Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Warszawa

Vis alle leiebiler i Warszawa

Utforsk Warszawa

Utforsk Warszawa med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!

Bilutleie i Warszawa

Ved hjelp av Expedia kan du utforske Warszawa og omegn uten å måtte tenke på hverken billettkjøp eller rutetider. Bestill leiebil i Warszawa før du drar og start eventyret allerede på flyplassen.

Det er mye å se både i Warszawa og omegn, og med egen bil får du full frihet til å planlegge ekskursjonene. Enten du har med deg storfamilien eller kan tenke deg en romantisk weekend med kjæresten, er du garantert å finne biltypen og prisnivået som passer deg best. Konkurrerende bilutleiefirmaer med svært høy standard, slik som Avis, Hertz og Europcar står til rådighet for å tilby deg den beste bilferien noen sinne.

Se Warszawa med leiebil

Hvis du har til gode å dra på ferie til Warszawa og områdene rundt, er det virkelig på tide med en Polen-tur! Warszawa er både hovedstad i Polen og landets største by. Byen er et viktig senter for kultur, politikk, vitenskap og industri. Her finner du en rekke teatre, vakre bygninger og en UNESCO-beskyttet gamleby.

Noe av det du absolutt bør få med deg under ferien, er Wilanow – Polens svar på Versailles, museet for den polske motstandsbevegelsen og palasset for kultur og vitenskap. Byen har også mye å by på når det gjelder god mat og drikke til en rimelig penge. Polsk pierogi og ekte mjød er to lokale spesialiteter du ikke bør gå glipp av.

Hvis det frister å reise ut av hovedstaden for å se mer av Polen, bør du få med deg Kampinoski nasjonalpark i den nordvestlige utkanten av Warszawa, samt Zegrzynski-innsjøen som ligger 30 kilometer nord for byen. I landsbyen Nieborow, rundt 80 kilometer vest for Warszawa, finner du et majestetisk palass fra barokken som er åpent for publikum. Ta en tur hit for å lære litt om polsk historie, og nyt solen i de storslåtte hagene rundt palasset etterpå.

Hvis du bestiller utleiebil i Warszawa før du reiser, får du en behagelig start på ferien, uten å måtte tenke på billetter eller togtider.

Velg den ideelle utleiebilen i Warszawa

Hvis du velger å fly til Warszawa, vil du enten lande på Warszawa-Modlin Masovia lufthavn som ligger 35 kilometer nord for Warszawa sentrum, eller på Frédéric Chopin lufthavn, bare 8 kilometer fra sentrum. Du kan fly direkte fra Norge til begge disse flyplassene, så du vil kunne sammenligne en rekke flyreiser og få billetter til en god pris. Selv om du kan reise inn til bykjernen med buss fra disse flyplassene, kan det lønne seg å hente leiebilen her hvis du uansett har tenkt til å leie bil i Warszawa. Det er gode tilbud for bilutleie i Warszawa på begge flyplassene – bestill i forkant eller forhør deg i skranken når du har hentet bagasjen.

Søk på nettet og finn en billig leiebil i Warszawa som dekker behovene dine. Når du har funnet en perfekt leiebil, bør du også se etter hoteller i Warszawa, slik at alt ligger til rette for et behagelig opphold i Polen.