Starten på sidens hovedinnhold

La deg skjemme bort på disse overnattingsstedene med spa


Se prisene på hoteller i Göteborg

I kveld 11. des - 12. des
Denne helgen 14. des - 16. des
Neste helg 21. des - 23. des

Populære Spahoteller i Göteborg

Vis alle de 162 overnattingsstedene i Göteborg
Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
4.0 av 5.0 Lindholmspiren 4, Gothenburg
Gratis avbestilling
4,5/5 (3 371 anmeldelser)
1 058 kr per nattfor 2 gjester

Eget bra hotell Lit liten plass i frokost salen, måtte vente ca15 min på lass og sitte

Anmeldelse skrevet 27. nov 2018
Gothia Towers
Gothia Towers
4.5 av 5.0 Mässans Gata 24, Gothenburg
Gratis avbestilling
4,3/5 (10 290 anmeldelser)
822 kr per nattfor 2 gjester

Flott og stort hotell med et utrolig våkent, blidt og serviceinnstilt personale. Litt småting på renhold av rommet, som støv i en krok og litt under senga. Og en mulig tånegl i dusjen. Savnet kald melk til frokost. Eneste melka som stod i kjøleskap var den som er til de med allergier. Og den smakte ...

Anmeldelse skrevet 29. okt 2018
Hotel Opera
Hotel Opera
4.0 av 5.0 Nils Ericsonsgatan 23, Gothenburg
Gratis avbestilling
3,9/5 (4 528 anmeldelser)
844 kr per nattfor 2 gjester

Den eneste svakpunkt var frokost. Lange køer og dårlig med plass. Vi fikk lov til å sitte ute i resepsjons område heldigvis da vi var 4 stk og ønsket å spise sammen. Men maten var bra og hjelpsomme personale som prøvde å hjelpe til med kø osv.

Anmeldelse skrevet 21. okt 2018
Upper House
Upper House
5.0 av 5.0 Mässans gata 24, 25th floor, Gothenburg
Gratis avbestilling
4,8/5 (450 anmeldelser)
2 272 kr per nattfor 2 gjester

Stor rom med 2 TV skjermer, stort bad med dusj og badekar. Sofa, stol og bord. Meget fancy lampe i hjørnet av rommet. Egen "kontor-del" med egen skjerm, USB lading, etc. Velfylt minibar. Utsikt over hele Gøteborg, tilgang til SPA avdeligen og meget god service av personalet.

Anmeldelse skrevet 17. aug 2018
Best Western Plus Waterfront Hotel
Best Western Plus Waterfront Hotel
4.0 av 5.0 Klippan 1, Gothenburg
Gratis avbestilling
4,4/5 (2 464 anmeldelser)
824 kr per nattfor 2 gjester

Flott hotell, med masse hyggelige ansatte og kjempeflotte rom

Anmeldelse skrevet 25. nov 2018
First Hotel G
First Hotel G
4.0 av 5.0 Nils Ericssonplatsen 4, Gothenburg
Gratis avbestilling
4,2/5 (3 525 anmeldelser)
642 kr per nattfor 2 gjester

OK, var bare en natt. Ikke utsikt fra rome men innsyn til andre romen.

Anmeldelse skrevet 13. nov 2018
Clarion Hotel Post, Gothenburg
Clarion Hotel Post, Gothenburg
4.0 av 5.0 Drottningtorget 10, Gothenburg
Gratis avbestilling
4,3/5 (2 034 anmeldelser)
1 046 kr per nattfor 2 gjester

Fint opphold midt i sentrum med togstasjonen rett ved. Litt kaotisk frokost, men nydelig mat. Fine resteuranter og barer. Stille og rolig på rommene og god luft om natten. Alt i alt helt supert!

Anmeldelse skrevet 8. sep 2018
Stenungsbaden Yacht Club
Stenungsbaden Yacht Club
4.0 av 5.0 Södra Stenungsön, Stenungsund
3,9/5 (245 anmeldelser)
1 468 kr per nattfor 2 gjester

Fint rom og god frokost. OK+ restaurant (middag). Store fellesarealer for avslapning (om enntil dels litt slitne). Finnes også spa, men ikke testet. Konklusjon: Hotellet kan anbefales!

Anmeldelse skrevet 17. aug 2018
Scandic Crown
Scandic Crown
4.0 av 5.0 Polhemsplatsen 3, Gothenburg
Gratis avbestilling
3,9/5 (1 166 anmeldelser)
751 kr per nattfor 2 gjester

Dette hotellet kaller seg tre-stjerners hotell. I andre land i Europa ville de definitivt kalt det for et fire-stjerners hotell. Det er definivt det beste trestjerners hotellet jeg har vært på, fikk nesten aldri følelsen av at det var et tre stjerners hotell. Selvfølgelig noe små pirk man kan sette ...

Anmeldelse skrevet 15. aug 2018

Nylig bestilte hoteller i Göteborg

Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 19 timer siden
Gothia Towers
4.5 av 5.0
Siste bestilling: 38 timer siden

Reiseguide: Spahoteller i Göteborg

Spahotell Göteborg: Göteborg er kanskje mest kjent som et flott reisemål for familier, siden det kjente tivoliet Liseberg holder til i byen. Det du kanskje ikke visste, er at Göteborg også er et fint reismål for deg som er ute etter et avslappende spaopphold – uten å måtte reise så alt for langt. Sett deg på toget og nyt utsikten underveis, og plutselig er du fremme i Göteborg. Når du skal finne deg et hotell i Göteborg, bruker du filteret Spa-hotell for kun å se de relevante hotellene i søkeverktøyet. Utvalget er bra, og hotellene ligger spredt i sentrum av byen. Flest finner du i området rundt jernbanestasjonen og ved Liseberg – tivoliet som du for øvrig bør ta en tur innom hvis du vil kjenne adrenalinet rase gjennom kroppen.

Spaopphold i Göteborg – nyt Sveriges mange goder

Shopping er en av mange aktiviteter som man fint kan kombinere med et spaopphold – noen mener til og med at shopping og spa er som skapt for hverandre. Etter en lang dag vandrende rundt i Göteborgs handlegater, er det ekstra deilig å komme tilbake til hotellet og en deilig massasje eller et varmt boblebad. Mange hoteller med spa i Göteborg har investert mye penger i både spatilbudet og hotellets interiør, blant annet hotellene med 5 stjerner. Hva med en svømmetur i et utendørs svømmebasseng? Det er en av mange mulighet du har på spahotell i Göteborg. Det lønner seg imidlertid å lese mer utfyllende informasjon om hotellet du vurderer før du bestiller, for å se hva hotellets spatilbud innebærer.

Moderne luksus – beleilig plassert

Det er få steder du kan bo like bra og sentralt som på Clarion Hotel Post. Hotellet ligger rett ved jernbanestasjonen, og ikke langt fra Trädgårdsföreningen, Stadsmuseum og Göteborgsoperan. Hotellet kan by gjestene sine på et innendørs svømmebasseng og et spa med full service, som er moderne og nytt. Spaet fokuserer på hele kroppen, og har blant annet en salong og et treningsstudio.

Luksus på vestsiden av elven

Dersom du vil bo i litt roligere omgivelser enn i selve sentrum av Gøteborg, men allikevel sentralt, er Radisson Blu Riverside Hotel et godt alternativ. Det er plassert på den vestlige siden av elven, men det går ferger fra rett ved hotellet som tar deg midt til kjernen av sentrum på østsiden av elven. I øverste etasje av hoteller finner du et flott spa med utrolig utsikt ut mot elven. Her er det to innendørs svømmebasseng, badstue, boblebasseng og fem behandlingsrom, hvor det tilbys en rekke forskjellige behandlinger. Det er også et treningsstudio tilgjengelig for gjestene.

Kombiner spa med familieliv i rolig område

Reiser du med hele familien, kan det ofte være greit å bo nær attraksjoner som passer for barna. Novotel Göteborg ligger et stykke fra selve sentrumskjernen, men har allikevel en flott plassering ved elven. Det er kort vei fra hotellet til Barnens zoo, hvor barna garantert vil kose seg. For de voksne byr hotellet på et boblebad og en badstue, hvor man kan slappe av etter en lang dag med barna.

Mange muligheter i Lorensberg/Heden

Det største utvalget av spa-hoteller finner du i dette området, og her finner du blant annet Upper House, som ligger rett ved Liseberg. Hotellets beliggenhet gjør det godt egnet for barnefamilier. Det har, i tillegg til et spa med full service, både et innendørs og utendørs svømmebasseng.

De tre andre spa-hotellene i dette området er Scandic Opalen, som blant annet kan by på boblebad og badstue, Mornington Hotel Stravaganza Göteborg, hvor det også er både boblebad og badstue, og Elite Park Avenue Hotel, som har badstue og frisørsalong.

Hotellbestilling: Göteborg

Søk etter et hotell i Göteborg. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Göteborg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Göteborg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Göteborg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Göteborg for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Göteborg. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Göteborg.