Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

prismatch på reisen din.

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.


Populære Spahotell i Amsterdam

Se alle de 834 hotellene i Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108, Amsterdam
5.0 av 5.0
4,4 av 5 (3 920 anmeldelser)
Central and quietGreat hotel in an old building. Loved that style. Great staff, clean and big. room Only minus was hard bed for my body. Really recommed this hotel. Really near Amsterdam Cental and clos to everything in city
  4. aug 2017

1,567 kr

1,567 kr
Corendon Vitality Hotel Amsterdam

Corendon Vitality Hotel Amsterdam

Aletta Jacobslaan 7, Amsterdam
4.5 av 5.0
4,3 av 5 (1 178 anmeldelser)
Fint hotell, men ligger litt utenfor. Hotellet er generelt veldig fint, men vær obs på at det du betaler for er bare rommet. Alt annet koster, noe som jeg var klar over før jeg bestilte, men kan være uklart for andre. f.eks bassenget og treningsrommet koster eksta per dag. Frokosten koster veldig mye ekstra, den koster 150 kr per pers ...
  9. jan 2017

696 kr

696 kr
Spa Sport Hotel ZUIVER

Spa Sport Hotel ZUIVER

Koenenkade 8, Amsterdam
3.5 av 5.0
4,1 av 5 (151 anmeldelser)

862 kr

862 kr
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam

Provincialeweg 102, Zaandam
4.5 av 5.0
4,5 av 5 (2 526 anmeldelser)
Cozy and practical Brilliant location with less than fifteen minutes by train to Amsterdam centraal. The trainstation is very close as well. Zaandam in itself a cosy relaxed atmosphere. A welcome pause from the busy Amsterdam. The hotel is good. Our room was cosy and the bed very good. The pool was nice. We started ...
  22. aug 2017

827 kr

827 kr
W Amsterdam

W Amsterdam

Spuistraat 175, Amsterdam
5.0 av 5.0
4,3 av 5 (139 anmeldelser)

1,683 kr

1,683 kr
WestCord Fashion Hotel Amsterdam

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

Hendrikje Stoffelsstraat 1, Amsterdam
4.5 av 5.0
4,5 av 5 (2 136 anmeldelser)
Super opplevelse, litt på utsiden av sentrum. Fine tog/trikk muligheter.
  19. mai 2017

745 kr

745 kr
Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 333, Amsterdam
5.0 av 5.0
4,5 av 5 (1 265 anmeldelser)
Fantastisk hotell Jeg og ektemannen bodde på hotellet i 4 dager og hele oppholdet var fantastisk. Vi ble møtt med hyggelig personale og ypperlig service. Dette er et fantastisk 5 * hotell. Vi benyttet også roomservice som var fortreffelig. Både frokost og middag. Personalet ordnet alt fra bordbestilling til billetter ...
  23. jan 2017

1,639 kr

1,639 kr
Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Stationsplein ZW 951, Schiphol
4.5 av 5.0
4,4 av 5 (1 795 anmeldelser)
OvernattingOvernatting grunna flyschedule.Dyr oppgradering uten definering,dyr roomservice
  5. jan 2015

751 kr

751 kr
Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Schiphol Boulevard 701, Schiphol
4.5 av 5.0
4,6 av 5 (446 anmeldelser)

1,253 kr

1,253 kr
Park Plaza Victoria Amsterdam

Park Plaza Victoria Amsterdam

Damrak 1-5, Amsterdam
4.0 av 5.0
4,0 av 5 (3 220 anmeldelser)
greitOpplevde at personale ikke brydde seg så veldig mye, fikk aldri et hei når vi gikk forbi resepsjonen ikke engang et smil. veldig fint beliggenhet, men veldig gammelt hotel kan ikke tro at dette er 4 *. Vi fikk et stort og romslig rom og bad, veldig mørkt og veldig kaldt. Gode puter, men dynetrekket ...
  5. apr 2017

1,511 kr

1,511 kr
Kart

Nylig bestilte hoteller i Amsterdam

Hotel Iris
2.5 av 5.0
Siste bestilling: 1 minutt siden
Albus Hotel Amsterdam City Centre
4.5 av 5.0
Siste bestilling: 2 minutter siden
DoubleTree by Hilton Hotel Amsterdam Centraal Station
4.5 av 5.0
Siste bestilling: 7 minutter siden
Hotel Max
2.5 av 5.0
Siste bestilling: 11 minutter siden
Park Hotel Amsterdam
4.5 av 5.0
Siste bestilling: 26 minutter siden
Hilton Amsterdam Airport Schiphol
4.5 av 5.0
Siste bestilling: 28 minutter siden
NH Collection Amsterdam Barbizon Palace
5.0 av 5.0
Siste bestilling: 45 minutter siden
NH Amsterdam Zuid
4.5 av 5.0
Siste bestilling: 47 minutter siden
Bed & Breakfast Barangay
3.0 av 5.0
Siste bestilling: 53 minutter siden

Reiseguide: Spahotell i Amsterdam

Hotell Amsterdam: Amsterdam er hovedstaten i Nederland, og er et populært reisemål. Amsterdam er kjent for å være en meget liberal by, og man kan blant annet kjøpe marihuana og sopp lovlig på en rekke utsalgssteder i byen. I en så stor by som Amsterdam er det selvfølgelig en rekke spa-hoteller å velge mellom, så bruk Expedia til å finne et billig spa-hotell i Amsterdam.

Amsterdam er fylt med attraksjoner og severdigheter, og du vil ikke ha noen problemer med å fylle en langhelg eller uke med spa og sightseeing. Det er også meget gode shoppingmuligheter i byen, og på de mange spesialbutikkene vil du finne alt mellom himmel og jord.

Spa-hoteller i Amsterdam

Spa-hotellene i Amsterdam er spredt rundt i byen, noe som betyr at du ikke er låst til et gitt område dersom du vil bo på et spa-hotell. Kriteriene for å kunne kalle seg et spa-hotell er ganske vage, og det er derfor lurt å lese mer om hotellet for å finne ut nøyaktig hva som tilbys før du bestiller. Generelt sett vil et høyere antall stjerner på hotellet bety et mer omfattende spa-tilbud, og spa-hotellene i sentrum av Amsterdam er stort sett svært luksuriøse.

Praktisk spa-hotell rett ved jernbanestasjonen

Dersom du kommer til Amsterdam sentrum med tog, kan det være praktisk bestille rom på et spa-hotell rett i nærheten av jernbanestasjonen. Grand Hotel Amrâth Amsterdam ligger rett ved jernbanen, og er et luksuriøst hotell med 5 stjerner. Hotellet har et flott innendørsbasseng og et eget spa med alle fasiliteter og spatjenester. Her kan du med andre ord svømme noen runder i bassenget før du bestiller deg en deilig massasje eller annen behandling.

Spa-hoteller rett ved Damplassen

Damplassen i Amsterdam er et bytorg i sentrum som er kjent for sine mange severdigheter, attraksjoner og flotte bygninger. Rundt torget finner du kjente bygg som det kongelige palass og kirken Nieuwe Kerk, samt Amsterdam Diamond Center og Madame Tussauds. NH Amsterdam Grand Hotel Krasnapolsky er et 5-stjerners hotell som ligger rett ved Damplassen. Hotellet har et treningsstudio med 15 maskiner, frivekter og badstue. Et par kvartaler lenger unna ligger Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Dette hotellet har mer å by på, blant annet et flott innendørsbasseng. Det er også et spa på hotellet med en egen resepsjonsskranke, hvor man kan bestille en av de mange behandlingene som tilbys.

Spa-opplevelser i utkanten av sentrum

Det er en rekke alternativer for deg som ikke ønsker å bo midt i sentrum, men heller vil bo i et litt roligere område utenfor sentrum. Conservatorium Hotel Amsterdam ligger rett ved en stor park og er et godt alternativ, men ta også en titt på Hotel Okura Amsterdam og InterContinental Amstel Amsterdam.

Spa-opplevelser ved flyplassen

Dersom du har begrenset med tid i Amsterdam kan et spa-hotell ved flyplassen være tingen. Dorint Airport Hotel Amsterdam liggere like ved Schiphol og er et flott hotell med 4 stjerner. På hotellet kan du kose deg i innendørsbassenget og på hotellets velværeområde. Det er både en badstue og et dampbad i dette området, og man kan også bestille massasje ved å kontakte resepsjonen.

Hotellbestilling: Amsterdam

Søk etter et hotell i Amsterdam. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Amsterdam ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Amsterdam.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Amsterdam. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Amsterdam for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Amsterdam. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Amsterdam.