Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

prismatch for din reise.

Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger.


Se prisene på hoteller i Barcelona

I kveld I kveld 28. mai - 29. mai
Denne helgen Denne helgen 1. jun - 3. jun
Neste helg Neste helg 8. jun - 10. jun

Populære Romantiske hoteller i Barcelona

Se alle de 2 677 hotellene i Barcelona
Olivia Plaza Hotel
Plaza Cataluña 19, Barcelona
Olivia Plaza Hotel
Hent priser
4,4/5 (1 474 anmeldelser)

Lever ikke opp til forventningene ene og alene pga pris. Forventer en jevnt over høyere materiell standard. Lite plass til oppbevaring av egne eiendeler (hyller og skap), dårlig sittekomfort på stoler, lite gjennomtenkt belysning osv. Hotellet har en flott beliggenhet som det helt klart er noe du ...

altText 25. mai 2017
 
 
Gran Hotel La Florida
Ctra. Vallvidrera al Tibidabo, 83-93, Barcelona
Gran Hotel La Florida
Hent priser
4,5/5 (395 anmeldelser)

Utrolig flott hotel og personellet var utrolige og proffe. Det beste hotellet hittil for vår del. Må besøkes

altText 22. jul 2017
 
 
Hotel Jazz
Pelayo 3, Barcelona
Hotel Jazz
Hent priser
4,6/5 (2 014 anmeldelser)

Et godt plassert hotell med god service og gode store rom. Et stort pluss er den gode takterrassen som også har en fin liten bar. Det eneste som trakk ned var en veldig ustabil Wi-Fi. Frokosten er utrolig god, med det meste du kan ønske deg.

altText 6. okt 2017
 
 
Ohla Barcelona
Via Laietana, 49, Barcelona
Ohla Barcelona
Hent priser
4,6/5 (1 323 anmeldelser)

A hotel situated in the middle of Barcelona. Fantastic building with fantastic rooms. The service at the hotel itself is great. However, be aware the consept of outsourcing... The roof terrace is not managed by the hotell and we were not so pleased about the treatment. The same goes for the breakfast. ...

altText 19. jul 2017
 
 
Miramar Barcelona
Placa Carles Ibanez 3, Barcelona
Miramar Barcelona
Hent priser
4,5/5 (713 anmeldelser)

Det beste hotellet jeg har bodd på både i Europa og i resten av verden. Fantastisk beliggenhet med nydelig utsikt over Barcelona, deilig bassengområde, god mat og service for øvrig. Dyrt, men absolutt valuta for pengene.

altText 28. jun 2017
 
 
TWO Hotel Barcelona by Axel - Adults only
Calabria 90-92, Barcelona
TWO Hotel Barcelona by Axel - Adults only
1,020 kr
4,3/5 (1 069 anmeldelser)

Litt kleint, men hetero friendly ja. Gubben mislikte å stå på takterassen å røyke alene. Vi brukte ikke bassenget på taket- det ble litt voldsomt med alle mennene i boxer. Selv om rommet var superfresht, liker vi nok at badet er litt mer avlukket fra rommet. Senga var litt hard for vår smak. Ingen ...

altText 8. okt 2017
 
 
Hotel Colon Barcelona
Avenida Catedral, 7, Barcelona
Hotel Colon Barcelona
1,899 kr
4,4/5 (2 037 anmeldelser)

Vi (3) har vært veldig fornøyde med alt sammen. Spesielt hotellrommet var veldig fint og ryddig.

altText 17. mar 2018
 
 
The Level At Melia Barcelona Sky
C/ Lope de Vega, 141-147, Barcelona
The Level At Melia Barcelona Sky
Hent priser
4,3/5 (312 anmeldelser)

Usjenert bassengområde (ute) i 6 etasje og kjempeutsikt over Barcelona fra mitt rom i 18 etg. Egen service og frokostområde i 24/25 etg

altText 11. jun 2017
 
 
Ohla Eixample
Carrer Còrsega, 289, Barcelona
Ohla Eixample
Hent priser
4,7/5 (310 anmeldelser)

This hotel offers a lot of facilities and is centrally located in the city, yet very quiet. The rooftop terrace and pool was great, the staff were very serviceminded and friendly, and the interior of the hotel is very modern and relaxing. Breakfast was also good, with a great choice of eggdishes, ...

altText 18. aug 2017
 
 
Kart

Reiseguide: Romantiske hoteller i Barcelona

Romantisk hotell i Barcelona: Når du velger en ferietur med din utkårede, kan et hotell i Barcelona være midt i blinken. Barcelona er nemlig en av de mange romantiske byene i Europa som er svært populær blant kjærestepar. En romantisk weekend i Barcelona kan være et svært kjærkomment avbrekk fra en ellers travel hverdag med lite tid til hverandre.

Romantiske hotell i Barcelona

Mange av de romantiske hotellene i Barcelona ligger fint til i sentrum. Det er dermed enkelt å komme seg rundt i byen med offentlig transport. Kvaliteten på romantiske hoteller i Barcelona er generelt høy og de fleste har fire eller fem stjerner. Her kan du se frem til et opphold der du blir vartet opp på alle måter.

Barcelona er en stor by med noe å oppleve for alle. Hva med å dra på jakt etter gode funn på loppemarkedet i Els Enchants? Eller dere kan ta turen til luftvernbunkeren i El Carmel, som er fra den spanske borgerkrigen. Herfra har dere den flotteste utsikten over hele Barcelona. En tur i labyrinten i parken i Horta, som er byens eldste hage, kan også være en morsom og romantisk opplevelse for to. Ellers har Barcelona mange kjente severdigheter som det kan være greit å få med seg når man først har tatt turen.

Uansett hvordan dere velger å tilbringe noen romantiske dager sammen, enten det er dager fulle av aktiviteter eller rolige dager i tosomhet, kan Barcelona gi dere rammen for å bli enda bedre kjent med hverandre.

Litt mer om Barcelona

Barcelona har et varmt og behagelig klima store deler av året, og byen egner seg perfekt som reisemål dersom man har tenkt seg på en liten helgetur med sin kjære. Det er utrolig mye spennende man kan gjøre i byen, og nedenfor kommer vi med noen gode forslag til hva man kan finne på under oppholdet.

Romantiske restauranter i Barcelona

Det er mye godt mat i Barcelona, noe du bør sørge for å utnytte i løpet av oppholdet ditt. Det er ingen mangel på romantiske steder med fantastisk atmosfære, og El Born i gamlebyen er kanskje det beste området av dem alle. Det er også veldige koselige å gå rundt på matmarkedet La Boqueria, hvor du kan prøve småretter fra de forskjellige bodene.

Romantiske aktiviteter og severdigheter i Barcelona

På kveldstid er det utrolig mange romantiske attraksjoner og severdigheter man kan kose seg med, som en gåtur gjennom fantastiske Parc Güell, en omvisning i Sagrada Família eller det fantastiske showet til den magiske fontenen Font Magica. Det er imidlertid lite som slår en tur i varmluftsballong, som tar deg med over byen og området i nærheten – samt lar deg ha en liten piknik mange hundre meter over bakken.

Dersom du besøker byen på våren, sommeren eller høsten, er det selvfølgelig også veldig koselig med en gåtur langs byens flotte strand. Ta en drink på en av de mange barene langs stranden, og en svømmeturen dersom varmen er for påtrengende. Dersom dere begge er glade i fotball, er det lite som slår stemningen på Camp Nou når Barcelona har hjemmekamp. Er du ekstra heldig er Real Madrid på besøk, og når El Clasico sparkes i gang sitter hele byen klistret til TV-skjermen. Dersom Barcelona henter hjem seieren er det bare å forberede seg på fest i gatene ut i de sene nattetimer!

Hva med et dansekurs?

Spania er kjent for sin lidenskapelige og temperamentsfulle dansing, blant annet flamenco og salsa. Det arrangeres en rekke småkurs som gjøres unna på noen timer rundt om i byen, som kan gi deg og din kjære mye glede på dansegulvene rundt om i byen utover natten. Dersom du foretrekker å overlate dansingen til de profesjonelle, kan du i stedet ta turen til Tarantos for å få med deg et ekte flamencoshow!

Hotellbestilling: Barcelona

Søk etter et hotell i Barcelona. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Barcelona ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Barcelona.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Barcelona. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Barcelona for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Barcelona. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Barcelona.