Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

WeddingBerlin

Wedding i den nordlige delen av Berlin sentrum overrasker besøkende med mange ulike severdigheter, grønne oaser og rolige hjørner.

Wedding strekker seg fra gaten Reinickendorfer Strasse og Berlin-Spandau skipskanal til plassen Kurt-Schumacher-Platz i distriktet Berlin-Mitte. ”Der Wedding”, som berlinerne kaller den, ble nevnt som en egen landsby allerede i 1289. På midten av 1800-tallet ble området et populært fritidssted i nærheten av Berlin. I 1861 ble Wedding en del av metropolen. Fra 70-tallet og fremover har arbeiderkvarterene blitt en flerkulturell smeltedigel med immigrantarbeidere fra hele verden. Horisonten domineres først og fremst av Gründerzeit-byggene og de ragende høyblokkene fra 70- og 80-tallet.

En av de viktigste plassene i Wedding er Leopoldplatz, som er et ypperlig reisemål for en storbyferie til Berlin. Plassen fikk navnet sitt i 1891 etter Leopold I, som var fyrste av Anhalt-Dessau og prøyssisk feltmarskalk. Kirken ved plassen, Nye Nazareth-kirke, ble innviet to år senere. De som reiser til Wedding kan se det 78 meter høye spiret til den treskipede nygotiske kirken flere kilometer unna. Innsiden av kirken er utrolig vakker, og har en prekestol med flotte utskjæringer. Gamle Nazareth-kirke ligger i gaten Müllerstrasse, og bare trærne i parken skiller de to kirkene fra hverandre. Denne kirken ble tegnet av den kjente prøyssiske arkitekten Karl Friedrich Schinkel, og ble innviet i 1835. På den åpne plassen foran kirken er det et populært marked en gang i uken, og her kan du kjøpe produkter fra de økologiske gårdene i området.

I 1913 sto den 30 hektar store Schiller-parken i Wedding ferdig. Ta en bedagelig spasertur gjennom minneparken med ærverdige eiketrær, popler og almer til du kommer til Schiller-eiken, som ble hentet fra den store poetens fødested, Marburg am Neckar. Familier og turister på weekendtur til Wedding elsker den store, frodige parken med idrettsbaner, plener, lekeplasser og akebakker. Er du på bytur, drar du kanskje kjensel på Schiller-monumentet i hjertet av parken. Det er nemlig en kopi av statuen på Gendarmenmarkt. Schillerparken boligområde ved siden av parken står på UNESCOs verdensarvliste. Området ble utviklet på 20-tallet og var Berlins første urbane boligprosjekt. Husene med to til fire etasjer, balkonger og søyler er typiske for området.

Enten du er på weekendtur eller planlegger å være lengre i Wedding, er det fint å ta en hvil på plassen Nettelbeckplatz, hvor du finner behagelige benker rundt fontenen Dans på vulkanen. Den to meter høye vulkankjeglen stiger opp fra et bredt basseng, og på toppen danser bronsefigurer i full størrelse rundt en sanger. Ved foten av vulkanen spiller en annen figur forførende melodier på et piano av svart lavastein. Ta en hvil og la fantasien blomstre mens du studerer den tankevekkende skulpturen.

De mest populære hotellene i Wedding

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Steps-Hotel
Steps-Hotel
2.5 out of 5
Liebenwalder Str. 22, Bezirk Mitte/Wedding, Berlin, BE
Prisen er 410 kr per natt

Dette pensjonatet ligger i Mitte og 3 kilometer unna Prime Time Theater, Humboldthain Park og Gesundbrunnen kjøpesenter. Plötzensee ligger 2,5 kilometer unna. ...

3.7/5Good! (252 anmeldelser)
Perfekt for familier

"Berlin er en billig by å være turist i, og vi hadde flere rimelige alternativer å velge blant for overnatting. Vi endte opp med Steps Hotel fordi det så ut til å ligge i et trivelig område i Wedding, nord i byen. Dette stemte også. Det ligger i et typisk urbant boligstrøk med lavblokker og flere ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019

Steps-Hotel
Downtown Apartments Berlin Mitte Wedding
Downtown Apartments Berlin Mitte Wedding
4 out of 5
Gerichtstraße 56, Berlin

Dette leilighetshotellet ligger i Mitte og 3 kilometer unna Turistinformasjon for Minnesmerket over Berlinmuren, Minnesmerket over Berlinmuren og Friedrichstrasse. ...

Downtown Apartments Berlin Mitte Wedding
Primeflats - Apartments im Schillerpark
Primeflats - Apartments im Schillerpark
3 out of 5
Türkenstraße 17, Berlin

Denne leiligheten med golfmuligheter ligger i Mitte og 5 kilometer unna Turistinformasjon for Minnesmerket over Berlinmuren, Minnesmerket over Berlinmuren og ...

2.6/5 (5 anmeldelser)

"사전에 호스트와 체크인에 관한 연락을 반드시 해두어야 합니다. 호스트가 없는 상태에서 체크인이라 출입하는 열쇠는 어디인지, 어디에 방위치가 있는지 문의를 해야해요. 저희는 호스트와 연락이 늦어 입구에서 들어갈 방법을 몰라서 한창을 기다렸습니다. 저는 A4방을 아용 하였습니다. 다른 시설은 괜찮지만 화장실이 매우 협소하고 수압이 약해요. 엘레베이터는 없습니다. 그것들 외엔 전체적으로 만족합니다."…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019

Primeflats - Apartments im Schillerpark
FeWo Atze
FeWo Atze
3.5 out of 5
Seestr. 22, Berlin

Denne leiligheten ligger i Mitte, 4,9 kilometer unna Brandenburger Tor og 10 kilometer unna Kurfürstendamm og Zoologischer Garten Berlin. Dessuten ligger Alexanderplatz ...

FeWo Atze
Hotel de France
Hotel de France
3 out of 5
Müllerstraße 74, Berlin, BE

Dette hotellet ligger i Mitte, 4,5 kilometer unna Turistinformasjon for Minnesmerket over Berlinmuren og 4,6 kilometer unna Minnesmerket over Berlinmuren. Dessuten ...

3.9/5Good! (137 anmeldelser)

"Gentleman at check-in extremely kind and helpful. Quiet and comfortable hotel despite looking a bit tired from the outside. Lovely Croatian restaurant nearby - Opatija-Grill, especially if you like meat!"…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

Hotel de France
Primeflats - Apartment Togo - Afrikanisches Viertel
Primeflats - Apartment Togo - Afrikanisches Viertel
3 out of 5
Togostrasse 81, Berlin

Denne leiligheten ligger i Mitte og 5 kilometer unna Samtidskunstmuseet, Minnesmerket over Berlinmuren og Friedrichstrasse. Dessuten ligger Friedrichstadt-Palast ...

4.4/5Excellent! (5 anmeldelser)

"Super ausgestattet ! Alles da und noch mehr. Geschäfte ums Eck. Verkehrsanbindung gut. NUR wenn jemand Probleme hat beim Stiegen steigen ... Achtung ! 3 OG ohne Lift .... Wir waren sehr zu frieden, jederzeit gerne wieder !! Top !! Danke ! schmidt"…"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2019

Primeflats - Apartment Togo - Afrikanisches Viertel

Populære steder å besøke i Wedding

Plötzensee
Bilde av Plötzensee

Plötzensee

Hvis du har planer om en avslappende ferie, er kanskje Plötzensee det perfekte stedet å besøke under turen til Berlin. Stedet er kjent for sine mange restauranter, noe du burde oppleve under turen.

Alexanderplatz
Bilde av Alexanderplatz

Alexanderplatz

4.5/5(60 anmeldelser)

Med sitt nakne 1960-tallspreg er "Alex" et utstillingsvindu for kommunisttidens arkitektur og en livlig, sentral møteplass for lokalbefolkningen.

Potsdamer Platz
Bilde av Potsdamer Platz

Potsdamer Platz

4/5(53 anmeldelser)

Hit, til denne åpne plassen som ble jevnet med jorden under andre verdenskrig og isolert under den kalde krigen, kommer berlinerne for å feire byen sin.

Mercedes-Benz Arena
Bilde av Mercedes-Benz Arena

Mercedes-Benz Arena

4/5(7 anmeldelser)

Få med deg et arrangement ved Mercedes-Benz Arena under turen til Berlin. Dette urbane området har et godt underholdningstilbud og teatre du bør oppleve.

Brandenburger Tor
Bilde av Brandenburger Tor

Brandenburger Tor

4.5/5(61 anmeldelser)

Finn ut mer om bakgrunnen til Brandenburger Tor, et populært monument i Unter den Linden. Dette urbane området har monumenter og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Berliner Fernsehturm
Bilde av Berliner Fernsehturm

Berliner Fernsehturm

4/5(27 anmeldelser)

Nyt fantastisk utsikt over Berlin og nyt et måltid i en snurrende restaurant inne i kulen på dette ikoniske tårnet, det høyeste byggverket i Tyskland.

Populære aktiviteter i Wedding

Berlin WelcomeCard
Bilde av Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

Anbefales av 88 % av reisende
246 kr
per voksen
Berlin-tur med sightseeingbuss
Bilde av Berlin-tur med sightseeingbuss

Berlin-tur med sightseeingbuss

Anbefales av 74 % av reisende
236 kr
per voksen
Halvdagstur til sentrum til fots
Bilde av Halvdagstur til sentrum til fots

Halvdagstur til sentrum til fots

Anbefales av 94 % av reisende
214 kr
per voksen
Tur med sightseeingbuss
Bilde av Tur med sightseeingbuss

Tur med sightseeingbuss

Anbefales av 76 % av reisende
228 kr
per voksen
Skip-the-Line & Dine på Hard Rock Cafe Berlin
Bilde av Skip-the-Line & Dine på Hard Rock Cafe Berlin

Skip-the-Line & Dine på Hard Rock Cafe Berlin

Anbefales av 88 % av reisende
229 kr
per voksen
Tur med sightseeingbuss – Det beste i Berlin
Bilde av Tur med sightseeingbuss – Det beste i Berlin

Tur med sightseeingbuss – Det beste i Berlin

Anbefales av 72 % av reisende
105 kr
per voksen

Andre områder i Berlin

Mitte fasiliteter samt by og moderne arkitektur

Mitte

4/5Very Good!(97 anmeldelser av området)

Mitte har mye å by på, blant annet interessante museer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Minnesmerket over Berlinmuren og Riksdagsbygningen, og hopper du på metroen på Schwartzkopffstrasse U-bahn-stasjon eller Reinickendorfer Strasse U-bahn-stasjon, kan du utforske mer av byen.

Mitte
Tiergarten fasiliteter samt kulturarv og historisk arkitektur

Tiergarten

Potsdamer Platz og Zoologischer Garten Berlin er to attraksjoner du bør få med deg i Tiergarten i tillegg til byens spennende butikker. For å utforske mer er det bare å hoppe på metroen på Kurfürstenstrasse U-bahn-stasjon eller Bundestag U-bahn-stasjon.

Tiergarten
Vest-Berlin sentrum, Berlin, Tyskland

Vest-Berlin sentrum

Spennende museer er bare én av grunnene til at mange drar til Vest-Berlin sentrum. For å få med deg attraksjoner som Kurfürstendamm er det bare å hoppe på metroen på Uhlandstrasse U-bahn-stasjon eller Savignyplatz S-bahn-stasjon. .

Vest-Berlin sentrum
Schloss Charlottenburg som inkluderer solnedgang, historisk arkitektur og slott

Charlottenburg

Charlottenburg kan friste med blant annet trivelige barer, og du bør også få med deg kjente attraksjoner som Olympiastadion og Kurfürstendamm. For å se mer av Berlin er det bare å hoppe på metroen på Westend S-bahn-stasjon eller Kaiserdamm U-bahn-stasjon.

Charlottenburg
Tegel, Berlin, Tyskland
Bilde tatt av Alexrk2 (CC BY-SA)

Tegel

Når du utforsker Tegel, kan du ta turen til steder som Badestelle Reiherwerder am Forsthaus og glede deg over god mat. For å se mer av byen kan du hoppe på metroen på Alt-Tegel U-bahn-stasjon eller Borsigwerke U-bahn-stasjon.

Tegel
Heiligensee Nord fasiliteter samt skilt og by

Reinickendorf

4.5/5Wonderful!(2 anmeldelser av området)

God mat gjør Reinickendorf verdt å besøke. Står sightseeing på planen, bør du få med deg Badestelle Reiherwerder am Forsthaus, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på en t-bane på Berlin-Tegel S-Bahn-stasjon eller Alt-Tegel U-bahn-stasjon.

Reinickendorf