Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Bergen

Vis alle leiebiler i Bergen

Utforsk Bergen

Utforsk Bergen med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Bergen bilutleie

Bergen omtales av mange som Vestlandets hovedstad, og i en så stor by som Bergen er det selvsagt gode muligheter for å skaffe seg en leiebil. Men før vi går nærmere inn på leiebilmulighetene i Bergen, skal vi fortelle deg litt mer om byen.

Bergen er kjent som en av de vakreste byene i Norge, med sin strålende beliggenhet, flotte trehusbebyggelse og fantastiske brygge. Om du kommer med fly til Bergen, lander da på Flesland flyplass. På flyplassen er det flere selskaper som driver med utleie av leiebil, og bruker du Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Bergen.

Bergen ble grunnlagt i 1070 av Olav Kyrre, og er omringet av sju fjell. Byen har mye spennende å tilby turister, som det berømte fisketorget, den flotte bryggen, som nå er på UNESCOs verdensarvliste, akvariet med morsomme seler og ”Den blå stein”, steinskulpturen som du finner midt på Kong Olav Vs plass.

Ut på eventyr i leiebilen

Som nevnt er det gode muligheter for å leie bil i Bergen, og selv om du ikke velger å gjøre det på flyplassen, har du også en rekke muligheter i sentrum og utkanten av byen i nærheten av ditt hotell i Bergen. Selv om Bergen er en by med et lite og intimt sentrum, er det også veldig mye spennende å se rundt Bergen. Her har vi bare skrevet om noen av hva du kan se på en storbyferie til Bergen.

Ulriken er et av fjellene som omringer Bergen, og i utkanten av sentrum ligger den nedre stasjonen til Ulriksbanen. Hopp i bilen og kjør til stasjonen, for deretter å bli med gondolen til toppen av det høyest av fjellene rundt byen, 643 meter over havet. Banens lengde er på 1120 meter, og turen tar omtrent 3 minutter. På toppen møtes du av en flott restaurant, hvor du kan kose deg med en godbit. Det er også mulig å prøve seg på paragliding fra toppen og ned til foten av fjellet, men vær oppmerksom på at det kan være lurt å bestille turen på forhånd.

Og når du først har skaffet deg en leiebil, hvorfor ikke bruke den til å kjøre over en hengebro? Den muligheten har du nemlig utenfor Bergen, og broa heter Askøybrua. Dette er det nest lengste brospennet i Norge, bare slått av Hardangerbrua, og da den ble bygd var den Skandinavias lengste hengebro.

Eller hva med å ta med leiebilen på Hurtigruten og sette seil nordover mot Trondheim og Kirkenes – for å utforske mer av Norges langstrakte land? En fantastisk reise som du garantert ikke vil glemme med det første.

Shopping med leiebil i Bergen

Med leiebil har du mulighet til å oppsøke noen av shoppingmulighetene som ligger utenfor Bergen sentrum. Ta turen til Åsane for å besøke byens IKEA, eller besøk kjøpesenteret Lagunen Storsenter. Dette senteret har over 160 virksomheter, og over 50 av disse er motebutikker. Dette er det desidert største motehuset i hele Bergensregionen. Så kanskje en shoppingtur til Bergen er noe for deg.