Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Athen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Athen

Finn de beste områdene og bydelene i Athen for aktivitetene du liker best. Les mer om Athen

Hoteller i Athen

Electra Palace Athens
5 out of 5
18 - 20 N Nikodimou Street, Athen, Attiki
2 740 kr
per natt
3. mai–4. mai
0.63 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (2,118 anmeldelser)

"Veldig bra. Frokosten ok, men kanskje litt snau for et femstjerners hotell. Super beliggenhet og nærme alt."…"

Anmeldelse skrevet 14. des. 2019

Electra Palace Athens
Electra Metropolis Athens
5 out of 5
15 Mitropoleos Street, Athen, Attiki
2 851 kr
per natt
3. mai–4. mai
0.56 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (1,606 anmeldelser)

"Anbefales"…"

Anmeldelse skrevet 4. jul. 2019

Electra Metropolis Athens
Amalia Hotel Athens
4 out of 5
10 Amalias Avenue, Athen, Attiki
1 901 kr
per natt
1. mai–2. mai
0.87 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (2,056 anmeldelser)

"Var fornøyd, god frokost"…"

Anmeldelse skrevet 30. okt. 2019

Amalia Hotel Athens
Royal Olympic Hotel
5 out of 5
28-34 Athanasiou Diakou Str, Athen, Attiki
2 002 kr
per natt
7. mai–8. mai
1.17 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (2,177 anmeldelser)
Fint hotell med bra beliggenhet

"Meget bra beliggenhet, rett ved siden av Akropolis, Metro st., restaurantgate med mer. Veldig bra frokostbuffe, frokostrestaurant i toppetasjen med takterrasse."…"

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2019

Royal Olympic Hotel
Grand Hyatt Athens
5 out of 5
115, Syngrou Avenue, Athen, Attica
1 630 kr
per natt
1. mai–2. mai
2.3 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (184 anmeldelser)

"Kjempefint hotell med sentral beliggenhet. God service og hjelpsomt personale. Herlig takterrasse med flott restaurant, svømmebasseng og utsikt til Akropolis."…"

Anmeldelse skrevet 13. sep. 2019

Grand Hyatt Athens
innAthens
4 out of 5
3, Georgiou Souri & Filellinon, Athen, Attiki
1 845 kr
per natt
3. mai–4. mai
0.8 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (550 anmeldelser)
Fint hotell med god standard.

"Vi ankom Athen lørdag formiddag og fikk sjekket inn to timer før innsjekk. Hotellet ordnet også med transport fra vårt hotell i Glyfada og inn til byen. Vennlig personale, store fine rom i god stand og standard gjorde at oppholdet vårt ble veldig bra. Vi overnattet fire netter og vi har ingen ting ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

innAthens
COCO-MAT Athens BC
5 out of 5
5 Falirou, Athen
1 901 kr
per natt
1. mai–2. mai
1.11 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (378 anmeldelser)

"Helt nytt og fresht hotell, som virkelig har tatt seg bryet med design og interiør. Veldig behagelig atmosfære, med åpne og fine fellesområder. De ansatte er nøye plukket, og var enormt oppmerksom på sine gjester"…"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2019

COCO-MAT Athens BC
Palladian Home
4 out of 5
Farmaki 2 & Kidathineon, Athen
1 756 kr
per natt
5. mai–6. mai
0.71 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (544 anmeldelser)
Koselig, sentralt

"Finnes ikke bedre beliggenhet i Athen hvis man er på en liten ferietur eller weekendtur. Jeg kommer gjerne igjen, men vil da bestille rom med balkong."…"

Anmeldelse skrevet 6. nov. 2019

Palladian Home
Arethusa Hotel
3 out of 5
6-8 Mitropoleos and 12 Nikis Street, Athen, Attiki
1 230 kr
per natt
1. mai–2. mai
0.64 km fra sentrum
3.8/5Good! (909 anmeldelser)
Godt og sentralt hotell

"Veldig sentralt beliggende hotell, rett ved Syntagmaplassen og Metro, og kort avstand til Plaka og Akropolis. Litt preget av alder, men generelt greit vedlikeholdt. Godt renhold hver dag, veldig greie rom. God frokost, som også serverte varme retter. Vi fikk veldig god service i resepsjonen - mye ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019

Arethusa Hotel
Divani Palace Acropolis
5 out of 5
19 25 Parthenonos St, Athen, Attiki
1 789 kr
per natt
1. mai–2. mai
1.07 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,999 anmeldelser)
Flott beliggenhet

"Veldig bra beliggenhet boforhold til Akropolis. Flott hotell, men rommene var OK"…"

Anmeldelse skrevet 10. okt. 2019

Divani Palace Acropolis
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Athen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Athen

Hotell Athen: Den greske hovedstaden Athen har mange hoteller å by på. Uavhengig av om du er på utkikk etter et billig hotell, et familiehotell, en leilighet eller en annen type overnattingssted i Athen, vil du ikke ha problemer med å finne et sted som passer for deg her.

Athen: en spennende, historisk hovedstad

Hellas’ hovedstad har en imponerende lang og interessant historie som strekker seg helt tilbake til rundt 1500 f.Kr., da høyden Akropolis ble befestet. Senere vokste det frem bebyggelse også i områdene rundt, og selv om Athen i dag er en moderne storby, er mange av de gamle monumentene fremdeles godt synlige i bybildet.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Athen

Det finnes et hav av attraksjoner du kan få med deg etter at du har sjekket inn på et av Athens overnattingssteder. Du kan for eksempel starte sightseeingen med å ta turen opp på den berømte høyden Akropolis, som ligger ca. 150 meter over havet. Hele dette området er oppført på UNESCOs verdensarvliste som følge av den uvurdelige historiske verdien, og du kan blant annet se imponerende templer som Parthenon-tempelet her. Videre kan du dra til Athens agora, som er et av de best bevarte eksemplene på en typisk samlingsplass i antikken. Her kan du se ruiner av ulike bygg og besøke et museum som viser gjenstander fra denne historiske perioden. Etter dette kan du dra til plassen Syntagma, hvor den greske parlamentsbygningen ligger. Hver hele time kan du få med deg det underholdende vaktskiftet utenfor bygningen.

Er du ikke for sliten i føttene, kan du også sette av litt tid til å utforske Plaka, som er byens eldste område, og som kan by på sjarmerende trange gater, små hus og hyggelige tradisjonelle spisesteder. I tillegg kan du hoppe på kabelbanen som tar deg med opp til høyden Lykabettos og nyte den fantastiske utsikten over byen derfra.

Mat og uteliv

Vil du smake tradisjonelle retter på en typisk gresk restaurant, kan du for eksempel dra til området Plaka og smake kjøttretten souvlaki, frityrstekt blekksprut eller den gratinerte retten moussaka. Vil du drikke noe annet til maten enn vann eller brus, kan du for eksempel bestille et glass gresk vin eller gresk limonade.

Etter mørkets frembrudd lønner det seg å holde seg i Plaka hvis du vil oppleve tradisjonell gresk musikk. Foretrekker du mer internasjonale barer og nattklubber, kan du dra til Psirri eller Gazi, som er to av de mest populære områdene blant festglade unge mennesker i Athen.

Dra på shopping fra ditt hotell i Athen

Det finnes mange shoppingmuligheter i Athen. Er du på utkikk etter suvenirer, finner du nok å velge mellom i Plaka. Er du mer interessert i klær og sko, kan det lønne seg å dra til gatene Ermou og Athinas i området Psirri. Langs Athinas finner du dessuten et marked hvor du blant annet kan kjøpe med deg greske olivener og fersk frukt som du kan nyte på ditt hotellrom etter en lang dag fylt med sightseeing.

Hotellbestilling: Athen

Søk etter et hotell i Athen. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Athen ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Athen.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Athen. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Athen for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Athen. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Athen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Athen?
Oniro City er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Det tar dessuten bare 9 minutter å gå til Syntagma. Ifølge anmeldelser fra reisende er A77 Suites by Andronis og Athens Ikon også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Athen hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Athen.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Athen?
Basert på anmeldelser er Victory Inn et populært overnattingssted med 2 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en bar. Andre rimelige alternativer er Athens Center Square Hotel og Epidavros Hotel.
Hva er det beste overnattingsstedet for en tur med hele familien til Athen?
Amalia Hotel Athens er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis frokostbuffé. Noen andre valgmuligheter hvis du skal reise med barn, er Electra Palace Athens og Hotel Acropolis House. Attraksjoner som Allou! Fun Park og Athen planetarium passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk ferie i Athen?
Divani Caravel er et overnattingssted 5-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og 3 restauranter. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens og Grand Resort Lagonissi.
Hva er det beste overnattingsstedet med alt inkludert i Athen?
Kinetta Beach Resort & Spa - All Inclusive er et overnattingssted 4-stjerners, der alt er inkludert. overnattingssted kan dessuten friste med 2 restauranter samt 2 utendørsbassenger – og er en favoritt blant Expedia-reisende.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Athen?
Athens Quinta er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. overnattingssted kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en kaffebar/kafé og vaskeritjenester.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Athen?
Oniro City er et populært overnattingssted 4-stjerners og strand i nærheten. leilighetshotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og gratis wi-fi. Andre bra overnattingssteder nær stranden er Cape Sounio, Grecotel Exclusive Resort og Golden Coast Hotel & Bungalows - All-Inclusive. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Glyfáda strand eller Voúla strand.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Athen?
Electra Palace Athens har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Wyndham Grand Athens og Piraeus Theoxenia Hotel er også to eksklusive valgmuligheter for turen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Athen?
Acropolis Museum Boutique Hotel er et overnattingssted 3-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både gratis frokost og gratis wi-fi. The Margi og Periscope Hotel er to andre boutique-hoteller.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i Athen?
Hotel Palmyra Beach er et populært overnattingssted 4-stjerners, og er et bra valg hvis du liker golf. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Congo Palace Hotel og Sea View Hotel. Du kan spille golf på Glyfáda golfklubb i Athen i løpet av ferien.
Hva er det beste overnattingsstedet i Athen hvis man vil bo i nærheten av historiske severdigheter?
Basert på vår reiseekspertise er Plaka Hotel er et populært overnattingssted 3-stjerners, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil lære mer om stedets historie, er Hera Hotel og Electra Metropolis Athens. Du kan også besøke kjente landemerker som Akropolis, Parthenon og Syntagma.

Nylig bestilte hoteller i Athen

Nylige anmeldelser i Athen

Flere reisealternativer