Hoteller i Blomsterdalen

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards

Filtrer etter

Populære filtre
Populære filtre
Gjestevurdering
Gjestevurdering
Hotellklasse
Betalingstype
Betalingstype
Type overnattingssted
Type overnattingssted
Område
Område
Populære steder
Populære steder
Tilgjengelige måltider
Tilgjengelige måltider
Fasiliteter
Fasiliteter
Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
Reiseopplevelse
Reiseopplevelse

Finn et hotell i Blomsterdalen i nærheten av en severdighet

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Blomsterdalen?

Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Scandic Flesland Airport et av de beste valgene for turen din. Dette hotellet med 3,5 stjerner kan blant annet friste med frokost inkludert og en restaurant. To andre alternativer for turen din til området er Bergen Børs Hotel og Thon Hotel Rosenkrantz. Se alle tilgjengelige topphoteller eller ferieboliger i Blomsterdalen.

Hva er den beste ferieboligen Blomsterdalen kan tilby?

Beautiful Home in Torangsvåg With 4 Bedrooms and Wifi: Denne ferieboligen utenfor Blomsterdalen ligger i landlige omgivelser og har peis, en hage og muligheter for klesvask, slik at du enkelt kan finne deg til rette i dine nye omgivelser. Her finnes det 4 soverom og et kjøkken med oppvaskmaskin, kokeplater og mikrobølgeovn, så du kan lage mat sammen med venner eller familien. Se alle ferieboliger i Blomsterdalen.

Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Blomsterdalen hvis jeg må avbestille?

Ja! De fleste hotellreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekking. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Filtrer søket ditt etter gratis avbestilling for å finne fleksible hotelltilbud i Blomsterdalen.

Hvilke overnattingssteder i Blomsterdalen har basseng?

Villa Charlotte: Overnattingsstedet tilbyr badstue, utendørsbasseng og gratis frokostbuffé.

Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Blomsterdalen?

Blomsterdalen har mye å tilby sine besøkende, blant annet spisestedene. Folk som besøker byen, setter også pris på en hyggelig lokalbefolkning. Det finnes 253 hoteller og andre overnattingssteder i det omkringliggende området. Lær mer om Blomsterdalen.

Hva bør jeg få med meg i Blomsterdalen?

Blant severdighetene i storregionen finner du Lagunen Storsenter, Troldhaugen og Fantoft Stave Church. Du finner også Ole Bull Museum og Ulriken gondolbane i området. Sjekk hva annet du kan se og gjøre i Expedias Blomsterdalen guide.

Hvordan er værsesongene i Blomsterdalen?

De varmeste månedene er vanligvis august og juli, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på 3 °C. De mest regnfulle månedene i Blomsterdalen er desember, oktober, november og september. I løpet av denne perioden regner det i snitt 361 mm hver måned.