Spania kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller med all inclusive i Barcelona

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Hoteller med all inclusive i Barcelona

TRYP Barcelona Apolo Hotel
4 out of 5
Avinguda del Paral.lel, 57-59, Barcelona, Barcelona
Prisen er 859 kr per natt
4.1/5Very Good! (992 anmeldelser)
God frokost

"Rent og pent. God frokost. Litt dyrt."…"

Anmeldelse skrevet 23. sep. 2019

TRYP Barcelona Apolo Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Hoteller med all inclusive: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Hoteller med all inclusive i Barcelona

All inclusive hoteller Barcelona: Mange påstår at Barcelona er den vakreste byen i Europa, og det er nok ikke så langt fra sannheten. Dette er en by som har det aller meste, enten du er ute etter storbyliv, fantastiske attraksjoner eller bare vil slappe av på stranden. Det er mange hoteller i Barcelona, og veldig mange nordmenn reiser dit på weekendtur eller lengre ferieturer. Det er ikke så mange all inclusive hoteller i Barcelona å velge mellom, men de finnes så absolutt. De ligger spredt rundt i byen, men uansett hvilket du velger, kommer du deg raskt rundt i Barcelona, takket være det gode kollektivtilbudet. Benytt kartverktøyet her på Expedia.no for å se nøyaktig hvor hotellene ligger.

All inclusive i Barcelona – betal på forhånd

Det er mange grunner til å velge et all inclusive hotell i Barcelona, men for de aller fleste er det den økonomiske forutsigbarheten som er viktigst. Du betaler nemlig ett fast beløp på forhånd for både maten og drikken under hele oppholdet. Og selv om alt du gjør er å spise og drikke når du kommer frem til hotellet, øker ikke regningen med en eneste krone. All inclusive-tilbudet inkluderer vanligvis en matbuffé og drikke fra lokale produsenter, men det kan ofte oppgraderes. Med en oppgradert løsning kan du som regel velge mat fra en à la carte-meny og drikke fra kjente produsenter. Sjekk derfor dette på Expedia.no når du bestiller hotell med all inclusive i Barcelona.

Ofte stilte spørsmål

Ser du etter resorter i Barcelona med alt inkludert?
Barcelona er kjent for shopping og kultur, og har mye å se og oppleve, slik som La Rambla og Palau de la Musica Catalana. Ta en titt på vårt utvalg av hoteller med alt inkludert, hvor et stort utvalg av tjenester, som underholdning, barneklubb og selvsagt mat og drikke, er inkludert i oppholdet. Mange av våre resorts med alt inkludert tilbyr også aktiviteter som golf, yoga, vannsport og mer, som du kan ta del i uten at det koster noe ekstra. Nærmeste store flyplass er Barcelona (BCN-Barcelona internasjonale flyplass), som ligger 11,4 km unna.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Barcelona?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 23 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Barcelona er 587 mm.
Hva er Barcelona kjent for?
Ta turen til La Rambla og Palau de la Musica Catalana og se hvorfor reisende liker shoppingmulighetene og kulturlivet i Barcelona så godt. Noen andre store attraksjoner er Palau Guell, Boqueria marked og Katedralen i Barcelona.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Barcelona?
T-banestasjoner i nærheten er Parc de Montjuïc stasjon, Paral-lel stasjon og Liceu stasjon. Hvis du vil bevege deg litt i området rundt, kan det lønne seg å leie bil.

Flere reisealternativer