Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Bergen bilutleie

Bergen omtales av mange som Vestlandets hovedstad, og i en så stor by som Bergen er det selvsagt gode muligheter for å skaffe seg en leiebil. Men før vi går nærmere inn på leiebilmulighetene i Bergen, skal vi fortelle deg litt mer om byen.

Bergen er kjent som en av de vakreste byene i Norge, med sin strålende beliggenhet, flotte trehusbebyggelse og fantastiske brygge. Om du kommer med fly til Bergen, lander da på Flesland flyplass. På flyplassen er det flere selskaper som driver med utleie av leiebil, og bruker du Expedia har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Bergen.

Bergen ble grunnlagt i 1070 av Olav Kyrre, og er omringet av sju fjell. Byen har mye spennende å tilby turister, som det berømte fisketorget, den flotte bryggen, som nå er på UNESCOs verdensarvliste, akvariet med morsomme seler og ”Den blå stein”, steinskulpturen som du finner midt på Kong Olav Vs plass.

Ut på eventyr i leiebilen

Som nevnt er det gode muligheter for å leie bil i Bergen, og selv om du ikke velger å gjøre det på flyplassen, har du også en rekke muligheter i sentrum og utkanten av byen i nærheten av ditt hotell i Bergen. Selv om Bergen er en by med et lite og intimt sentrum, er det også veldig mye spennende å se rundt Bergen. Her har vi bare skrevet om noen av hva du kan se på en storbyferie til Bergen.

Ulriken er et av fjellene som omringer Bergen, og i utkanten av sentrum ligger den nedre stasjonen til Ulriksbanen. Hopp i bilen og kjør til stasjonen, for deretter å bli med gondolen til toppen av det høyest av fjellene rundt byen, 643 meter over havet. Banens lengde er på 1120 meter, og turen tar omtrent 3 minutter. På toppen møtes du av en flott restaurant, hvor du kan kose deg med en godbit. Det er også mulig å prøve seg på paragliding fra toppen og ned til foten av fjellet, men vær oppmerksom på at det kan være lurt å bestille turen på forhånd.

Og når du først har skaffet deg en leiebil, hvorfor ikke bruke den til å kjøre over en hengebro? Den muligheten har du nemlig utenfor Bergen, og broa heter Askøybrua. Dette er det nest lengste brospennet i Norge, bare slått av Hardangerbrua, og da den ble bygd var den Skandinavias lengste hengebro.

Eller hva med å ta med leiebilen på Hurtigruten og sette seil nordover mot Trondheim og Kirkenes – for å utforske mer av Norges langstrakte land? En fantastisk reise som du garantert ikke vil glemme med det første.

Shopping med leiebil i Bergen

Med leiebil har du mulighet til å oppsøke noen av shoppingmulighetene som ligger utenfor Bergen sentrum. Ta turen til Åsane for å besøke byens IKEA, eller besøk kjøpesenteret Lagunen Storsenter. Dette senteret har over 160 virksomheter, og over 50 av disse er motebutikker. Dette er det desidert største motehuset i hele Bergensregionen. Så kanskje en shoppingtur til Bergen er noe for deg.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Hordaland

Hva er den beste prisen på leiebil i Hordaland?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Hordaland .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Hordaland?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Hordaland er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Hordaland?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Hordaland?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Hordaland

Utforsk Hordaland med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!