan du besøke et av byens landemerker, Masthuggskyrkan, som har en magisk utsikt over havgapet og skjærgården.

Er du på budsjettferie, kan du finne relativt billige hoteller nær Liseberg. Disse overnattingsstedene tilbyr ofte kostnadsfritt trådløst internett og inkludert frokost. Fra Oslo og Østlandet foretrekker mange å reise med egen bil, tog eller buss til dette området av Sverige. Göteborg-Landvetter lufthavn ligger rundt 25 kilometer unna sentrum, og herfra frakter flybusser deg komfortabelt inn til bykjernen. Ønsker du å leie bil ved Liseberg, kan du enkelt bestille på internett eller la hotellet ordne det for deg på forhånd.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Liseberg fornøyelsespark?
Liseberg fornøyelsespark ligger i en del av Johanneberg som er særlig kjent for gode shoppingmuligheter. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 44 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet i nærheten av Liseberg fornøyelsespark?
Gothia Towers: et hotell 4,5 stjerner har både spa med full service og 4 restauranter. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Liseberg fornøyelsespark og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Et par andre valgmuligheter ikke langt unna er blant annet Clarion Hotel Post, Gothenburg og Quality Hotel Panorama.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Liseberg fornøyelsespark?
Ja! De fleste romreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Liseberg fornøyelsespark.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Liseberg fornøyelsespark?
Universeum, Museum for verdenskultur og Göteborg kunstmuseum har fascinerende utstillinger. Sett av tid til et besøk til landemerker som Poseidon-statuen, Kronhuset og Skansen Kronan. Få en lokal teateropplevelse på Göteborg Opera, Göteborg byteater eller Göteborg konserthus.
Hvordan kommer jeg meg til Liseberg fornøyelsespark?
Med mange transportmuligheter er det lett å få sett området rundt Liseberg fornøyelsespark. Like ved ligger t-banestasjonene Berzeliigatan trikkeholdeplass, Korsvägen trikkeholdeplass og Scandinavium trikkeholdeplass. For å oppleve mer av området kan du ta tog fra Liseberg stasjon eller Göteborgs centralstation.

Nylige anmeldelser i Liseberg fornøyelsespark