Starten på sidens hovedinnhold

Romantisk hotell i Barcelona, Cataluña

Søk etter flybilletter

Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Hoteller i Barcelona

Søk etter fly + hotell

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

prismatch på reisen din.

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Barcelona: populære Romantisk hotell

Se alle de 1 570 hotellene i Barcelona
Mercer House Bòria Bcn

Mercer House Bòria Bcn

Carrer de Boria 24-26, Barcelona
4.0 av 5.0
4,4 av 5 (298 anmeldelser)
Superkoselig hotell med sentral beliggenhet.Lite, intimt hotell med stil. Vi var to voksne og to barn som bodde tre netter på hotellet. Vi hadde bestilt et "loft room", men fikk en suite, så plass var det mer enn nok av. Personalet var hyggelig og imøtekommende. Spesielt vil vi trekke frem den hyggelige damen som sto for frokostserveringen. ...
  19. okt 2016

kr 1,256

kr 1,256
Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

Crowne Plaza Barcelona - Fira Center

Avenida Ruis I Taulet 1-3, Barcelona
4.5 av 5.0
4,5 av 5 (1 100 anmeldelser)
In senter town It was wonderfull lice people , nice staff, loved the breakfast with alot of varitirs , this placr is near. Cataluniya and can go anywhere from here . The people in the hotel are very friendly i loved the wseimming pool in the top floor.
  7. aug 2017

kr 1,089

kr 1,089
Catalonia Barcelona Plaza

Catalonia Barcelona Plaza

Plaza Espana 6-8, Barcelona
4.0 av 5.0
3,8 av 5 (57 anmeldelser)

kr 1,302

kr 1,302
Hesperia Tower Hotel

Hesperia Tower Hotel

Gran Via 144, L'Hospitalet de Llobregat
5.0 av 5.0
4,3 av 5 (1 113 anmeldelser)
Luxury hotelAldri opplevd et finere hotell før! Alt var perfekt, frokosten, rommene, lobbyen, treningssenteret og spaet. Eneste minuset er at dersom du betaler ekstra for trening og spa koster det 120 kr pr. dag pr. person, og svømmebassenget er kun et treningsbasseng der du må kjøbe badehette å slippers for ...
  13. aug 2016

kr 810

kr 810
Olivia Plaza Hotel

Olivia Plaza Hotel

Plaza Cataluña 19, Barcelona
4.0 av 5.0
4,4 av 5 (727 anmeldelser)
Flott hotell sentralt i BarcelonaModerne hotell med vennlig personale. God frokost.
  23. feb 2017

kr 1,449

kr 1,449
Ohla Barcelona

Ohla Barcelona

Via Laietana, 49, Barcelona
5.0 av 5.0
4,6 av 5 (646 anmeldelser)
Flott hotell midt i handlekvarter og resaurantområLigger fint til, sentrumsnært. Flinke og oppmerksomme ansatte. Litt slitte rom men rent og pent.God frokost.
  6. mar 2016

kr 2,342

kr 2,342
Hotel Colon Barcelona

Hotel Colon Barcelona

Avenida Catedral, 7, Barcelona
4.0 av 5.0
4,4 av 5 (857 anmeldelser)
Bra hotell med nær beliggenhet til serverdigheterHadde et 4 dagers opphold på dette hotellet. Kan anbefales. Stort fint rom. Utsikt rett på Katedralen. Ingen støy fra gaten når balkongdøren ble lukket. Frokosten var grei. Ikke av de billigste hotellene, men helt topp på alle måter.
  26. apr 2017

kr 1,734

kr 1,734
Hotel Jazz

Hotel Jazz

Pelayo 3, Barcelona
3.0 av 5.0
4,6 av 5 (987 anmeldelser)
Sentralt hotell med høy standardVeldig sentralt hotell i rolige omgivelser. Høy standard på rommene (inklusiv renhold), veldig god frokost og en utrolig bra takterasse med svømmebasseng og uteservering. Anbefales!
  30. jun 2017

kr 1,259

kr 1,259
H10 Marina Barcelona

H10 Marina Barcelona

Avenida Bogatell, 64-68, Barcelona
4.0 av 5.0
4,1 av 5 (262 anmeldelser)
Fairly central to the beach, resturants and clubsNice hotel, with pleasant service personnel. The pool was more like a bathtub however, and you couldn't order anything there until nightfall sevenish to half past eleven. Be aware of taking taxis, they tend to make some extra turns to highen the price. Overall a nice and pleasant hotel.
 Dan 25. jun 2014

kr 845

kr 845
Gran Hotel La Florida

Gran Hotel La Florida

Ctra. Vallvidrera al Tibidabo, 83-93, Barcelona
5.0 av 5.0
4,5 av 5 (202 anmeldelser)
Det var over all forventning.Utrolig flott hotel og personellet var utrolige og proffe. Det beste hotellet hittil for vår del. Må besøkes
  22. jul 2017

kr 1,570

kr 1,570
Kart

Nylig bestilte hoteller i Barcelona

Silken Concordia Hotel
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 8 minutter siden
Sallés Hotel Ciutat del Prat
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 8 minutter siden
The Urban Suites
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 9 minutter siden
Negresco Princess
4.5 av 5.0
Siste bestilling: 15 minutter siden
Catalonia Portal de l'Angel
3.0 av 5.0
Siste bestilling: 21 minutter siden
Hotel Abat Cisneros
3.0 av 5.0
Siste bestilling: 37 minutter siden
ALMA Barcelona
5.0 av 5.0
Siste bestilling: 45 minutter siden
Medinaceli
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 51 minutter siden
Eurostars Grand Marina
5.0 av 5.0
Siste bestilling: 56 minutter siden

Reiseguide: Romantisk hotell i Barcelona

Romantisk hotell i Barcelona: Når du velger en ferietur med din utkårede, kan et hotell i Barcelona være midt i blinken. Barcelona er nemlig en av de mange romantiske byene i Europa som er svært populær blant kjærestepar. En romantisk weekend i Barcelona kan være et svært kjærkomment avbrekk fra en ellers travel hverdag med lite tid til hverandre.

Romantiske hotell i Barcelona

Mange av de romantiske hotellene i Barcelona ligger fint til i sentrum. Det er dermed enkelt å komme seg rundt i byen med offentlig transport. Kvaliteten på romantiske hoteller i Barcelona er generelt høy og de fleste har fire eller fem stjerner. Her kan du se frem til et opphold der du blir vartet opp på alle måter.

Barcelona er en stor by med noe å oppleve for alle. Hva med å dra på jakt etter gode funn på loppemarkedet i Els Enchants? Eller dere kan ta turen til luftvernbunkeren i El Carmel, som er fra den spanske borgerkrigen. Herfra har dere den flotteste utsikten over hele Barcelona. En tur i labyrinten i parken i Horta, som er byens eldste hage, kan også være en morsom og romantisk opplevelse for to. Ellers har Barcelona mange kjente severdigheter som det kan være greit å få med seg når man først har tatt turen.

Uansett hvordan dere velger å tilbringe noen romantiske dager sammen, enten det er dager fulle av aktiviteter eller rolige dager i tosomhet, kan Barcelona gi dere rammen for å bli enda bedre kjent med hverandre.

Litt mer om Barcelona

Barcelona har et varmt og behagelig klima store deler av året, og byen egner seg perfekt som reisemål dersom man har tenkt seg på en liten helgetur med sin kjære. Det er utrolig mye spennende man kan gjøre i byen, og nedenfor kommer vi med noen gode forslag til hva man kan finne på under oppholdet.

Romantiske restauranter i Barcelona

Det er mye godt mat i Barcelona, noe du bør sørge for å utnytte i løpet av oppholdet ditt. Det er ingen mangel på romantiske steder med fantastisk atmosfære, og El Born i gamlebyen er kanskje det beste området av dem alle. Det er også veldige koselige å gå rundt på matmarkedet La Boqueria, hvor du kan prøve småretter fra de forskjellige bodene.

Romantiske aktiviteter og severdigheter i Barcelona

På kveldstid er det utrolig mange romantiske attraksjoner og severdigheter man kan kose seg med, som en gåtur gjennom fantastiske Parc Güell, en omvisning i Sagrada Família eller det fantastiske showet til den magiske fontenen Font Magica. Det er imidlertid lite som slår en tur i varmluftsballong, som tar deg med over byen og området i nærheten – samt lar deg ha en liten piknik mange hundre meter over bakken.

Dersom du besøker byen på våren, sommeren eller høsten, er det selvfølgelig også veldig koselig med en gåtur langs byens flotte strand. Ta en drink på en av de mange barene langs stranden, og en svømmeturen dersom varmen er for påtrengende. Dersom dere begge er glade i fotball, er det lite som slår stemningen på Camp Nou når Barcelona har hjemmekamp. Er du ekstra heldig er Real Madrid på besøk, og når El Clasico sparkes i gang sitter hele byen klistret til TV-skjermen. Dersom Barcelona henter hjem seieren er det bare å forberede seg på fest i gatene ut i de sene nattetimer!

Hva med et dansekurs?

Spania er kjent for sin lidenskapelige og temperamentsfulle dansing, blant annet flamenco og salsa. Det arrangeres en rekke småkurs som gjøres unna på noen timer rundt om i byen, som kan gi deg og din kjære mye glede på dansegulvene rundt om i byen utover natten. Dersom du foretrekker å overlate dansingen til de profesjonelle, kan du i stedet ta turen til Tarantos for å få med deg et ekte flamencoshow!

Hotellbestilling: Barcelona

Søk etter et hotell i Barcelona. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Barcelona ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Barcelona.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Barcelona. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Barcelona for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Barcelona. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Barcelona.