Hoteller i Fiji

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Fiji

Novotel Nadi
4 out of 5
Namaka Hill, Nadi
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
697 kr
per natt
4. jan.–5. jan.
3.6/5Bra! (929 anmeldelser)
Good hotel med good facilities

"I stayed here only for one night. Prior to this stay I happened to stay in one of the resorts in Denarau. I was surprised to find out the facilities available at this hotel and the price I paid. Wish I had stayed in this hotel for my entire stay in Nadi."…"

Anmeldelse skrevet 24. aug. 2017

Novotel Nadi
Sofitel Fiji Resort And Spa
5 out of 5
Beachfront, Denarau Island, Nadi
1 134 kr
per natt
15. des.–16. des.
4.1/5Veldig bra! (1,639 anmeldelser)
Godt for dem som ikke bryr seg om sin lommebok

"Vakkert hotell med bra beliggenhet. Gode muligheter til SPA. Veldig pen dekorasjon av territoriet med luksuriøse tropiske planter. Bra bagageservice. Men maten er overpriset over alle menneskelige limitter, og det er det som trekker kraftig ned. Vannet i havet er ikke av det beste kvalitetet p. g. ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2013

Sofitel Fiji Resort And Spa
Pullman Nadi Bay Resort and Spa Fiji
5 out of 5
Wailoaloa Rd, Nadi, Vestlige divisjon
1 637 kr
per natt
5. jan.–6. jan.
4.3/5Utmerket! (51 anmeldelser)

"The whole resort abd our rooms were very clean and beautiful. The staff is very accommodating, friendly, and honest people, they literally go the extra mile to assist their customers. Excellent place to stay. Highly recommend it to everyone who travels to Nadi. They received us with a complimentary ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. nov. 2019

Pullman Nadi Bay Resort and Spa Fiji
DoubleTree Resort by Hilton Hotel Fiji - Sonaisali Island
4 out of 5
Naisali Island, Sonaisali
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
949 kr
per natt
13. des.–14. des.
4.3/5Utmerket! (881 anmeldelser)

"We had an exceptional stay here. The staff were warm and friendly. We came with a 10 month old and a 2 1/2 years old and they both had a wonderful time. The service, regardless of the time we called was top notch. Highly recommend this place for couples or family."…"

Anmeldelse skrevet 5. des. 2019

DoubleTree Resort by Hilton Hotel Fiji - Sonaisali Island
Hilton Fiji Beach Resort and Spa
5 out of 5
Denarau Island, Nadi
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 205 kr
per natt
15. des.–16. des.
4.3/5Utmerket! (2,420 anmeldelser)
Fantastisk

"Helt fantastisk sted!! Hotellet er helt nydelig, og det samme med rommene. Rent og pent og deilige senger. Sov som en engel! Virkelig fornøyd med dette oppholdet, og det anbefales på det sterkeste. Utrolig bra service og hyggelige ansatte som hjelper til med alt du skulle lure på og litt til."…"

Anmeldelse skrevet 17. okt. 2018

Hilton Fiji Beach Resort and Spa
Fiji Marriott Resort Momi Bay
5 out of 5
Savusavu Road, Momi Bay, Momi
Gratis avbestilling
1 727 kr
per natt
12. des.–13. des.
4.6/5Fantastisk! (591 anmeldelser)

"Green and big territory, nice rooms, pools, friendly staff, daily activities. A little bit far from Denarau port (restaurants and ferries) but you can spend days in a resort itself."…"

Anmeldelse skrevet 7. des. 2019

Fiji Marriott Resort Momi Bay
Sheraton Denarau Villas
5 out of 5
Denarau Island West, Denarau Road Po Box 9761, Nadi
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 851 kr
per natt
17. des.–18. des.
4.5/5Fantastisk! (474 anmeldelser)
Nice resort

"Fantastic resort with a beautiful beach and pool-area. The apartment is big and very nice. Washmachine and dryer makes it easy to stay weeks."…"

Anmeldelse skrevet 8. jan. 2019

Sheraton Denarau Villas
The Westin Denarau Island Resort & Spa, Fiji
5 out of 5
Denarau Island North, P.o. Box 9081, Nadi
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 378 kr
per natt
13. des.–14. des.
4.2/5Utmerket! (1,703 anmeldelser)
excellent!

"fantastisk flott sted"…"

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2017

The Westin Denarau Island Resort & Spa, Fiji
Shangri-La's Fijian Resort & Spa
5 out of 5
Yanuca Island, Coral Coast, Sigatoka, Nadroga, Yanuca Island
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 443 kr
per natt
12. des.–13. des.
3.9/5Veldig bra! (1,388 anmeldelser)
God service men litt slitt hotel

"Fantastisk personale som gir deg den beste service. Hotellet er det eldste i Fiji og har bruk fir litt renovering. Treningssenter er alt for lite."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Shangri-La's Fijian Resort & Spa
Warwick Fiji
5 out of 5
Queens Road, P O Box 100, Korolevu
1 247 kr
per natt
13. des.–14. des.
4.2/5Veldig bra! (1,278 anmeldelser)

"Rooms certainly need upgrading to match the rest of the hotel Staff were fantastic, F&B Manager Rabi excellent!! Facilities Fantastic kids had a great time, with kids club, painting races, frog races swimming & the food was great! AAAA"…"

Anmeldelse skrevet 29. nov. 2019

Warwick Fiji
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Fiji
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Fiji

Hotell Fiji: Fiji er virkelig et ferieparadis. Hvert år flokker millioner av besøkende til Fiji for å få en pause fra hverdagen og tilbringe noen dager i dette tropiske eventyrlandet. Folk tar turen til øyene for å ta seg en dagstur til Waitabu Marine Park eller for å bare vandre langs sandstrendene. Uavhengig av om du besøker Fiji for å slappe av på stranden eller handle suvenirer har Expedia.no et hotell i Fiji som passer med dine behov.

Expedia.no kan tilby billige hoteller i Fiji. Du kan satse på et hotell i Nadi, hvor du finner Sabeto Hot Springs and Mud Pool, til en pris som fungerer for deg. I tillegg finner du hoteller på Denarau Island. Drar du til Fiji på bryllupsreise, kan du overnatte på Denarau for å befinne deg på et sted i nærheten av Port Denarau Marina, som byr på nok av spise- og shoppingmuligheter.

Sats på et hotell på en av Fijis mange flotte øyer

Det finnes også tilbud på hoteller i Suva, som er blant de største byene i den sørlige delen av Stillehavet. Overnatter du i Suva, vil du befinne deg midt blant Fijis mange spennende steder, som Colo-I-Suva Forest Park, hvor du kan oppleve Fijis flotte natur. Overnatter du på et hotell i Suva i Fiji, kan du besøke Viti Levus mange gode restauranter og handle lokale håndverksprodukter i butikkene. Du kan også velge å overnatte på et hotell langs Coral Coast hvis du kun vil bruke tiden på å slappe av på stranden.

Du kan også finne tilbud på luksuriøse hoteller på Fijis øyer. Du kan velge å overnatte på et 5-stjerners hotell eller et luksushotell i løpet av oppholdet ditt, eller du kan satse på et hotell med alt inkludert. Det finnes en rekke hoteller i Fiji som byr på ting du kan gjøre som turist her, som kajakkpadling og surfing. Noen av disse anses for å være Fijis beste hoteller og tilbyr også utflukter under vann for gjestene sine.

Uavhengig av hva du vil gjøre i løpet av din ferie i Fiji, det være seg å følge Lavena Coastal Walk eller å oppleve Waitabu Marine Park, kan Expedia.no by på utmerkede tilbud på hoteller som passer med dine behov og ønsker.

Utforsk Fijis flotte omgivelser mens du bor på et hotell her

Fijis øyer er omringet av Stillehavets koboltblå vann og er et nydelig tropisk paradis langt unna stress og mas. De glitrende hvite sandstrendene, det herlige været og den frodige floraen gjør Fiji til et utmerket reisemål hvis du er ute etter en øyferie. Uavhengig av om du vil spasere langs strendene, spille golf dagen lang eller bli med på en lokal seremoni, gjør tilbudene på billige hoteller i Fiji det lettere å besøke dette utrolige øyparadiset.

Det flere kilometer lange urørte landskapet gjør Fiji til et av verdens beste reisemål for økoturisme. Mange hoteller i Fiji befinner seg få minutter unna imponerende severdigheter som 400 år gamle trær og høye fossefall, og dykkere kan svømme med Fijis haier. Det finnes hele 333 øyer her, og mange av Fijis hoteller ligger rett ved dykkerområder. Du vil kunne finne billige hoteller i Fiji i nærheten av alle de naturlige severdighetene som du ønsker å få med deg mens du befinner deg her.

Du tror kanskje ikke at Fiji og sport er noe som hører sammen, men øyene kan faktisk by på utrolige muligheter for å spille golf, fiske og padle kajakk på havet. Surfere kan prøve seg på bølgene, og seilere kan utforske øyene fra havet. Mange hotellrom i Fiji byr på tilgang til golfbaner og annet inkludert i prisen eller til rabatterte priser. Naturinteresserte kan vandre til fossene i Bouma National Park og lære å dykke i Great Astrolabe Reef. Selv på grunt vann kan du få øye på kjempemuslinger, havskilpadder og djevelrokker.

Slå til på et tilbud på et hotell på Fiji

Noe av det som gjør disse øyene unike, er de utrolige hotellbudene som er tilgjengelige i Fiji. Mange hotellrom har tradisjonelle halmtak og en fantastiske utsikt utover havet. Hotellene i Fiji gir deg langt mer enn en typisk hotellopplevelse. Åpne kokosnøtter, lær å veve og overvær et krabbeveddeløp sammen med de lokale innbyggerne. Bestill plass på disse populære aktivitetene god tid i forveien for å sikre at du får være med, og for å få rabatt.

Bli bedre kjent med Fijis tradisjoner og spesielle kultur

Hver øy har sine egne feiringer og seremonier. I tillegg til dans og historiefortellinger finner du tradisjoner som kava-seremonien her. Tilby en kavarot overfor en lokal landsbyleder, så vil du bli invitert på en avslappende og spesiell drikk laget av roten. Når du utfører en bestilling må du passe på at du ikke går glipp av noen av de unike opplevelsene som du kan få med deg her.

En tur til øyene kan være en uforglemmelig opplevelse. Fijis øyer kan by på romantikk, eventyr og moro for hele familien, så det finnes noe for alle og enhver her.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Fiji

Nylige anmeldelser i Fiji