Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Zaandam

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Zaandam

Zaanse Hostel
1.5 out of 5
westzijde 43, Zaandam, North of Holland
Hent priser
0.46 km fra sentrum
2.7/5 (12 anmeldelser)
Priceworthy ? stay

"Was expecting better breakfast and no insects in the room, no heating"…"

Anmeldelse skrevet 21. sep. 2017

Zaanse Hostel
Koselig Leilighet 12 Minutter fra Hjertet av Amsterdam
Prisen er 1 976 kr per natt
0.75 km fra sentrum
5/5Exceptional! (3 anmeldelser)
Great!!

"The apartment was really clean. The comunication with robert was super easy. In general i would recommend it to everybody"…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Koselig Leilighet 12 Minutter fra Hjertet av Amsterdam
Best Western Zaan Inn
3 out of 5
Grenehout 22, 1507 Eb, Zaandam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 606 kr per natt
1.18 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (1,098 anmeldelser)

"It's right next to a supermarket, and that's nice. Other than that it's close to the station. A bit far away from the restaurants, but it's a nice walk."…"

Anmeldelse skrevet 3. des. 2018

Best Western Zaan Inn
Manzo's Suites
3.5 out of 5
Dam 7, Zaandam, North of Holland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 756 kr per natt
0.73 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (57 anmeldelser)

"Die Ausstattung der Zimmer und die Lage des Hotels waren super. Nicht gefallen hat uns die Reinigung der Zimmer gefallen"…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2020

Manzo's Suites
easyHotel Amsterdam Zaandam
2 out of 5
Ankersmidplein 2, Zaandam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 427 kr per natt
0.93 km fra sentrum
4/5Very Good! (494 anmeldelser)

"Great stay. Nice location. Close to trains and buses"…"

Anmeldelse skrevet 21. jan. 2018

easyHotel Amsterdam Zaandam
Stille og Lyse Studio i Nærheten av Amsterdam
3.8/5Good! (46 anmeldelser)
Holiday in Zaandam

"Perfect for what we needed."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Stille og Lyse Studio i Nærheten av Amsterdam
Garden Studio Harbour
Prisen er 1 976 kr per natt
2.28 km fra sentrum
Garden Studio Harbour
2 Roms Overnatting i Zaandam
Hent priser
0.22 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Casa muito acolhedora

"Adorámos a casa. Com óptimas condições, muito acolhedora e a dona muito simpática. Tudo muito cuidado e decoração muito gira... Localização excelente para quem tem carro, com padaria muito perto. Recomendo muito"…"

Anmeldelse skrevet 22. mar. 2019

2 Roms Overnatting i Zaandam
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
4 out of 5
Provincialeweg 102, Zaandam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 975 kr per natt
1.13 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (3,461 anmeldelser)
Zaandam Amsterdam

"Inntil Hotel Amsterdam Zaandam ligger midt i smørøyet mht Amsterdam Central og Zaanse Schans hvor de gamle møllene er godt bevart. Det er god togforbindelse begge veier rett ved hotellet. I Amsterdam er trikkene og bussene rett ved jernbanestasjonen, enkelt å finne frem hvis en bare vet hvor en skal. ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
Bastion Hotel Zaandam
3 out of 5
Wibautstraat 278, Zaandam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 647 kr per natt
2.12 km fra sentrum
3.7/5Good! (417 anmeldelser)
Helt greit overnatting i Zaandam

"Trengte et sted for et par netter og det var akkurat det vi fikk. Ikke et Hotel man bor på hvis man skal oppleve Amsterdam."…"

Anmeldelse skrevet 16. aug. 2015

Bastion Hotel Zaandam
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Zaandam
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Zaandam

Hotell Zaandam: Leter du etter overnatting i Zaandam? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Zaandam, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Zaandam eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Zaandam, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Zaandam?
Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans er en favoritt blant Expedia-reisende. Et B&B-hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra reisende er Inntel Hotels Amsterdam Zaandam og Golden Zaan Hotel Amsterdam Zaandam også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Zaandam hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste romreservasjoner er refunderbare så fremt du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i Zaandam.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Zaandam?
Basert på anmeldelser er Inntel Hotels Amsterdam Zaandam et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og et innendørsbasseng. Andre rimelige alternativer er easyHotel Amsterdam Zaandam og Hotel ibis budget Amsterdam Zaandam.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Zaandam?
Bastion Hotel Zaandam er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Inntel Hotels Amsterdam Zaandam og Zaanse Hostel. Attraksjoner som Artis zoo og NDSM Werf ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par som skal reise til Zaandam?
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med flatskjerm-TV og et innendørsbasseng. Et annet bra valg for en romantisk ferie er Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Zaandam?
Manzo’s Suites er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet 2 restauranter og 2 barer/lounger. Noen andre alternativer for deg og kjæledyret ditt er Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans og Hotel ibis budget Amsterdam Zaandam.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Zaandam?
Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med et innendørsbasseng og en restaurant. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Zandvoort strand eller Egmond aan Zee-stranden.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i Zaandam?
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Zaandam?
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hva er det beste spahotellet i Zaandam?
Best Western Zaan Inn er blant de beste spahotellene med kjøpesenter, restaurant og bar/lounge. Tilbring en ettermiddag i spa-avdelingen, som kan by på både ansiktsbehandlinger, massasje med varme steiner og idrettsmassasje. Zaandam har også andre populære spahoteller, som Manzo’s Suites og Inntel Hotels Amsterdam Zaandam.
Hvordan er det å overnatte i Zaandam?
Familier kan finne barnevennlige aktiviteter i Zaandam, og reisemålet byr dessuten på shoppingmuligheter og flotte restauranter, som de besøkende liker godt. I tillegg til en hyggelig lokalbefolkning og fotgjengervennlige gater kan denne byen også friste sine besøkende med kafeer, spa og sport. Noen av områdets mest populære attraksjoner er Anne Franks hus, Det kongelige slott og Dam-plassen. I Zaandam kan du velge mellom 17 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Zaandam?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Zaans museum og Monet Atelier i Zaandam. I tillegg finner du Anne Franks hus og Det kongelige slott i området.

Nylige anmeldelser i Zaandam

Flere reisealternativer