Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Bilutleie i Warszawa

Ved hjelp av Expedia kan du utforske Warszawa og omegn uten å måtte tenke på hverken billettkjøp eller rutetider. Bestill leiebil i Warszawa før du drar og start eventyret allerede på flyplassen.

Det er mye å se både i Warszawa og omegn, og med egen bil får du full frihet til å planlegge ekskursjonene. Enten du har med deg storfamilien eller kan tenke deg en romantisk weekend med kjæresten, er du garantert å finne biltypen og prisnivået som passer deg best. Konkurrerende bilutleiefirmaer med svært høy standard, slik som Avis, Hertz og Europcar står til rådighet for å tilby deg den beste bilferien noen sinne.

Se Warszawa med leiebil

Hvis du har til gode å dra på ferie til Warszawa og områdene rundt, er det virkelig på tide med en Polen-tur! Warszawa er både hovedstad i Polen og landets største by. Byen er et viktig senter for kultur, politikk, vitenskap og industri. Her finner du en rekke teatre, vakre bygninger og en UNESCO-beskyttet gamleby.

Noe av det du absolutt bør få med deg under ferien, er Wilanow – Polens svar på Versailles, museet for den polske motstandsbevegelsen og palasset for kultur og vitenskap. Byen har også mye å by på når det gjelder god mat og drikke til en rimelig penge. Polsk pierogi og ekte mjød er to lokale spesialiteter du ikke bør gå glipp av.

Hvis det frister å reise ut av hovedstaden for å se mer av Polen, bør du få med deg Kampinoski nasjonalpark i den nordvestlige utkanten av Warszawa, samt Zegrzynski-innsjøen som ligger 30 kilometer nord for byen. I landsbyen Nieborow, rundt 80 kilometer vest for Warszawa, finner du et majestetisk palass fra barokken som er åpent for publikum. Ta en tur hit for å lære litt om polsk historie, og nyt solen i de storslåtte hagene rundt palasset etterpå.

Hvis du bestiller utleiebil i Warszawa før du reiser, får du en behagelig start på ferien, uten å måtte tenke på billetter eller togtider.

Velg den ideelle utleiebilen i Warszawa

Hvis du velger å fly til Warszawa, vil du enten lande på Warszawa-Modlin Masovia lufthavn som ligger 35 kilometer nord for Warszawa sentrum, eller på Frédéric Chopin lufthavn, bare 8 kilometer fra sentrum. Du kan fly direkte fra Norge til begge disse flyplassene, så du vil kunne sammenligne en rekke flyreiser og få billetter til en god pris. Selv om du kan reise inn til bykjernen med buss fra disse flyplassene, kan det lønne seg å hente leiebilen her hvis du uansett har tenkt til å leie bil i Warszawa. Det er gode tilbud for bilutleie i Warszawa på begge flyplassene – bestill i forkant eller forhør deg i skranken når du har hentet bagasjen.

Søk på nettet og finn en billig leiebil i Warszawa som dekker behovene dine. Når du har funnet en perfekt leiebil, bør du også se etter hoteller i Warszawa, slik at alt ligger til rette for et behagelig opphold i Polen.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Warszawa

Hva er den beste prisen på leiebil i Warszawa?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Warszawa .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Warszawa?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Warszawa er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Warszawa?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Warszawa?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Warszawa

Utforsk Warszawa med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!