Tilpasset for -søket ditt:

Spa-hotell i Amsterdam, Nederland

Hotell Amsterdam
Amsterdam

Amsterdam: populære spahotell

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam - Hoteller i Zaandam
Rating: 4.0 Stars

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Provincialeweg 102, Zaandam - Kart
 
 
"Særpreget hotell i fin bydel"
Hotellet var fantastisk på alle måter vi opplevde det med unntak av veldig store puter i sengen som gjorde nattesøvnen litt rar med stiv nakke. Ellers er beliggenheten også helt super. Du har en kjempe koselig gågate nedenfor full så liv på dagtid og stille området på kveld. Da tar du bare toget 10 min til Amsterdam centralstasjon.
En reisende
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Zaandam, 4,8 kilometer unna Zaanse Schans og 15 kilometer unna NEMO vitenskapsmuseum …Mer
Steigenberger Airport Hotel Amsterdam - Hoteller i Schiphol
Rating: 4.0 Stars

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Stationsplein ZW 951, Schiphol - Kart
 
 
"Overnatting"
Overnatting grunna flyschedule.Dyr oppgradering uten definering,dyr roomservice
En reisende
Dette røykfrie hotellet ligger 3,8 km fra Schiphol Amsterdam flyplass. Severdigheter i sentrale Amsterdam, for eksempel …Mer
Park Plaza Victoria Amsterdam - Hoteller i Amsterdam
Rating: 4.0 Stars
1 821 kr

Park Plaza Victoria Amsterdam

Damrak 1-5, Amsterdam - Kart
 
 
"Sentralt"
Veldig basic business hotel. Ligger midt i sentralt område.
En reisende
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Amsterdam sentrum og 10 minutters gange unna Sexmuseum, Oude Kerk og …Mer
Park Plaza Amsterdam Airport - Hoteller i Lijnden
Rating: 4.0 Stars
827 kr

Park Plaza Amsterdam Airport

Melbournestraat 1, Lijnden - Kart
 
 
"Rimelig komfort"
Topp rom med enkel mulighet for å oppgradere. Fri transport fra/til Schipool. Proft og hyggelig personale. Alle fasiliteter.
Reisende fra Oslo
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger nær flyplassen og 10 kilometer unna World Fashion Centre, Balance og The …Mer
Hotel Okura Amsterdam - Hoteller i Amsterdam
Rating: 5.0 Stars
2 018 kr

Hotel Okura Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 333, Amsterdam - Kart
 
 
"Fantastisk hotell "
Jeg og ektemannen bodde på hotellet i 4 dager og hele oppholdet var fantastisk. Vi ble møtt med hyggelig personale og ypperlig service. Dette er et fantastisk 5 * hotell. Vi benyttet også roomservice som var fortreffelig. Både frokost og middag. Personalet ordnet alt fra bordbestilling til billetter for forskjellige attraksjoner. Vi kommer absolutt til å bo her igjen. Hotellet ligger ca 15-20 min gåavstand fra sentrum, noe vi syns var bra. Går trikk rett ved hotellet. Tusen takk for at dere på Okura gjorde vår ferie komplett! :)
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger ved en elv i Amsterdam og 15 minutters gange unna Albert Cuyp-markedet og Heineken …Mer
Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport - Hoteller i Hoofddorp
Rating: 4.0 Stars
1 197 kr

Van der Valk Hotel Schiphol A4-Amsterdam Airport

Rijksweg A4, 3, Hoofddorp - Kart
 
 
"Problemfritt hotel"
Problemfritt hotel, servicen var top men hadde litt problemer med døra på badet. Ellers var alt veldig bra.
Bayu fra Oslo
Dette moderne hotellet ligger på motorvei A4 mellom Amsterdam og Haag, 6 km fra Schiphol flyplass, 10 km fra Keukenhof og 12 …Mer
Bastion Hotel Amsterdam Airport - Hoteller i Hoofddorp
Rating: 4.0 Stars

Bastion Hotel Amsterdam Airport

Vuursteen 3, Hoofddorp - Kart
 
 
"God service, treningslokale, shuttlebuss"
God service overall på hotellet. Flott treningslokale og svømmebaseng. Flott bad og rent rom. God mat i restauranten. Jeg hadde pasta. Frokosten var litt begrenset, heisen var litt knotette men fungerte men lett tilgang til trappe alternativ. Kjapp tilgang med hyggelig buss og shuttlebuss. Kjøleskap på rom er fint. Meget fornøyd med min overnatting her.
En reisende
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger nær flyplassen og 15 kilometer unna Aalsmeer blomstermarked, World Fashion …Mer
Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center - Hoteller i Schiphol
Rating: 4.0 Stars

Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center

Schiphol Boulevard 101, Schiphol - Kart
 
 
"Flott hotell"
Kjempefint hotell. Kort vei til flyplassen i en innebygget tunnel. Veldig hyggelig og hjelpsom personale. Vi leide sykler på hotellet og fikk sett oss litt rundt. Fint rom med god utsikt mot rullebanen.
En reisende
Dette moderne hotellet ligger ved siden av World Trade Center, og har overdekt gangsti til togstasjonen. Det er 20 minutter …Mer
art hotel Spaander - Hoteller i Volendam
Rating: 3.0 Stars

art hotel Spaander

Haven 15-19, Volendam - Kart
 
 
"Weekend Volendam"
Særegent hotell med et positivt fortegn. Sentralt beliggende i byen Volendam med en hyggelig betjening
Reisende fra Trondheim
Dette hotellet ligger i Volendam, 3,1 kilometer unna Speeltoren og 15 kilometer unna Waag og Burggolf. Dessuten ligger Nes og …Mer
Movenpick Hotel Amsterdam City Centre - Hoteller i Amsterdam
Rating: 4.0 Stars

Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

Piet Heinkade 11, Amsterdam - Kart
 
 
"Finn hotell i nærheten til sentrum og flott utsikt"
Finn hotell i nærheten til sentrum og fantastisk utsikt mot elva og byen.
En reisende
Dette hotellet er familievennlig og ligger i sentrum av byen, i nærheten av Nederlands Scheepvaartmuseum, Muziekgebouw aan 't …Mer

Søk blant 106 hoteller i Amsterdam


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias Prismatch
  • Flere enn 321 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Reiseguide: Spa-hotell i Amsterdam

  Hotell Amsterdam: Amsterdam er hovedstaten i Nederland, og er et populært reisemål. Amsterdam er kjent for å være en meget liberal by, og man kan blant annet kjøpe marihuana og sopp lovlig på en rekke utsalgssteder i byen. I en så stor by som Amsterdam er det selvfølgelig en rekke spa-hoteller å velge mellom, så bruk Expedia til å finne et billig spa-hotell i Amsterdam.

  Amsterdam er fylt med attraksjoner og severdigheter, og du vil ikke ha noen problemer med å fylle en langhelg eller uke med spa og sightseeing. Det er også meget gode shoppingmuligheter i byen, og på de mange spesialbutikkene vil du finne alt mellom himmel og jord.

  Les mer

  Spa-hoteller i Amsterdam

  Spa-hotellene i Amsterdam er spredt rundt i byen, noe som betyr at du ikke er låst til et gitt område dersom du vil bo på et spa-hotell. Kriteriene for å kunne kalle seg et spa-hotell er ganske vage, og det er derfor lurt å lese mer om hotellet for å finne ut nøyaktig hva som tilbys før du bestiller. Generelt sett vil et høyere antall stjerner på hotellet bety et mer omfattende spa-tilbud, og spa-hotellene i sentrum av Amsterdam er stort sett svært luksuriøse.

  Praktisk spa-hotell rett ved jernbanestasjonen

  Dersom du kommer til Amsterdam sentrum med tog, kan det være praktisk bestille rom på et spa-hotell rett i nærheten av jernbanestasjonen. Grand Hotel Amrâth Amsterdam ligger rett ved jernbanen, og er et luksuriøst hotell med 5 stjerner. Hotellet har et flott innendørsbasseng og et eget spa med alle fasiliteter og spatjenester. Her kan du med andre ord svømme noen runder i bassenget før du bestiller deg en deilig massasje eller annen behandling.

  Spa-hoteller rett ved Damplassen

  Damplassen i Amsterdam er et bytorg i sentrum som er kjent for sine mange severdigheter, attraksjoner og flotte bygninger. Rundt torget finner du kjente bygg som det kongelige palass og kirken Nieuwe Kerk, samt Amsterdam Diamond Center og Madame Tussauds. NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky er et 5-stjerners hotell som ligger rett ved Damplassen. Hotellet har et treningsstudio med 15 maskiner, frivekter og badstue. Et par kvartaler lenger unna ligger Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Dette hotellet har mer å by på, blant annet et flott innendørsbasseng. Det er også et spa på hotellet med en egen resepsjonsskranke, hvor man kan bestille en av de mange behandlingene som tilbys.

  Spa-opplevelser i utkanten av sentrum

  Det er en rekke alternativer for deg som ikke ønsker å bo midt i sentrum, men heller vil bo i et litt roligere område utenfor sentrum. Conservatorium Hotel Amsterdam ligger rett ved en stor park og er et godt alternativ, men ta også en titt på Hotel Okura Amsterdam og InterContinental Amstel Amsterdam.

  Spa-opplevelser ved flyplassen

  Dersom du har begrenset med tid i Amsterdam kan et spa-hotell ved flyplassen være tingen. Dorint Airport Hotel Amsterdam liggere like ved Schiphol og er et flott hotell med 4 stjerner. På hotellet kan du kose deg i innendørsbassenget og på hotellets velværeområde. Det er både en badstue og et dampbad i dette området, og man kan også bestille massasje ved å kontakte resepsjonen.

  Hotellbestilling: Amsterdam

  Søk etter et hotell i Amsterdam. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Amsterdam ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Amsterdam.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Amsterdam. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Amsterdam for dine datoer.

  Expedia tilbyr også bestilling av fly til Amsterdam. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Amsterdam.

  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser