Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

prismatch på reisen din.


Se prisene på hoteller i Barcelona

I kveld I kveld 17. mar - 18. mar
Denne helgen Denne helgen 23. mar - 25. mar
Neste helg Neste helg 30. mar - 1. apr

Populære Romantiske hoteller i Barcelona

Se alle de 2 670 hotellene i Barcelona
Olivia Plaza Hotel

Olivia Plaza Hotel

Plaza Cataluña 19, Barcelona
4.0 av 5.0
4,4 av 5 (1 462 anmeldelser)
Flott hotell sentralt i BarcelonaModerne hotell med vennlig personale. God frokost.
  23. feb 2017
Gran Hotel La Florida

Gran Hotel La Florida

Ctra. Vallvidrera al Tibidabo, 83-93, Barcelona
5.0 av 5.0
4,5 av 5 (385 anmeldelser)
Det var over all forventning.Utrolig flott hotel og personellet var utrolige og proffe. Det beste hotellet hittil for vår del. Må besøkes
  22. jul 2017
Hotel Jazz

Hotel Jazz

Pelayo 3, Barcelona
3.0 av 5.0
4,6 av 5 (2 044 anmeldelser)
Sentralt hotell med høy standardVeldig sentralt hotell i rolige omgivelser. Høy standard på rommene (inklusiv renhold), veldig god frokost og en utrolig bra takterasse med svømmebasseng og uteservering. Anbefales!
  30. jun 2017
Ohla Barcelona

Ohla Barcelona

Via Laietana, 49, Barcelona
5.0 av 5.0
4,6 av 5 (1 272 anmeldelser)
Flott hotell midt i handlekvarter og resaurantområLigger fint til, sentrumsnært. Flinke og oppmerksomme ansatte. Litt slitte rom men rent og pent.God frokost.
  6. mar 2016

2,340 kr

2,340 kr
Miramar Barcelona

Miramar Barcelona

Placa Carles Ibanez 3, Barcelona
5.0 av 5.0
4,5 av 5 (702 anmeldelser)
Flott og stille eldre hotell på MontjuicHadde en fin opplevelse på Miramar. Rommene er store og behagelige. Vi fikk en stor terasse i tillegg. Alle balkongene så ut til å være ganske romslige. Hagen er flott og med en super utsikt. Selve fasaden på hotellet er ikke så mye å skryte av. Bildene viser stort sett et påbygg utenpå den gamle ...
 Helene 14. mai 2014
TWO Hotel Barcelona by Axel - Adults only

TWO Hotel Barcelona by Axel - Adults only

Calabria 90-92, Barcelona
4.0 av 5.0
4,3 av 5 (977 anmeldelser)
Nice and clean with a good staff A nice hollyday. Clean room, nice staff. Wewill be back.
  9. sep 2017
Hotel Colon Barcelona

Hotel Colon Barcelona

Avenida Catedral, 7, Barcelona
4.0 av 5.0
4,4 av 5 (2 032 anmeldelser)
Bra hotell med nær beliggenhet til serverdigheterHadde et 4 dagers opphold på dette hotellet. Kan anbefales. Stort fint rom. Utsikt rett på Katedralen. Ingen støy fra gaten når balkongdøren ble lukket. Frokosten var grei. Ikke av de billigste hotellene, men helt topp på alle måter.
  26. apr 2017
The Level At Melia Barcelona Sky

The Level At Melia Barcelona Sky

C/ Lope de Vega, 141-147, Barcelona
5.0 av 5.0
4,3 av 5 (300 anmeldelser)
Nice hotelLiving up to its reputation, but the checkin time was 15.00 at the hotel. We were informed that the checkin time was 14.00. We arrived at 13:30, and waited in the lounge for 1,5 hours. Besides this, everything was fine quality! :) Nice lounge.
  10. jul 2014
Ohla Eixample

Ohla Eixample

Carrer Còrsega, 289, Barcelona
5.0 av 5.0
4,7 av 5 (281 anmeldelser)
A top hotel in a great location of BarcelonaThis hotel offers a lot of facilities and is centrally located in the city, yet very quiet. The rooftop terrace and pool was great, the staff were very serviceminded and friendly, and the interior of the hotel is very modern and relaxing. Breakfast was also good, with a great choice of eggdishes, ...
  18. aug 2017
Hotel ILUNION Barcelona

Hotel ILUNION Barcelona

Calle Ramon Turó 196-198, Barcelona
4.0 av 5.0
4,1 av 5 (1 834 anmeldelser)
It was OK. Near to the beach and near to Metro. I have been in this hotel 3 or 4 times. Telling all
  29. jul 2017
Kart

Nylig bestilte hoteller i Barcelona

Best Western Hotel Alfa Aeropuerto
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 4 minutter siden
Casa Fuster Hotel
5.0 av 5.0
Siste bestilling: 7 minutter siden
Barcelona Airport Hotel
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 31 minutter siden
Gran Hotel Torre Catalunya
4.5 av 5.0
Siste bestilling: 42 minutter siden
Novotel Barcelona City
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 46 minutter siden
Vincci Bit
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 1 time siden
Hotel SERHS Rivoli Rambla
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 1 time siden
Generator Hostel Barcelona
1.0 av 5.0
Siste bestilling: 1 time siden
Musik Boutique Hotel
3.0 av 5.0
Siste bestilling: 1 time siden

Reiseguide: Romantiske hoteller i Barcelona

Romantisk hotell i Barcelona: Når du velger en ferietur med din utkårede, kan et hotell i Barcelona være midt i blinken. Barcelona er nemlig en av de mange romantiske byene i Europa som er svært populær blant kjærestepar. En romantisk weekend i Barcelona kan være et svært kjærkomment avbrekk fra en ellers travel hverdag med lite tid til hverandre.

Romantiske hotell i Barcelona

Mange av de romantiske hotellene i Barcelona ligger fint til i sentrum. Det er dermed enkelt å komme seg rundt i byen med offentlig transport. Kvaliteten på romantiske hoteller i Barcelona er generelt høy og de fleste har fire eller fem stjerner. Her kan du se frem til et opphold der du blir vartet opp på alle måter.

Barcelona er en stor by med noe å oppleve for alle. Hva med å dra på jakt etter gode funn på loppemarkedet i Els Enchants? Eller dere kan ta turen til luftvernbunkeren i El Carmel, som er fra den spanske borgerkrigen. Herfra har dere den flotteste utsikten over hele Barcelona. En tur i labyrinten i parken i Horta, som er byens eldste hage, kan også være en morsom og romantisk opplevelse for to. Ellers har Barcelona mange kjente severdigheter som det kan være greit å få med seg når man først har tatt turen.

Uansett hvordan dere velger å tilbringe noen romantiske dager sammen, enten det er dager fulle av aktiviteter eller rolige dager i tosomhet, kan Barcelona gi dere rammen for å bli enda bedre kjent med hverandre.

Litt mer om Barcelona

Barcelona har et varmt og behagelig klima store deler av året, og byen egner seg perfekt som reisemål dersom man har tenkt seg på en liten helgetur med sin kjære. Det er utrolig mye spennende man kan gjøre i byen, og nedenfor kommer vi med noen gode forslag til hva man kan finne på under oppholdet.

Romantiske restauranter i Barcelona

Det er mye godt mat i Barcelona, noe du bør sørge for å utnytte i løpet av oppholdet ditt. Det er ingen mangel på romantiske steder med fantastisk atmosfære, og El Born i gamlebyen er kanskje det beste området av dem alle. Det er også veldige koselige å gå rundt på matmarkedet La Boqueria, hvor du kan prøve småretter fra de forskjellige bodene.

Romantiske aktiviteter og severdigheter i Barcelona

På kveldstid er det utrolig mange romantiske attraksjoner og severdigheter man kan kose seg med, som en gåtur gjennom fantastiske Parc Güell, en omvisning i Sagrada Família eller det fantastiske showet til den magiske fontenen Font Magica. Det er imidlertid lite som slår en tur i varmluftsballong, som tar deg med over byen og området i nærheten – samt lar deg ha en liten piknik mange hundre meter over bakken.

Dersom du besøker byen på våren, sommeren eller høsten, er det selvfølgelig også veldig koselig med en gåtur langs byens flotte strand. Ta en drink på en av de mange barene langs stranden, og en svømmeturen dersom varmen er for påtrengende. Dersom dere begge er glade i fotball, er det lite som slår stemningen på Camp Nou når Barcelona har hjemmekamp. Er du ekstra heldig er Real Madrid på besøk, og når El Clasico sparkes i gang sitter hele byen klistret til TV-skjermen. Dersom Barcelona henter hjem seieren er det bare å forberede seg på fest i gatene ut i de sene nattetimer!

Hva med et dansekurs?

Spania er kjent for sin lidenskapelige og temperamentsfulle dansing, blant annet flamenco og salsa. Det arrangeres en rekke småkurs som gjøres unna på noen timer rundt om i byen, som kan gi deg og din kjære mye glede på dansegulvene rundt om i byen utover natten. Dersom du foretrekker å overlate dansingen til de profesjonelle, kan du i stedet ta turen til Tarantos for å få med deg et ekte flamencoshow!

Hotellbestilling: Barcelona

Søk etter et hotell i Barcelona. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Barcelona ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Barcelona.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Barcelona. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Barcelona for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Barcelona. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Barcelona.