Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Tur til Brandenburg Region

Planlegger du en reise til Brandenburg Region? Vår reiseguide for Brandenburg Region er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Brandenburg Region. Les videre for å skape din pefekte reise til Brandenburg Region.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Brandenburg Region så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Brandenburg Region og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Brandenburg Region for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Brandenburg Region venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Brandenburg Region for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Brandenburg Region, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Brandenburg Region. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Brandenburg Region kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Brandenburg Region enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Brandenburg Region. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Brandenburg Region, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Brandenburg Region ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Brandenburg Region og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Brandenburg Region. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Brandenburg Region

Vis alle de 1 668 overnattingsstedene i Brandenburg Region
MAXX by Steigenberger Sanssouci Potsdam 848 kr
Anmeldelse skrevet 26. jan. 2019
Mer informasjon
 
MAXX by Steigenberger Sanssouci Potsdam

MAXX by Steigenberger Sanssouci Potsdam

Allee nach Sanssouci 1, Potsdam, BB
   
  4,0 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Ikke Steigenberger standard.

  Tropical Islands Resort 1 653 kr
  Anmeldelse skrevet 27. apr. 2018
  Mer informasjon
   
  Tropical Islands Resort

  Tropical Islands Resort

  Tropical-Islands-Allee 1, Krausnick-Gross Wasserburg
    
   4,3 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Spesielt fint å ha Tropical Island tilgjengelig hele natten etter alle dagsgjestene er reist hjem!

   Dorint Sanssouci Berlin/Potsdam 992 kr
   Anmeldelse skrevet 4. des. 2019
   Mer informasjon
    
   Dorint Sanssouci Berlin/Potsdam

   Dorint Sanssouci Berlin/Potsdam

   Jaegerallee 20, Potsdam, BB
     
    4,2 av 5
    4.5 av 5.0 Stjerner

    Veldig bra hotell. Spa avdelingen med fire forskjellige badstuer. De åpner ikke før kl.14. En pool stort nok til svømming, men vannet var litt kaldt. Vel utstyrt treningsrom. Treningsrom og pool åpner kl.07 på ukedager. Da kan man trene før frokosten. Frokosten er meget god. Stort utvalg og lokale ...

    Maritim Hafenhotel Rheinsberg 1 445 kr
    Anmeldelse skrevet 28. jun. 2020
    Mer informasjon
     
    Maritim Hafenhotel Rheinsberg

    Maritim Hafenhotel Rheinsberg

    Hafendorfstr. 1, Rheinsberg, BB
      
     4,1 av 5
     4.5 av 5.0 Stjerner

     Sehr schöner Ausblick, großer Balkon, nett eingerichtetes Zimmer Leider wurde nicht ausreichend auf die Hygieneregeln geachtet, sehr viele Gäste ohne Masken

     HAVEL Cruiser
     Anmeldelse skrevet 14. aug. 2019
     Mer informasjon
      
     HAVEL Cruiser

     HAVEL Cruiser

     Potsdamer Straße 4 G, Brandenburg an der Havel
       
      4,6 av 5
      2.5 av 5.0 Stjerner

      Es war ein einmaliges Erlebnis. Ruhe, Natur, zum Sonnenaufgang in die Havel springen, einfach herrlich. Bei der Ausstattung hätten wir uns noch 1-2 scharfe Messer, Schneidbretter und Fliegengitter an den Fenstern gewünscht - denn die Biester waren unermüdlich und wir mussten mit geschlossenen Fenstern ...

      Hotel am Havelufer Potsdam 915 kr
      Anmeldelse skrevet 6. aug. 2015
      Mer informasjon
       
      Hotel am Havelufer Potsdam

      Hotel am Havelufer Potsdam

      Zeppelinstr. 136, Potsdam, BB
        
       3,7 av 5
       3.5 av 5.0 Stjerner

       Dårlig/ingen informasjon om hotellet ved innsjekking. Bygningsarbeid på nabotomten laget støy om morgenen. God frokost og bra restaurant i nabohuset.

       Precise Resort Schwielowsee 1 789 kr
       Anmeldelse skrevet 5. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Precise Resort Schwielowsee

       Precise Resort Schwielowsee

         
        4,0 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Nydelig hotell med deilig frokost. Det hadde vært fint å kunne trekke for med rullegardin, slik at ikke morgensolen kommer inn.

        Hotel Zum Leineweber 1 274 kr
        Anmeldelse skrevet 8. jun. 2020
        Mer informasjon
         
        Hotel Zum Leineweber

        Hotel Zum Leineweber

          
         4,2 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Gute Lage, Bootsausleihe möglich, freundlicher Service

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.