Billige flyreiser til Denpasar

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 076 kr for enveisflyvninger og 5 196 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Denpasar

Fly til Denpasar

Selv om mange bruker Denpasar som utgangspunkt for andre reisemål på Bali, har denne livlige, flerkulturelle byen sin egen sjarme. Selv om den utrolig vakre naturen er et høydepunkt her, er noen av de mest spennende attraksjonene de mange åndelige og kulturelle severdighetene, som Pura Agung Jagatnata-tempelet og Bali Museum. Du må kanskje planlegge i god tid for å finne rimelige flyreiser til Denpasar, siden mange turister flyr til denne byen på vei til andre reisemål i nærheten.

De beste tidspunktene å fly til Denpasar på

Høysesong:

Høysesongen i Denpasar varer fra juni til september. Disse månedene er deilig og varme, og tørrere enn vanlig. Det fantastiske klimaet i denne perioden gjør dette til et perfekt tidspunkt for å leke i den skinnende hvite sanden og det nydelige varme vannet på strendene Sanur og Kuta. Flyreiser til Denpasar er dyrest i disse månedene, så det kan være smart å bestille i god tid.

Mellomsesong:

Selv om april og mai er milde, kan det regne litt, noe som gjør at turismen roer seg. Hvis du ikke har noe i mot en storm i ny og ne, er dette et godt tidspunkt for å besøke Taman Werdhi Budaya kunstsenter eller handle på Pasar Badung-markedet uten de store folkemengdene.

Lavsesong:

Når regntiden kommer til byen fra oktober til mars, blir flyreiser til Denpasar og overnatting utrolig billig. Selv om de fleste turister foretrekker å unngå det fuktige, regnfulle klimaet, vil de som liker fuktigheten få muligheten til å omgås lokalbefolkningen på Bhineka Jaya Café eller slappe av i fred og ro på Genesis Hotel and Spa.

Informasjon om Denpasar flyplass og transport

Ngurah Rai internasjonale flyplass (DPS)

Avstand: 13 km sør for Denpasar

Taxi og leiebil er de to beste alternativene for transport. Selv om dette kan være dyre reisealternativer andre steder, er de overraskende rimelige i denne byen. De er også forholdsvis raske, du kommer til byen på omtrent 30 minutter. Den lokale bussen er rimeligere, men kan ta opptil en time inn til byen.

Informasjon om flyreiser til Denpasar

Ankomstflyplass Ngurah Rai internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode DPS
Ankomstby Denpasar

Populære flyvninger til Denpasar

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 076 kr for enveisflyvninger og 5 196 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.