Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Tyskland grunnet COVID-19.

Charlottenburg-WilmersdorfBerlin

Sentrumet av det som en gang var Vest-Berlin er fortsatt et av byens mest ettertraktede nabolag – og ikke minst byens flotteste butikkområde.

Charlottenburg, som tidligere hadde bystatus, har spilt en sentral rolle i Stor-Berlin siden 1920-tallet. Under den kalde krigen var Charlottenburg sentrum av Vest-Berlin. Dette bærer bydelen fortsatt preg av, siden den fortsatt har et godt utviklet handelsområde med både butikker og kulturtilbud. Start dagen med å sjekke ut butikkene i Berlins mest luksuriøse gate, Kurfürstendamm. Besøk museene og galleriene som har gjort Charlottenburg til et populært reisemål.

For å komme deg til Charlottenburg kan du ta toget til Bahnhof Zoo. På tross av navnet er dette ikke en dyrehage, men et av Berlins største knutepunkt for transport. Flere av byens trikke- og undergrunnssystem krysser Charlottenburg, i tillegg til det store nettverket av busser – som forresten er en glimrende måte å få overblikk over regionen.

Besøk det praktfulle Schloss Charlottenburg i barokkstil og rokokkoarkitektur, og ta en spasertur i den nydelige hagen. Slottet ble bygd på 1600-tallet, og er det største i Berlin. På en ferie til Charlottenburg er dette et selvsagt stoppested. Kryss gaten og se to av byens viktigste kunstsamlinger. Besøk Museum Berggruen og se moderne kunstverk av Picasso, Klee og Matisse. Stikk også innom Bröhan-Museum for å se utrolige verk i jugendstil og art deco.

Planlegg også et besøk til C/O Berlin, byens mest kjente fotografimuseum. Galleriet ligger i det gamle Amerika Haus, en bygning med en lang historie. Går du et lite stykke mot nord finner du Helmut Newton Foundation. Her kan du se fotografier av noen av Tysklands mest kjente motefotografer.

Reiser du med barn, er et besøk til den historiske Zoologischer Garten Berlin midt i blinken. Du finner dyrehagen i Tiergarten. Gå gjennom «løveporten» eller «elefantporten» og se mer enn 18 000 dyr og lærerike utstillinger.

Charlottenburg er ikke bare en kulturopplevelse, men også en for smaksløkene. Smak tysk tradisjonell mat eller dra til Berlins uoffisielle Chinatown på Kantstraße for å prøve taiwanske nudler og stekt and. Dra på en «kneipe», en klassisk pub, hvor du kan slappe av etter en dag med sightseeing. Besøk naboområdet Wilmersdorf, som ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf.


Populære steder å besøke i Charlottenburg-Wilmersdorf

Populære aktiviteter i Charlottenburg-Wilmersdorf


De mest populære hotellene i Charlottenburg-Wilmersdorf

H10 Berlin Ku'damm
H10 Berlin Ku'damm
4 out of 5
Joachimsthaler Strasse 31-32, Berlin, BE
Prisen er 776 kr per natt fra 29. jan. til 30. jan.

Dette hotellet ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf og 10 minutters gange unna Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, Kaethe Kollwitz Museum og Theatre of the West. ...

4.4/5Excellent! (995 anmeldelser)
Great stay!

"Great stay. Big room with a big comfy bed. Big bathroom with a hot tub. Great location. Only thing that was less than great was the lighting in the room. I've never been in a room with so many lamps that was that dark 😄I would absolutely stay here again."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

H10 Berlin Ku'damm
Novotel Berlin Am Tiergarten
Novotel Berlin Am Tiergarten
4 out of 5
Strasse Des 17. Juni 106-108, Berlin, BE
Prisen er 703 kr per natt fra 25. jan. til 26. jan.

Dette hotellet er familievennlig og ligger i en statlig park i Berlin og 15 minutters gange unna Technische Universität (teknisk universitet) og Siegessäule ...

4.4/5Wonderful! (995 anmeldelser)

"Bra og sentralt hotell. Hyggelige medarbeidere. Renholdet kunne vært bedre. At det var tillatt med hunder inne på restauranten likte jeg ikke."…"

Anmeldelse skrevet 31. des. 2019

Novotel Berlin Am Tiergarten
Best Western Hotel Kantstrasse Berlin
Best Western Hotel Kantstrasse Berlin
4 out of 5
Kantstr. 111, Berlin, BE
Prisen er 670 kr per natt fra 10. feb. til 11. feb.

Dette hotellet ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf og 15 minutters gange unna Deutsche Oper Berlin og Schaubuehne. Dessuten ligger Schloss Charlottenburg og ...

4.1/5Very Good! (253 anmeldelser)
God beliggenhet fine rom, tillegg for aircobdition

"Veldig bra hotell. Vi oppgraderte slik at vi fikk aircondition. Uten tror jeg det ville blitt et dårlig opphold med 33 grader i Berlin. God frokost. Nyoppusset rom. God beliggenhet for oss som hadde med bil. Enkelt å finne, grei parkering i parkeringshus i nabobygget for € 12 pr døgn. Lett tilgjengelighet ..."…"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2019

Best Western Hotel Kantstrasse Berlin
Hotel Bristol Berlin
Hotel Bristol Berlin
5 out of 5
Kurfuerstendamm 27, Berlin, BE
Prisen er 871 kr per natt fra 30. jan. til 31. jan.

Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Berlin og 5 minutters gange unna Kurfürstendamm og Theatre of the West. Dessuten ligger Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche ...

4.3/5Excellent! (1,174 anmeldelser)
perfect location , great staff!

"I adore this hotel, it’s our “go too” when in Berlin. A bit dated rooms, but that’s all good! Perfect location and friendly staff. Great beds!"…"

Anmeldelse skrevet 11. feb. 2020

Hotel Bristol Berlin
Hotel Palace Berlin
Hotel Palace Berlin
5 out of 5
Budapester Strasse 45, Berlin, BE
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 959 kr per natt fra 16. feb. til 17. feb.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf og få skritt fra Berlin Aquarium, Kurfürstendamm og Zoologischer Garten Berlin. Dessuten ...

4.5/5Wonderful! (996 anmeldelser)

"Everything was good."…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

Hotel Palace Berlin
 Kurfürst am Kurfürstendamm
Kurfürst am Kurfürstendamm
3 out of 5
Bleibtreustr. 34/35, Berlin, BE
Prisen er 389 kr per natt fra 31. jan. til 1. feb.

Dette pensjonatet ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf og 15 minutters gange unna Kurfürstendamm, Theatre of the West og Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. Dessuten ...

3.9/5Good! (498 anmeldelser)

"Fint lite hotell, intimt og koselig. God frokost. God beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 11. okt. 2019

Kurfürst am Kurfürstendamm
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i BerlinCharlottenburg-Wilmersdorf

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: