Bali

Indonesia
Nusa Dua-stranden fasiliteter samt tropisk landskap og sandstrand

Slapp av på idylliske strender, utforsk mystiske templer, gå på gallerier eller sykle gjennom det frodige landskapet på denne populære øya i Indonesia.

Balis attraksjoner tiltrekker seg ulike mennesker, fra backpackere og utflyttere, til familier og par på bryllupsreise. Denne en gang så søvnige tropiske øya har blitt verdenskjent for sine vakre strender, fjellene og det unike kulturelle, åndelige og kunstneriske preget.

Bali kan være veldig billig eller passe dyrt, alt etter hva du ønsker. Bo på et feriested eller hotell og bestill en omvisning, lei en privat guide, sett deg i en taxi eller på en buss eller lei en sykkel, motorsykkel eller bil for å komme deg rundt.

Øyas mest populære strender ligger i Nord-Kuta, bare en kort kjøretur nordover fra den internasjonale flyplassen i Denpasar, hovedstaden på Bali. Kuta Beach og Legian Beach er et paradis for surfere. I landsbyene Kuta og Legian finner man markeder, barer, vannparker og spisesteder. Dra til Sanur Beach, på østkysten, for å nyte den avslappende atmosfæren som gjør denne delen av øya så populær for familier.

Bruk et par dager i innlandet, blant rismarkene og skogene i Tegallalang Village eller Ubud for å se en mer kulturell side av Bali. Ubud er Balis kunstneriske hovedstad, og her kan du velge mellom Puri Lukisan Museum, Neka Art Museum, Antonio Blanco Museum og Arma Museum. Ta en yogatime, sykle blant rismarkene eller se makakapene på tempeltakene i Ubud Monkey Forest. Ikke gå glipp den mystiske Elephant Cave, og ta et bad i Tirta Empul-badene fra det 9. århundre.

Sør for Ubud kan du møte dyrene i Bali Zoo og Bali Bird Park. Nord for Ubud, i sentrale Bali, ligger Gunung Kawi Temple, som er hugget ut i fjellet.

I Sør-Kuta ligger idylliske Jimbaran Beach. Dra hit for å nyte sjømat med tærne i sanden. På østkysten av Sør-Kuta ligger Nusa Dua med Mengiat Beach og Pasifika Museum. På sørvestkysten ligger Uluwatu Temple på toppen av klippene, et av øyas beste steder for å se den berømte solnedgangen på Bali.

Bali – populære byer

Nusa Dua-stranden fasiliteter samt tropisk landskap og sandstrand
Denpasar
Kjent for Strandutsikt, Familievennlig og Romantisk
Opplev romantiske Denpasar: strender, templer, monumenter og mye mer!

Grunner til å reise

 • Sanur-stranden
 • Bajra Sandhi-monumentet
 • Pantai Karang-stranden
Puri Lukisan-museet som viser tempel eller hellig sted
Ubud
Kjent for Spa, Romantisk og Kulturelle aktiviteter
Besøk Ubud, Balis kulturelle sentrum, og se hindutempler omgitt av frodige skoger, nyt forfriskende kroppspleie og utforsk det pulserende kunstmiljøet.

Grunner til å reise

 • Ubud Monkey-skogen
 • Ubud kongelige palass
 • Ubud marked for tradisjonell kunst
Jimbaran-stranden som viser mat og solnedgang
Kuta
Kjent for Strandutsikt, Restauranter og Shopping
Denne byen er en av de mest populære stedene i Indonesia, takket være surfemulighetene, strendene, fornøyelsesparkene, det livlige nattelivet og den tradisjonelle balinesiske kulturen og arkitekturen som finnes her.

Grunner til å reise

 • Kuta strand
 • Bali Bombing Memorial
 • Kuta plass
Nusa Penida
Nusa Penida
Kjent for Øyer, Natur og Snorkling
Opplev noe nytt i koselige Nusa Penida, som byr på øyutsikt, templer og natur.

Grunner til å reise

 • Kelingking-stranden
Nusa Dua-stranden fasiliteter samt tropisk landskap og sandstrand
Nusa Dua
Kjent for Strandutsikt, Avslapning og Familievennlig
Dette herlige turistområdet byr på luksuriøse strandhoteller, vidstrakte strender, surfemuligheter, restauranter, butikker og museer – alt innenfor et innhegnet område.

Grunner til å reise

 • Moon Cot Sari skilpaddefarm
Karangasem
Karangasem
Kjent for Avslapning, Dykking og Slott
Opplev noe nytt i avslappende Karangasem, som byr på dykking, slott og korallrev.