Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Fiji

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Fiji

Namale Resort and Spa
5 out of 5
Hibiscus Highway, Savusavu
Prisen er 11 824 kr per natt
187.76 km fra sentrum
5/5Exceptional! (4 anmeldelser)

"Wunderschöner Aufenthalt mit phantastisch freundlichen "Gastgebern", die keinen Wunsch unerfüllt gelassen haben. Zudem ist die Lage traumhaft. Alles ist perfekt, bis auf die Internetleitung. Dies ist aber auch gut, denn damit kann man den Rest besser genießen. All inclusive, auch die wundervollen ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. feb. 2019

Namale Resort and Spa
Hilton Fiji Beach Resort and Spa
5 out of 5
Denarau Island, Nadi
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 559 kr per natt
64.76 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (1,247 anmeldelser)
Fantastisk

"Helt fantastisk sted!! Hotellet er helt nydelig, og det samme med rommene. Rent og pent og deilige senger. Sov som en engel! Virkelig fornøyd med dette oppholdet, og det anbefales på det sterkeste. Utrolig bra service og hyggelige ansatte som hjelper til med alt du skulle lure på og litt til."…"

Anmeldelse skrevet 17. okt. 2018

Hilton Fiji Beach Resort and Spa
Sofitel Fiji Resort And Spa
5 out of 5
Beachfront, Denarau Island, Nadi
Prisen er 1 236 kr per natt
65.19 km fra sentrum
4/5Very Good! (998 anmeldelser)

"Aweaome , Rooms are very clean and location is just breathtaking, buffet breakfast is worth it. would definitely visit again."…"

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2020

Sofitel Fiji Resort And Spa
Six Senses Fiji
5 out of 5
Vunabaka, P.O Box 91, Malolo, Vestlige divisjon
Prisen er 9 142 kr per natt
87.98 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (35 anmeldelser)
Six Senses

"Such an amazing stay! Top notch service, friendly staff, and luxurious villas. 5 stars! Will definitely be returning."…"

Anmeldelse skrevet 25. mar. 2020

Six Senses Fiji
Warwick Fiji
5 out of 5
Queens Road, P O Box 100, Korolevu
Prisen er 1 396 kr per natt
48.93 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (998 anmeldelser)

"The Warwick was a great place to stay. it was a beautiful property with great gardens and pools. We were upgraded for free to an ocean view room which took my breath away. Every morning sitting on the veranda gave me that timeout to relax. The staff are absolutely amazing from the front desk, restaurant, ..."…"

Anmeldelse skrevet 26. mar. 2020

Warwick Fiji
Anchorage Beach Resort
3 out of 5
Vuda Point, Lautoka
Prisen er 825 kr per natt
64.74 km fra sentrum
3.3/5 (569 anmeldelser)
멋지고 조용한 해변!

"멋지고 조용한 해변! 룸 컨디션은 개선이 필요합니다. 5년째 변하지 않는 너무도 간단한 조식 숙박료 대비 3인 가족 사용하기에 무난합니다"…"

Anmeldelse skrevet 1. nov. 2019

Anchorage Beach Resort
Shangri-La's Fijian Resort & Spa
5 out of 5
Yanuca Island, Coral Coast, Sigatoka, Nadroga, Yanuca Island
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 682 kr per natt
67.95 km fra sentrum
4/5Very Good! (999 anmeldelser)

"Meget bra. Stille og rolig. Flerer spisesteder på stedet, litt overpriset"…"

Anmeldelse skrevet 26. jan. 2020

Shangri-La's Fijian Resort & Spa
Fiji Marriott Resort Momi Bay
5 out of 5
Savusavu Road, Momi Bay, Momi
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 238 kr per natt
77.11 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (737 anmeldelser)

"Beautiful resort and the staff are exceptional. They treated us like family which was especially helpful as we navigated trying to get back home due to the rapid escalation of covid-19. We will definitely be returning. My only feedback for improvement is for there to be more food options for ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. apr. 2020

Fiji Marriott Resort Momi Bay
Kokomo Private Island Fiji - All-Inclusive
5 out of 5
Yaukuve Levu Island, Yakuve Island
Prisen er 78 506 kr per natt
120.87 km fra sentrum
Kokomo Private Island Fiji - All-Inclusive
Ramada Suites by Wyndham Wailoaloa Beach Fiji
4.5 out of 5
14 Wasawasa Road, Nadi Bay, Nadi
Prisen er 520 kr per natt
59.76 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (234 anmeldelser)
Trevligt hotell

"Rent och frächt bra utrustat rum. Perfekt med tvättmaskin och torktumlare på rummet så man kunde tvätta upp innan fortsatt resa. Området var kanske inte det bästa men nära flygplatsen och fri transfer."…"

Anmeldelse skrevet 25. mar. 2020

Ramada Suites by Wyndham Wailoaloa Beach Fiji
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Fiji
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Fiji

Hotell Fiji: Fiji er virkelig et ferieparadis. Hvert år flokker millioner av besøkende til Fiji for å få en pause fra hverdagen og tilbringe noen dager i dette tropiske eventyrlandet. Folk tar turen til øyene for å ta seg en dagstur til Waitabu Marine Park eller for å bare vandre langs sandstrendene. Uavhengig av om du besøker Fiji for å slappe av på stranden eller handle suvenirer har Expedia.no et hotell i Fiji som passer med dine behov.

Expedia.no kan tilby billige hoteller i Fiji. Du kan satse på et hotell i Nadi, hvor du finner Sabeto Hot Springs and Mud Pool, til en pris som fungerer for deg. I tillegg finner du hoteller på Denarau Island. Drar du til Fiji på bryllupsreise, kan du overnatte på Denarau for å befinne deg på et sted i nærheten av Port Denarau Marina, som byr på nok av spise- og shoppingmuligheter.

Sats på et hotell på en av Fijis mange flotte øyer

Det finnes også tilbud på hoteller i Suva, som er blant de største byene i den sørlige delen av Stillehavet. Overnatter du i Suva, vil du befinne deg midt blant Fijis mange spennende steder, som Colo-I-Suva Forest Park, hvor du kan oppleve Fijis flotte natur. Overnatter du på et hotell i Suva i Fiji, kan du besøke Viti Levus mange gode restauranter og handle lokale håndverksprodukter i butikkene. Du kan også velge å overnatte på et hotell langs Coral Coast hvis du kun vil bruke tiden på å slappe av på stranden.

Du kan også finne tilbud på luksuriøse hoteller på Fijis øyer. Du kan velge å overnatte på et 5-stjerners hotell eller et luksushotell i løpet av oppholdet ditt, eller du kan satse på et hotell med alt inkludert. Det finnes en rekke hoteller i Fiji som byr på ting du kan gjøre som turist her, som kajakkpadling og surfing. Noen av disse anses for å være Fijis beste hoteller og tilbyr også utflukter under vann for gjestene sine.

Uavhengig av hva du vil gjøre i løpet av din ferie i Fiji, det være seg å følge Lavena Coastal Walk eller å oppleve Waitabu Marine Park, kan Expedia.no by på utmerkede tilbud på hoteller som passer med dine behov og ønsker.

Utforsk Fijis flotte omgivelser mens du bor på et hotell her

Fijis øyer er omringet av Stillehavets koboltblå vann og er et nydelig tropisk paradis langt unna stress og mas. De glitrende hvite sandstrendene, det herlige været og den frodige floraen gjør Fiji til et utmerket reisemål hvis du er ute etter en øyferie. Uavhengig av om du vil spasere langs strendene, spille golf dagen lang eller bli med på en lokal seremoni, gjør tilbudene på billige hoteller i Fiji det lettere å besøke dette utrolige øyparadiset.

Det flere kilometer lange urørte landskapet gjør Fiji til et av verdens beste reisemål for økoturisme. Mange hoteller i Fiji befinner seg få minutter unna imponerende severdigheter som 400 år gamle trær og høye fossefall, og dykkere kan svømme med Fijis haier. Det finnes hele 333 øyer her, og mange av Fijis hoteller ligger rett ved dykkerområder. Du vil kunne finne billige hoteller i Fiji i nærheten av alle de naturlige severdighetene som du ønsker å få med deg mens du befinner deg her.

Du tror kanskje ikke at Fiji og sport er noe som hører sammen, men øyene kan faktisk by på utrolige muligheter for å spille golf, fiske og padle kajakk på havet. Surfere kan prøve seg på bølgene, og seilere kan utforske øyene fra havet. Mange hotellrom i Fiji byr på tilgang til golfbaner og annet inkludert i prisen eller til rabatterte priser. Naturinteresserte kan vandre til fossene i Bouma National Park og lære å dykke i Great Astrolabe Reef. Selv på grunt vann kan du få øye på kjempemuslinger, havskilpadder og djevelrokker.

Slå til på et tilbud på et hotell på Fiji

Noe av det som gjør disse øyene unike, er de utrolige hotellbudene som er tilgjengelige i Fiji. Mange hotellrom har tradisjonelle halmtak og en fantastiske utsikt utover havet. Hotellene i Fiji gir deg langt mer enn en typisk hotellopplevelse. Åpne kokosnøtter, lær å veve og overvær et krabbeveddeløp sammen med de lokale innbyggerne. Bestill plass på disse populære aktivitetene god tid i forveien for å sikre at du får være med, og for å få rabatt.

Bli bedre kjent med Fijis tradisjoner og spesielle kultur

Hver øy har sine egne feiringer og seremonier. I tillegg til dans og historiefortellinger finner du tradisjoner som kava-seremonien her. Tilby en kavarot overfor en lokal landsbyleder, så vil du bli invitert på en avslappende og spesiell drikk laget av roten. Når du utfører en bestilling må du passe på at du ikke går glipp av noen av de unike opplevelsene som du kan få med deg her.

En tur til øyene kan være en uforglemmelig opplevelse. Fijis øyer kan by på romantikk, eventyr og moro for hele familien, så det finnes noe for alle og enhver her.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Fiji