Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


City Destination Guide

Uansett om du skal være i Warszawa på et kort eller lengre opphold, så vil du ha mange minneverdige ting å se der.

Spar tid og penger med en pakkereise til Warszawa

Spar tid og penger på å kjøpe pakkereiser hos Expedia. Vi ønsker å gjøre reiseprosessen enklere for deg ved å kombinere bestillingene dine på hotell og fly så du kan spare mer. Med pengene du sparer kan du forlenge oppholdet mens du er i Warszawa.

Vil du spare opptil $603 på ferien til Warszawa? I så fall bør du finne deg en pakkereise.

Med store rabatter og omtrent 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden i vår omfattende database, bør du bestille reisen nå!

De gode pakketilbudene hos Expedia vil gjøre forberedelsen av ferien til en lek. Hva venter du på?

Er du ikke helt sikker på at du har bestilt rett? Hos oss kan nesten alle bestillinger endres uten at du må betale noen ekstra gebyrer.

Pakkereiser til Warszawa

Befolkningen i denne delen av Warszawa - Øst-Polen består av omkring 1 700 000 mennesker.

Hvis du reiser med barn, vil du nok sette av litt tid til å se noen av de ypperlige familievennlige attraksjonene i nærheten. Ikke gå glipp av Wodny park og Wodny Moczydlo park. Room Escape Warsaw er et annet morsomt alternativ.

Ta noen bilder, se på de forklarende utstillingene og lær alt om dyrenes biologiske mangfold på Warszawa dyrehage. Hvis du ikke vil bruke for lang tid, kan du finne et kart, så du ikke går glipp av favorittene i dyreparken.

Hvis du ønsker å se det lokale plantelivet, kan du besøke Warszawa universitets botaniske hage og PAS botaniske hage. Planteinteresserte kan besøke Warszawa universitets botaniske hage og PAS botaniske hage for å utforske lokale blomster og planter.

I Lazienki-parken og De saksiske hager kan du ta en pause i det grønne. Wybickego Park og Grabicz naturreservat er to andre fine steder å slappe av.

Liker du naturen? Szaniawski Gorge naturreservat venter deg.

Bruk en dag eller to på å utforske noen av de mange museumsutstillingene i området. Rusle rundt i gangene mens du ser på de forskjellige utstillingene på Museum for Warzsawa-opprøret og Plakatmuseet. Du bør også vurdere et besøk til Fryderyk Chopin museum og Polsk hærmuseum.

Copernicus vitenskapssenter har et stort utvalg av vitenskapelige gjenstander og utstillinger, og er verdt en tur.

Besøkende som er interessert i biologisk vitenskap og historie bør sette av litt tid til å utforske gjenstandene og raritetene på National Museum of Archaeology. Hvis du har lyst til å dra innom et interessant museum mens du er på ferie i Warszawa, er National Museum of Archaeology til å anbefale.

Warszawa er et sentrum for kunstnerisk energi, og du finner gallerier og utstillingslokaler i fleng. Opplev den trendy atmosfæren på Nasjonalmuseet og Zacheta. Foksal galleri og Johannes Paul II-museet er også vel verdt en titt hvis det er plass på programmet.

Ta en reise tilbake til en fordums tid og oppdag historier fra årevis tilbake på Warszawa historiske museum eller Paviljong X-museet. Katyn museum og POLIN Museet for historien til polske jøder er også interessante alternativer. Virker disse bra? Du kan se enda mer på Katyn museum eller POLIN Museet for historien til polske jøder.

For å lære om områdets fargerike fortid, kan du besøke Powazki-kirkegården og Universitetet i Warszawa. Du får kanskje også lyst til å ta et par bilder på Ghettoen i Warszawa og Warszawa teknologiske universitet. Der kan du få vite mer om det som en gang var.

Et besøk til Modlin festning og Zegrze festning gir et innblikk i områdets militærhistorie. Du vil kanskje også sjekke om det finnes omvisninger på Warszawa-sitadellet.

Adskillige av områdets rikeste personligheter har kalt Presidentpalasset og Wilanow-palasset sitt «hjem» gjennom årene. Sørg for å få tatt et par bilder mens du betrakter den imponerende arkitekturen og det luksuriøse interiøret. Krasinski-palasset og Belweder-palasset er et par andre statelige hjem som har mange historier skjult i veggene. Du vil sikkert like å gå rundt hagene og lytte til historiene om disse storslåtte bygningene.

Hvorfor ikke ta en tur til et par av de lokale slottene? Kjenn etter om du kan føle de vandrende spøkelsene til beboerne som bodde her for lenge siden mens du lærer om de mørke fortellingene fra Det kongelige slott og Ujazdow slott.

Lær mer om områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i Det hellige kors' kirke og Johanneskirken. Hvis du er interessert i å undersøke et par flere religiøse steder, kan du ta en tur til St. Annes kirke og Helligåndskirken. Du kan også lære mer om St. Annes kirke eller Helligåndskirken.

Før du pakker kofferten og reiser hjem igjen, sørg for å besøke et par av Warszawa's mindre kjente attraksjoner. Et par gode alternativer du kan begynne med er Palmetre og Polens nasjonale bibliotek. Hvis du fremdeles har litt tid til overs, kan du også dra til Warszawa universitetsbibliotek og Koneser.

Overnatting i Warszawa

Som hovedstad i Polen har Warszawa mange ulike typer overnattingssteder, fra flotte hoteller til romslige leiligheter, slik at du kan bo på det perfekte stedet for den ferien du planlegger.

Noen av de mest luksuriøse hotellene i Warszawa er P&O Apartments Arkadia i Slominskiego og H15 Boutique i Poznanska 15. Alternativt er Duval Serviced Apartments i Nowomiejska 10 og Design City - Brzozowa Apartment Old Town i Brzozowa 22 Apt. 11 to mer budsjettvennlige alternativer du kan undersøke.

Ingen tur til Warszawa er komplett uten å sette av litt tid til Lazienki-parken. Hvis du foretrekker å bo i nærheten av denne ikoniske attraksjonen, er Mercure Warszawa Grand og Apartment4you Centrum 3 begge verdt en titt.


Guide til Warszawa


De beste hotelltilbudene i Warszawa

Vis alle de 1 712 overnattingsstedene i Warszawa
Novotel Warszawa Centrum 499 kr
Anmeldelse skrevet 30. aug. 2019
Mer informasjon
 
Novotel Warszawa Centrum

Novotel Warszawa Centrum

ul. Marszalkowska 94/98, Warszawa, Masovia
   
  4,3 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Hotellet lå sentralt til. Har ingen ting å klage på.

  Hampton by Hilton Warsaw City Centre 638 kr
  Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019
  Mer informasjon
   
  Hampton by Hilton Warsaw City Centre

  Hampton by Hilton Warsaw City Centre

  Ul. Wspólna 72, Warszawa, Masovia
    
   4,4 av 5
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Very close to the city, nice staff, decent size rooms and good breakfast buffet.

   Polonia Palace Hotel 841 kr
   Anmeldelse skrevet 3. sep. 2019
   Mer informasjon
    
   Polonia Palace Hotel

   Polonia Palace Hotel

   Jerozolimskie Av. 45, Warszawa, Masovia
     
    4,7 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Frokosten var perfekt, som alltid. Beliggenheten er god.

    Motel One Warsaw-Chopin 589 kr
    Anmeldelse skrevet 11. sep. 2019
    Mer informasjon
     
    Motel One Warsaw-Chopin

    Motel One Warsaw-Chopin

    38 Tamka, Warszawa, mazowieckie
      
     4,6 av 5
     3.5 av 5.0 Stjerner

     MODERN AND CLEAN HOTEL . HELPFUL STAFF. AMAZING DECOR

     Courtyard by Marriott Warsaw Airport 676 kr
     Anmeldelse skrevet 30. mar. 2019
     Mer informasjon
      
     Courtyard by Marriott Warsaw Airport

     Courtyard by Marriott Warsaw Airport

     Zwirki I Wigury 1, Warszawa, Masovia
       
      4,4 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Gode rom, men litt utdaterte. Generell amerikansk standard. God restaurant og bar.

      Radisson Collection Hotel, Warsaw 781 kr
      Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019
      Mer informasjon
       
      Radisson Collection Hotel, Warsaw

      Radisson Collection Hotel, Warsaw

      Grzybowska 24, Warszawa, Masovia
        
       4,6 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       Fantastisk fint hotell, lekre rom, god seng, herlig frokost. Beliggenhet er også midt i sentrum, i nærheten av alt! Jeg skal definitivt tilbake hvis jeg skal til Warsaw igjen

       PURO Warszawa Centrum 736 kr
       Anmeldelse skrevet 20. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       PURO Warszawa Centrum

       PURO Warszawa Centrum

       5/7/9 Widok, Warszawa, Masoviske voivodskap
         
        4,8 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Flott nytt hotell som ligger sentralt i Warszawa. Kort vei til trikk, buss og metro. Frokosten var upåklagelig, deilig ferskt brød og mssse pålegg, frukt og varme retter som omelett. På toppen av hotellet ligger et romselig baromrpde med en «rooftop» hvor man kan nyte deilige drinker etc. Veldig ...

        Warsaw Marriott Hotel 1 015 kr
        Anmeldelse skrevet 2. sep. 2019
        Mer informasjon
         
        Warsaw Marriott Hotel

        Warsaw Marriott Hotel

        Aleje Jerozolimskie 65-79, Warszawa, Masovia
          
         4,5 av 5
         5.0 av 5.0 Stjerner

         Det ble litt for mye sikkerhet de to siste dagene pga besøk av visepresidenten fra USA, men har full forståelse for at det må være sånn. Dette begrenset våre muligheter.

         De beste tilbudene på fly + hotell

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.