Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Croydon

Se de 59 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Croydon

Ting å gjøre i Croydon

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Croydon har å by på! Hvis du planlegger en tur til Croydon kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Croydon sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Croydon-aktiviteter

Croydon er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Croydon og gjør det lekende lett å utforske Croydon. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Croydon som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Croydon

Croydon tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Croydon å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Croydon.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Croydon men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Croydon

Fairfield

Når du først er i Fairfield, bør du få med deg severdigheter som Fairfields Halls og Museum Of Croydon, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen fra East Croydon trikkestasjon eller Sandilands trikkestasjon.

Croydon

Når du først er i Croydon, bør du få med deg severdigheter som Centrale kjøpesenter og Selhurst Park stadion, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen fra Lloyd Park trikkestasjon eller Coombe Lane trikkestasjon.

Broad Green

Når du er i Broad Green, bør du få med deg severdigheter som Centrale kjøpesenter og Selhurst Park stadion, og for å utforske mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Waddon Marsh trikkestasjon eller Ampere Way trikkestasjon.

Selhurst

Selhurst har kanskje ikke så mange spennende severdigheter, men attraksjoner som Selhurst Park stadion og Centrale kjøpesenter ligger bare et lite stykke unna.

Heathfield

Når du først er i Heathfield, bør du få med deg severdigheter som Addington Palace Golf Club og The Addington Golf Club, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen fra Gravel Hill stasjon eller Addington Village trikkestasjon.