Reiser til Denpasar 2022

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Hoteller, flyreiser, leiebiler og aktiviteter – samlet på ett sted! Slå sammen alt du trenger til ferien din til Denpasar og spar

De mest populære hotellene i Denpasar

Maya Sanur Resort & Spa
Maya Sanur Resort & Spa
5 out of 5
Jl. Danau Tamblingan No. 89M Batujimbar, Denpasar, Bali
Prisen er 1 173 kr per natt fra 30. jan. til 31. jan.
4.7/5 Exceptional! (383 anmeldelser)
Anbefales i Sanur
"Veldig flott og komfortabelt hotell med deilig frokost. Fine og store rom, deilig bassengområde."

Anmeldelse skrevet 18. feb. 2020

Maya Sanur Resort & Spa
The Oasis Lagoon Sanur
The Oasis Lagoon Sanur
4 out of 5
Jalan Danau Tamblingan No 136 A, Denpasar, Bali
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 271 kr per natt fra 29. jan. til 30. jan.
4/5 Very Good! (789 anmeldelser)
Noisy
"This hotel is very busy and touristic. The pool is beautiful, but you won’t get the serene feeling from the photos, because there are noise everywhere... from the other guests, from the street and even from planes landing at the airport (15-20 km away) Location was good."

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

The Oasis Lagoon Sanur
ARTOTEL Sanur Bali
ARTOTEL Sanur Bali
4 out of 5
Jl. Kusuma Sari No.1, Sanur, Denpasar, Bali
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 368 kr per natt fra 29. jan. til 30. jan.
4.4/5 Excellent! (381 anmeldelser)
Stilfullt og veldig hyggelig hotell
"Fantasisk svømmebasseng på taket med rolig bar og gode massører. Fine rom og veldig hyggelig personale. Beste hotellfrokosten vi har hatt på Bali. Anbefales!"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2019

ARTOTEL Sanur Bali
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Strandferie i Denpasar

Det er på tide å roe ned og nyte en oppfriskende drink ved vannet i Denpasar. Reiser du til Denpasar, kan du se frem til vakker sjøutsikt, f.eks. fra Sanur-stranden (8 kilometer unna). Vi anbefaler at du bestiller et hotell i nærheten. Hvis du vil ha flere alternativer, er det mange som velger pakkereiser til Denpasar med overnatting i nærheten av Pantai Karang-stranden og Matahari Terbit strand.

Dette bør du vite om Denpasar

  • Tilbring ferien nær vannet for å komme bort fra den stressende hverdagen. Velg et av våre strandhoteller i Denpasar for å få litt oppkvikkende sjøluft.
  • Uansett hva slags stil du foretrekker, eller hvor stort budsjettet ditt er, har vi det perfekte overnattingsstedet for deg i Denpasar. Hva sier du til å se nærmere på noen villaer? The Villas at Fairmont Sanur Beach Bali og Villa Seriska Dua Sanur Bali er svært populære blant alle slags reisende.
  • Det skorter ikke på aktiviteter for de 834 900 innbyggerne i Denpasar. Bare ta en titt på siden vår med aktiviteter i Denpasar for å se hva dette stedet har å by på.
  • Benoa havn, Bajra Sandhi-monumentet og Pantai Karang-stranden er noen populære attraksjoner som bør være på listen din. Med våre Denpasar-tilbud kan du heller bruke penger på å utforske.

Ofte stilte spørsmål