Storbritannia kan ha innført reiserestriksjoner, inklusive karantene, i forbindelse med koronasituasjonen.

Erdem Yücel på trover

Hotell i Croydon, London

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Croydon

Emerald House Apartments - East Croydon
3.5 out of 5
15 Lansdowne Road, Croydon, England
Hent priser
2.42 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)

"Everything was nice and perfect. Except we missed the air conditioner at the hot summer nights. Owners were nice and caring."…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019

Emerald House Apartments - East Croydon
Grand Sapphire Hotel
3 out of 5
45 Imperial Way, Croydon, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 610 kr per natt
3.85 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (371 anmeldelser)

"Clean hotel, good location and nice breakfast!"…"

Anmeldelse skrevet 28. mar. 2020

Grand Sapphire Hotel
Hilton London Croydon
4 out of 5
101 Waddon Way, Croydon, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 894 kr per natt
3.51 km fra sentrum
3.7/5Good! (995 anmeldelser)
Topp service, men nedslitt.

"Topp service, men hotellet er nedslitt. Kjekke renholdere, men hotellet er så nedslitt at deg hjelper ikke..."…"

Anmeldelse skrevet 26. nov. 2019

Hilton London Croydon
Jurys Inn London Croydon
3.5 out of 5
Wellesley Road, Croydon, England
Gratis avbestilling
Prisen er 604 kr per natt
2.47 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (987 anmeldelser)
Verdt pengene

"Koste oss veldig mye. Alt er i nærheten i forhold til handling og mat. 5 min. å gå til togstasjonen. Rolig sted."…"

Anmeldelse skrevet 10. jun. 2019

Jurys Inn London Croydon
Flexistay Addiscombe Aparthotel
3 out of 5
175-177 Lower Addiscombe Road, Croydon, England
Hent priser
1.55 km fra sentrum
3.9/5Good! (112 anmeldelser)

"Quiet area. Very close to shops and other amenities"…"

Anmeldelse skrevet 29. jan. 2020

Flexistay Addiscombe Aparthotel
Camden Place Apartments
3 out of 5
50 Sydenham Road, Croydon, England
Hent priser
2.52 km fra sentrum
2.7/5 (33 anmeldelser)
Styr unna

"Dette var veldig dårlig. Lukter mugg enda, sokkene hang fast i gulvet, tv'n virket ikke, wi fi ustabilt, svartsopp overalt, du må være stuptrøtt for å sovne. Nei dette var misserabelt styr unna!"…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2014

Camden Place Apartments
Hallmark Hotel Croydon Aerodrome
4 out of 5
680 Purley Way, Croydon, England
Hent priser
3.66 km fra sentrum
3.7/5Good! (892 anmeldelser)

"------------------------------------------------------------------"…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2015

Hallmark Hotel Croydon Aerodrome
Kirkdale Hotel
3 out of 5
22 St Peters Road, Croydon, England
Prisen er 707 kr per natt
2.07 km fra sentrum
2.6/5 (94 anmeldelser)
Greit

"Greit og ikke mere enn det."…"

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2013

Kirkdale Hotel
Westciti Caroco Aparthotel
3.5 out of 5
35 Morland Avenue, Croydon, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 662 kr per natt
2.21 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (192 anmeldelser)

"It was a really nice place team was nice and polite but the breakfast was not all that as nothink i could have other then fruit as don't do food for dietary issues and does not say anythink about it on line .so had to go back out to find stuff and would of been better to know before as i travelled ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. mar. 2020

Westciti Caroco Aparthotel
easyHotel London Croydon
2.5 out of 5
22 Addiscombe Road, Croydon, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 304 kr per natt
1.92 km fra sentrum
2.8/5 (615 anmeldelser)
Not to be recommended

"Stay away from this hotel!! I can deal with a hotel being old or not up to date, but when the hotelroom is DIRTY......thats a NO NO. My room hadn`t been cleaned proper for a long time. There wasn`t even a toilet brush in the bathroom.....you can only imagine how awful it looked. There is really a ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2019

easyHotel London Croydon
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Croydon
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Croydon: Enten det er for fotball, teater, shopping eller pubturer med vennegjengen, reiser vi nordmenn til London så ofte vi kan. Allikevel er det ofte slik at vi blir boende på de samme stedene og oppsøker de samme butikkene, restaurantene og galleriene. Det er på tide med noe nytt! I Croydon er du midtveis mellom byen og flyplassen – perfekt for en langhelg.

I motsetning til London sentrum, er utvalget av overnatting i Croydon preget av litt mer like hoteller. Croydon opplevde sin første endring da det ble del av London på slutten av 1800-tallet, men det var først på 1950-tallet at Stor-London begynte å strekke seg helt hit og forandret Croydons utseende helt.

For de aller fleste nordmenn er det mest naturlig å komme seg til Storbritannia luftveien, og en flyreise til Croydon er enkel. Londons nest største flyplass, Gatwick, ligger bare en 15 minutters togtur unna Croydon. Hotellene er ikke bare konsentrert rundt togstasjonen East Croydon, men du finner også hyggelige steder å bo innen gangavstand fra dette lokale trafikknutepunktet.

Billige hotell i Croydon – gode grunner til å bli litt lenger

Avhengig av hvilken del av London du ønsker å besøke, er det uproblematisk å velge offentlig transport når du vil inn og oppleve storbyen. Det går tog til både vest (Victoria Station) og øst (London Bridge Station) fra sentralt i Croydon. Hotellstaben kan også hjelpe deg med å komme deg lenger av gårde hvis du er på rundreise i Storbritannia. Likeledes er det lett å reise til Croydon fra mange andre steder i dette evig populære landet.

Hvis du har lyst til å dra på en oppdagelsesreise med litt kortere avstand, kan det lønne seg å leie bil i Croydon, ikke minst om nysgjerrigheten din tar deg i østlig retning mot Kent og East Sussex, der du fortsatt finner idylliske landsbyer og små, koselige hoteller. Croydon vil nok føles veldig urbant etter en overnatting eller to på et av disse. Og det er jo ingenting galt med det – det er vel ingen som reiser til London for å slippe unna storbyen.

Finn ditt drømmehotell i Croydon

Internett har gjort letingen etter hoteller, i Croydon eller hvor som helst ellers, usedvanlig lett. Men det betyr ikke at et hvert hotell er like fantastisk. Du gjør lurt i å utnytte de mange mulighetene søkemotorene gir deg for å finne et både bra og billig hotell i Croydon. Du kan for eksempel velge å se hotellene på en liste, sortert etter antall stjerner, etter avstand til togstasjonen, eller selvfølgelig sortert etter pris. Du kan til og med velge å se de i synkende rekkefølge, slik at du får de dyreste hotellene i Croydon først.

Enten du vil oppleve den hyggelige sørengelske landsbygda eller en av Europas mest populære storbyer, er Croydon det perfekte utgangspunktet for alle slags ferier her. Kommer du for en langhelg, kan du glede deg over kort reisevei til flyplassen, og hvis du kommer for et lengre opphold, har du nok variasjon til å holde interessen oppe lenge.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Croydon?
Hampton by Hilton London Croydon er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Grand Sapphire Hotel og easyHotel London Croydon også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Croydon hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i Croydon.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Croydon?
Basert på anmeldelser er Holiday Inn Express London - Croydon et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en bar. Andre rimelige alternativer er Jurys Inn London Croydon og Grand Sapphire Hotel.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Croydon?
Hilton London Croydon er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis ekstrasenger. Andre valgmuligheter for familieturen er Hampton by Hilton London Croydon og Jurys Inn London Croydon. Attraksjoner som London Eye og Natural History Museum ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par som skal reise til Croydon?
Hampton by Hilton London Croydon er et overnattingssted 3,5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Andre valgmuligheter for en romantisk tur er Clarion Collection Croydon Park Hotel og Hilton London Croydon.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Croydon?
Clarion Collection Croydon Park Hotel har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Et annet eksklusivt alternativ for reisen din er Hilton London Croydon.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Croydon?
London Croydon Aerodrome, BW Signature Collection er et populært overnattingssted 4 stjerner, og er et bra valg hvis du liker golf. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Hvis du vil bo nær en golfbane når du først er her, er OYO Lansdowne Hotel også et bra valg. Du kan spille golf på The Addington Golf Club eller Addington Palace Golf Club mens du er i byen.

Nylige anmeldelser i Croydon

Flere reisealternativer