Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller nær Scandinavium

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær Scandinavium

Hotel Lorensberg
3 out of 5
0.1 km fra Scandinavium
Gratis avbestilling
Prisen er 912 kr per natt
4.3/5Excellent! (994 anmeldelser)
Koselig hotel med serviceinnstilt personale

"Vi ble tatt veldig godt imot. Hun som jobbet i resepsjonen, var utrolig serviceinnstilt og imøtekommende. De hadde få parkeringsplasser til rådighet. Men vi fikk likevel lov å stå hele neste dag, selv om vi kun hadde betalt for å stå der om natten. Det var veldig deilig. For vi skulle på Liseberg ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. des. 2019

Hotel Lorensberg
Scandic Opalen
4 out of 5
0.3 km fra Scandinavium
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 998 kr per natt
4.1/5Very Good! (1,301 anmeldelser)

"Bra"…"

Anmeldelse skrevet 19. jan. 2020

Scandic Opalen
Upper House
5 out of 5
0.2 km fra Scandinavium
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 124 kr per natt
4.8/5Exceptional! (671 anmeldelser)
Luxus!

"Veldig hyggelig mottakelse av veldig hyggelige personell. God service med bringing og henting av bil. Upper House er vårt favoritthotel i Gøteborg. Vi kommer tilbake!"…"

Anmeldelse skrevet 2. des. 2019

Upper House
Gothia Towers
4.5 out of 5
0.2 km fra Scandinavium
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 128 kr per natt
4.3/5Excellent! (13,415 anmeldelser)

"Veldig fint"…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

Gothia Towers
Hotell Onyxen
3 out of 5
0.068 km fra Scandinavium
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 972 kr per natt
4/5Very Good! (999 anmeldelser)
Veldig bra (til prisen)

"Kanskje det beste hotellet i Gøteborg for 1000kr natten. Bra beliggenhet, service og greie rom. Det var litt hår i dusjen og støv på enkelte steder. Hyggelig folk og en ok frokostbuffet (man forventer ikke et gigantisk utvalg på et mindre hotell)."…"

Anmeldelse skrevet 29. feb. 2020

Hotell Onyxen
Olof Wijksgatan, by Anna&Jesper
0.2 km fra Scandinavium
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 922 kr per natt
4.2/5Very Good! (44 anmeldelser)

"Helt greit b&b uten resepsjon får koder til dørene du trenger før du ankommer"…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019

Olof Wijksgatan, by Anna&Jesper
Elite Park Avenue Hotel
4.5 out of 5
0.4 km fra Scandinavium
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 058 kr per natt
4.3/5Excellent! (1,921 anmeldelser)

"God service i resepsjonen, godt renhold og generelt et fint hotell og være på sentralt i Gøteborg."…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020

Elite Park Avenue Hotel
Hotell Liseberg Heden
4 out of 5
0.3 km fra Scandinavium
Prisen er 1 215 kr per natt
4.3/5Excellent! (1,520 anmeldelser)

"Veldig fint opphold, god mat, hyggelige folk og veldig bra plassering."…"

Anmeldelse skrevet 7. jan. 2020

Hotell Liseberg Heden
Apartment Delight
3.5 out of 5
0.092 km fra Scandinavium
Hent priser
Apartment Delight
Quality Hotel Panorama
3 out of 5
1.1 km fra Scandinavium
Hent priser
4/5Very Good! (1,052 anmeldelser)
Helgetur

"Et fint hotell med god frokosten. Var enkelt å komme seg raskere til sentrum."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Quality Hotel Panorama
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Scandinavium
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell Scandinavium: I Göteborgs ærverdige innendørsarena arrangeres det konserter med internasjonale artister, musikaler i verdensklasse og en rekke store sportsbegivenheter. Beliggenheten i sentrum gjør at du har kort vei til attraksjoner som Liseberg, Universeum og mange andre severdigheter i Göteborg. Utvalget av overnattingssteder i dette området er også godt, og det er enkelt å finne et hotell nær Scandinavium som vil passe dine behov.

Scandinavium åpnet dørene i 1971, og har gjennomgått mange oppgraderinger opp gjennom årene. I dag fremstår Scandinavium som en av Sveriges fremste innendørsarenaer med moderne konferanselokaler, kontorer og flere restauranter og kafeer. Arenaen kan ta imot rundt 14 000 mennesker, og ved store arrangementer kan det derfor være en fordel å være tidlig ute med å bestille et hotellrom nær Scandinavium.

For mange nordmenn som er på forretningsreise i Göteborg er det attraktivt med overnatting nær Scandinavium. I umiddelbar nærhet til arenaen kan du finne gode hoteller som tilbyr fasiliteter som møte- og konferanserom, gode restauranter og treningsrom.

Billig hotell nær Scandinavium

Fornøyelsesparken Liseberg bare ligger noen få minutters spasertur unna Scandinavium. Sveriges suverent største turistattraksjon besøkes av over tre millioner mennesker årlig, og byr på et enormt utvalg av fartsfylte attraksjoner, fargerike karuseller, restauranter og andre mange andre spennende forlystelser. Like i nærheten av parken ligger Universeum, Nordens største vitenskapssenter, som byr på mye interessant for den teknikkinteresserte. Det er flere familievennlige hoteller nær Scandinavium, så du trenger ikke dra langt før du kan krype ned i en komfortabel seng etter en begivenhetsrik dag på .

Du skal ikke lengre enn et par kilometer unna Scandinavium før du kan finne et billig hotell i Göteborg. Disse overnattingsstedene er ofte relativt enkle, men tilbyr ofte fasiliteter som inkludert frokost, vaskeritjenester, babysenger og kostnadsfritt trådløst internett. Göteborg er kjent for å være en flott sykkelby, og noen av disse overnattingsstedene leier også ut sykler. Byen har for øvrig et godt utbygd kollektivtilbud, og trikk, buss eller båt frakter deg komfortabelt rundt i byen.

Flotte hoteller nær Scandinavium

De matinteresserte får også sitt i denne mangfoldige byen som ligger rett ved kysten. Sjømat er hellig for byens innbyggere, og et fiskemarked bygd som en kirke er et levende bevis på det. I Feskekörka har det blitt solgt fisk siden 1874, og matkirken rommer et stort fiskemarked og flere gode restauranter. De siste årene har det også dukket opp flere matvogner i byen hvor det serveres førsteklasses sjømat. Haga er den eldste bydelen i Göteborg, og er et populært sted for å nyte en bedre lunsj. Den tidligere arbeiderklassebydelen er blitt et av byens mest trendy områder med mange spennende butikker, koselige kafeer og et livlig natteliv.

Hvorfor ikke slå til med et hotell i toppklassen når du først reiser til Scandinavium for å oppleve et stort arrangement? I umiddelbar nærhet til arenaen kan du finne overnattingssteder med fasiliteter som spatjenester, utsøkte restauranter og hotellrom med fokus på design og interiør. Mange nordmenn velger tog, buss eller egen bil når de skal besøke Sveriges nest største by. Foretrekker du å reise med fly, ligger Göteborg-Landvetter lufthavn ligger bare 25 kilometer utenfor sentrum. Dersom du ønsker å leie bil ved Scandinavium, er flere større bilutleiefirmaer representert på flyplassen, og du kan enkelt bestille en bil på internett.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Scandinavium?
Scandinavium ligger i en del av Heden som er særlig kjent for gode shoppingmuligheter. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 55 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet i nærheten av Scandinavium?
Gothia Towers: et hotell 4,5 stjerner har både spa med full service og 4 restauranter. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Scandinavium og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Et par andre valgmuligheter ikke langt unna er blant annet Clarion Hotel Post, Gothenburg og Avalon Hotel.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Scandinavium?
Ja! De aller fleste romreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se gode tilbud i Scandinavium.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Scandinavium?
Universeum, Göteborg kunstmuseum og Göteborg bymuseum har flere spennende utstillinger du kan se når du besøker byen. Poseidon-statuen, Dronningens pplass og Götaplatsen er noen av de mest populære severdighetene i området. Du har mulighet til å se en forestilling på Göteborg Opera, Göteborg konserthus eller Göteborg byteater.
Hvordan kommer jeg meg til Scandinavium?
Med et bredt utvalg av måter å komme seg rundt på er det ikke vanskelig å få sett området rundt Scandinavium. Gå til en av t-banestasjonene i nærheten, som Berzeliigatan trikkeholdeplass, Korsvägen trikkeholdeplass og Scandinavium trikkeholdeplass. Dersom du skal ta tog, er Liseberg stasjon, Göteborgs centralstation og Göteborg (XWL-Göteborg sentralstasjon) de nærmeste stasjonene til Sentrum.

Nylige anmeldelser i Scandinavium