Billige flyreiser til Warszawa

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Feb 23, 2019

Flyet laget en rar lyd innimellom, litt skummelt. Det var litt trangt og det var ikke plass til all håndbagasje.

Nov 29, 2018

Alt fint

Oct 19, 2018

Nothing negative - thus satisfied.

Fly til Warszawa

Fly til Warszawa

Når du reiser til Warszawa møtes du av flotte historiske bydeler, som i stor grad har blitt møysommelig rekonstruert etter herjingene under andre verdenskrig. Det er en fryd å gå rundt i byen, og det hjelper også på at du får veldig mye for pengene i landet. Det er også stort sett veldig billig å komme seg til landet, så det trenger ikke koste så mye å planlegge en weekendtur til Warszawa. Bruker du Expedia når du bestiller vil du enkelt finne de billigste flybillettene til Warszawa. Vi anbefaler deg også å bestille hotell i Warszawa når du bestiller flybillettene – siden du da kan spare penger i forhold til å kjøpe fly og hotell hver for seg.

Flere forskjellige selskaper flyr direkte til byen, både fra Oslo Lufthavn og Bergen Lufthavn, Flesland, mens andre selskaper velger å foretar en mellomlanding. De direkte rutene til flyplassen bruker i underkant av to timer, mens du må regne med mellom tre og fire timer hvis reisen din inkluderer en mellomlanding.

Attraksjoner i Warszawa

Det mangler ikke på attraksjoner i byen, og du kan starte med en tur til nasjonalmuseet. Her stilles det ut skatter fra menneskehetens historie, helt tilbake til tiden egypterne regjerte. Det er også verker fra mange kjente polske kunstneren på utstilling i museet. En av de mest populære attraksjonene i byen, er det kongelige slottet og den gamle bydelen. Sistnevnte ligger plassert midt i byen, og kan nesten ligne på en mindre by omgitt av større byer. Det nærmeste flommer over av småbutikker, restauranter og kafeer i denne bydelen.

Flyvninger til Polen fra flyplasser i Norge

De billigste flybillettene til Warszawa får du ved å reise fra Oslo Lufthavn, men det kan også være gode tilbud fra andre norske storbyer. Det er mange selskaper som flyr ruten, men for å reise direkte må du velge mellom Norwegian, Wizz Air og Ryanair – de typiske lavprisselskapene.

Det eneste du trenger huske på av dokumenter når du reiser til Polen, er passet ditt. Dette fungerer som gyldig ID for deg, og vil kanskje måtte vises frem når du reiser til Polen eller tilbake til Norge fra Polen.

Frédéric Chopin lufthavn Warszawa-Okęcie

Denne flyplassen ligger i bydelen Okęcie i Warszawa, og er oppkalt etter den kjente polske komponisten Frédéric Chopin. Flyplassen er landets største, og du finner derfor alt av fasiliteter på flyplassen. Enten du er ute etter taxfreeshopping, gode restauranter eller en øl på bar, er det nok å velge mellom på flyplassen.

Fra flyplassen og inn til sentrum av Warszawa er det omtrent 8 km, og det er en rekke forskjellige busser du kan ta for å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum. Rutene 148, 175, 188 samt nattbuss N32 er valgmulighetene dine. Det er selvfølgelig også mulig å ta drosje fra flyplassen og rett til hotellet. Mange velger imidlertid å ordne seg med leiebil i Warszawa, så de enkelt kan komme seg rundt både i og utenfor byen.

Informasjon om flyreiser til Warszawa

Ankomstflyplass Warszawa
Ankomstflyplassens IATA-kode WAW

Populære flyvninger til Warszawa

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.