Starten på sidens hovedinnhold

Kast deg ut i bølgene på disse overnattingsstedene ved stranden


Se prisene på hoteller i Barcelona

I kveld 15. nov - 16. nov
Denne helgen 16. nov - 18. nov
Neste helg 23. nov - 25. nov

Populære Strandhoteller i Barcelona

Vis alle de 3 223 overnattingsstedene i Barcelona
Lugaris Beach - Apartments
Lugaris Beach - Apartments
4.5 av 5.0 Passeig Calvell 45, Barcelona
Gratis avbestilling
4,6/5 (860 anmeldelser)

Fin leilighet med alt man trenger. Kunne vært et lite stuebord ved sofaen. God standard og stille og rolig strøk. Perfekt avstand til stranden. Flott med basseng på taket. Kjekt med vaskemaskin/tørketrommel. Serviceinnstilt personal. Grei avstand til t-bane ( 10 min gange). Anbefales.

Anmeldelse skrevet 27. jul 2018
Hotel Barcelona Princess
Hotel Barcelona Princess
4.0 av 5.0 Avinguda Diagonal 1, Barcelona
Gratis avbestilling
4,3/5 (2 167 anmeldelser)
684 kr per nattfor 2 gjester

A Lovely hotell close to the beach, easy to get to from the airport via metro. Wonderful and attentive staff. A little outside of the city core. But only a 10 minutes rise to downtown and La Rambla

Anmeldelse skrevet 12. jul 2018
Travelodge Barcelona Poblenou
Travelodge Barcelona Poblenou
1.0 av 5.0 Carrer de Llacuna 32, Barcelona
Gratis avbestilling
3,8/5 (1 154 anmeldelser)
429 kr per nattfor 2 gjester

Ligger rett ved La Rambla. Kort vei til stranden. Rolig område.

Anmeldelse skrevet 1. okt 2016
Hotel ILUNION Barcelona
Hotel ILUNION Barcelona
4.0 av 5.0 Calle Ramon Turó 196-198, Barcelona
Gratis avbestilling
4,1/5 (1 902 anmeldelser)
515 kr per nattfor 2 gjester

Flott hotell i nærheten av strand, resturanter etc.

Anmeldelse skrevet 1. aug 2018
Hotel SB Icaria barcelona
Hotel SB Icaria barcelona
4.0 av 5.0 Avenida Icaria 195, Barcelona
Gratis avbestilling
4,1/5 (1 188 anmeldelser)
760 kr per nattfor 2 gjester

Fantastisk uteområde. Rommene var ikke like fantastiske. Dårlig aircondition, senger og liknende var heller ikke optimale.

Anmeldelse skrevet 29. jul 2018
Hotel Arts Barcelona
Hotel Arts Barcelona
5.0 av 5.0 Marina 19–21, Barcelona
Gratis avbestilling
4,6/5 (865 anmeldelser)
2 590 kr per nattfor 2 gjester

Ble tatt i mot av et fantastisk personale. Var litt kø ved innsjekkingen så vi fikk champagne mens vi ventet. Selve innsjekkingen ble unnagjort på 3-4 minutter av en kjempetrivelig dame i resepsjonen. Bagasjen ble fraktet til rommet og sto der når vi kom opp. Absolutt alle ansatte, fra vaskedamer ...

Anmeldelse skrevet 5. aug 2018
Pullman Barcelona Skipper
Pullman Barcelona Skipper
5.0 av 5.0 Avinguda Litoral 10, Barcelona
Gratis avbestilling
4,4/5 (1 176 anmeldelser)
1 324 kr per nattfor 2 gjester

God service. Fikk rommet sent, måtte vente en god stund. Rommet vi hadde begynte å bli slitt, bl.a. Store hakk i badekar og servant, baderomsdør ødelagt under, hakk i div møbler. Mange engangsartikler mtp miljø ikke bra...

Anmeldelse skrevet 29. jul 2018
W Barcelona
W Barcelona
5.0 av 5.0 Plaça Rosa dels Vents, 1, Barcelona
Gratis avbestilling
4,4/5 (1 114 anmeldelser)
2 220 kr per nattfor 2 gjester

Fantastic hotel, with amazing view over the city and beach

Anmeldelse skrevet 31. jul 2018
Bel Air Hotel
Bel Air Hotel
4.0 av 5.0 Paseo Maritimo, 169, Castelldefels
Gratis avbestilling
4,3/5 (404 anmeldelser)
564 kr per nattfor 2 gjester

Ett Hotell med perfekt beliggenhet helt nede ved strandpromenaden. Store og fine rom og deilig balkong. Hyggelig betjening

Anmeldelse skrevet 25. jul 2018
Kart

Nylig bestilte hoteller i Barcelona

Medinaceli
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 11 minutter siden
TRYP Barcelona Aeropuerto Hotel
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 34 minutter siden
Hotel Barcelona Princess
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 1 time siden
Pullman Barcelona Skipper
5.0 av 5.0
Siste bestilling: 1 time siden
Barcelona Airport Hotel
4.0 av 5.0
Siste bestilling: 1 time siden
Barceló Raval
4.5 av 5.0
Siste bestilling: 1 time siden

Reiseguide: Strandhoteller i Barcelona

Hotell Barcelona: Barcelona er hovedstaden i Catalonia, som er en autonom region nordøst i Spania. Barcelona er kjent som en av Europas aller beste byer, siden den har så utrolig mye å tilby turister. Den har en lang strandlinje med mange flotte strandhoteller, kunst og arkitektur i verdensklassen, et fantastisk fotballag og et godt utbygd kollektivtilbud.

Som nevnt har byen en lang og flott strandlinje, og langs denne strandlinjen ligger det strandhotell på strandhotell. Det har blitt veldig populært for nordmenn å dra på strandferie til Barcelona, siden man får både sol, strand og storbyfølelse på ett og samme sted. Benytter du deg av Expedia når du skal bestille hotell, er sjansene gode for at du finner et billig strandhotell i Barcelona.

Dersom man kort skal nevne noen av de aller største attraksjonene og severdighetene i byen, foruten stranden, er det vanskelig å komme unna den fantastiske kirken Basilica of the Sagrada Familia, Casa Batllo, ett av tre hus laget av Gaudí i byen, Park Guell og selvfølgelig Camp Nou, hjemmebanen til byens store stolthet, fotballaget Barcelona.

Strandhoteller i Barcelona

Det er et godt utvalg av strandhoteller langs stranden i Barcelona, og de strekker seg over et ganske stort område. Selv om kollektivtilbudet i byen er svært godt, kan det være greit å tenke over om du vil bo nært havnen, hvor det er mye liv både på dag og kveldstid, eller om du heller vil bo nær en litt roligere del av stranden. Ta derfor en titt på hvor hotellene ligger før du bestemmer deg for drømmehotellet ditt.

Strandhoteller sentralt ved havnen

Dersom du vil bo på et av de absolutt mest spektakulære hotellene i Barcelona, er det strandhotellet W Barcelona du bør satse på. Det har et spektakulært design og ligger bare noen meter fra den sørlige enden av stranden. Hotellet har naturlig nok 5 stjerner, og dersom været ikke spiller på lag med deg kan du nyte dagen i hotellets eget spa. Det andre strandhotellet som ligger nær havnen, ligger også rett ved byens dyrehage. Park Hotel Barcelona er et mye rimeligere alternativ enn W Barcelona, og har 3 stjerner. Du må gå noen kvartaler for å komme deg til stranden, men til gjengjeld er du nærmere en rekke av byens største attraksjoner.

Strandhoteller i den roligere nordenden

Dersom du vil bo i et litt roligere område, er nok et av hotellene som ligger helt i den nordlige enden av stranden et godt alternativ for deg. Det er flere forskjellige å velge mellom, og det første du møter på når du går nordover langs stranden er Whotells 22a Beach. Dette er et 4-stjerners hotell som blant annet kan by på en flott takterrasse. Det tar bare et par minutter å gå til stranden fra dette hotellet. Litt lenger nord ligger Barcelo Hotel Atenea Mar. Dette hotellet har også 4 stjerner, og kan blant annet by gjestene sine på boblebad. Det nordligste strandhotellet er Hilton Diagonal Mar Barcelona, og dette er et virkelig flott hotell med 4 stjerner. Det er en del dyrere enn de andre hotellene, men kan by på helsestudio og basseng med bassengbar.

Hotellbestilling: Barcelona

Søk etter et hotell i Barcelona. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Barcelona ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Barcelona.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Barcelona. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Barcelona for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Barcelona. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Barcelona.