Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Warszawa

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Warszawa

Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw
5 out of 5
Krakowskie Przedmiescie 42-44, Warszawa, Masovia
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
2 161 kr
per natt
4. mai–5. mai
4.7/5Exceptional! (1,689 anmeldelser)
Excellent location for exploring Old & "New" Town

"Excellent location, ellegant hotel, professional service, fine food. Avoid rooms on 6th floor with half height windows so that you had to be seated to see the views which also made the room darker. We discovered it belonged to the Marriott hotel group."…"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019

Hotel Bristol, A Luxury Collection Hotel, Warsaw
Hampton by Hilton Warsaw City Centre
3 out of 5
Ul. Wspólna 72, Warszawa, Masovia
659 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.4/5Wonderful! (2,545 anmeldelser)

"Sentral beliggenhet, gode senger og sengetøy, god frokost i romslig spisesal."…"

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2019

Hampton by Hilton Warsaw City Centre
Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre
4 out of 5
Grzybowska 63, Warszawa, Masovia
Hent priser
4.6/5Wonderful! (1,325 anmeldelser)

"Loved it :)) Staff is super nice and everything else is amazing too"…"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2019

Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre
Hampton by Hilton Warsaw Airport
3 out of 5
17 Stycznia, Warszawa, Masoviske voivodskap
462 kr
per natt
30. apr.–1. mai
4.6/5Wonderful! (1,203 anmeldelser)
Super service and hotel

"Everything with this hotek was super Great. 3 star hotel? Wow i think it was 5😊👍"…"

Anmeldelse skrevet 28. jul. 2019

Hampton by Hilton Warsaw Airport
Warsaw Marriott Hotel
5 out of 5
Aleje Jerozolimskie 65-79, Warszawa, Masovia
1 079 kr
per natt
24. apr.–25. apr.
4.5/5Wonderful! (3,355 anmeldelser)

"Fikk en veldig hyggelig mottakelse av Marta, som ogdå kjente godt til Norge. Vi kom veldig tidlig, men hun ordnet rom til osd, rabatt på spa, og drinkebonger til sky bar. Brukte mye tid til å fortelle om severfigheter og gode spisesteder. Hadde noen supre dager i Warszawa 😃"…"

Anmeldelse skrevet 10. des. 2019

Warsaw Marriott Hotel
The Westin Warsaw
5 out of 5
Al. Jana Pawla II 21, Warszawa, Masovia
862 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.6/5Wonderful! (1,625 anmeldelser)

"Ypperlig mat på restaurant/kafé. In-room dining tilbys hele natten, med veldig bra matutvalg. Maten var alt i alt helt fantastisk. Gode fasiliteter, men et innendørsbasseng hadde gjort spaet enda mer attraktivt."…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2020

The Westin Warsaw
InterContinental Warsaw
5 out of 5
Emilii Plater 49, Warszawa, Masovia
Gratis avbestilling
1 127 kr
per natt
19. apr.–20. apr.
4.7/5Exceptional! (1,408 anmeldelser)
The best hotel in Warsaw

"Fabulous hotel with an outstanding staff and great amenities"…"

Anmeldelse skrevet 12. nov. 2019

InterContinental Warsaw
Courtyard by Marriott Warsaw Airport
4 out of 5
Zwirki I Wigury 1J, Warszawa, Masovia
600 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.4/5Wonderful! (1,444 anmeldelser)
Close to the arrival hall👍

"Good Hotel very close, and in walking distance to the arrival hall."…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2019

Courtyard by Marriott Warsaw Airport
Radisson Collection Hotel, Warsaw
5 out of 5
Grzybowska 24, Warszawa, Masovia
Hent priser
4.6/5Exceptional! (176 anmeldelser)

"Sentral beliggenhet, store rom, godt støydempet, høflig personale, god frokost, ikke fungerende temperaturregulering, ikke tørket støv i "kriker og kroker", liten og steril lobby uten sittemulighter utenom i baren"…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020

Radisson Collection Hotel, Warsaw
Novotel Warszawa Centrum
4 out of 5
ul. Marszalkowska 94/98, Warszawa, Masovia
613 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.3/5Excellent! (4,256 anmeldelser)

"Flott moderne hotell som ligger svært sentralt i Warszawa med gåavstand til de fleste severdigheter. Passer utmerket for par. Her har de bar/restaurant som er åpen til klokken 23:00 hver dag. I baren har de også en stor flatskjerm der de setter på det du ønsker av sport. De ansatte er veldig serviceinnstilte ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. des. 2019

Novotel Warszawa Centrum
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Warszawa
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Warszawa

Hotell Warszawa: Warszawa er hovedstaden i Polen, og landets største by. Byen er et yndet reisemål blant skandinavere, da det er særdeles billig å feriere i byen.

Du finner en rekke hoteller i Warszawa du kan velge mellom. I denne byen finner du alt fra billigere, enklere hoteller til flotte luksushoteller. Dette er imidlertid kun noen av hotellalternativene som finnes i byen. Med andre ord vil du alltid kunne finne et overnattingsalternativ i Warszawa spm passer dine personlige behov.

Hotellrommene har jevnt over en god standard, og prisene er på ingen måte avskrekkende. I Warszawa kan du bo på 5-stjerners hotell til halvparten av det du betaler for et 4-stjerners hotell i de største byene i Norge. Det er forskjellige hotelltyper i byen. Eksempelvis kan du bo på et familiehotell, luksus- eller spahotell. De aller fleste hotellrommene har WiFi, kabel-TV og minibar.

Litt om Warszawa

Warszawa er en av de klassiske byene i Europa, og er både stor, spennende og populær. Byen er faktisk blant de raskest voksende i Europa, selv om den flere ganger har måttet reise seg fra asken. Byens største trekkplastre i dag er fantastisk kultur, shopping, historie og et fantastisk uteliv.

Byen er flott plassert ved elven Wisla, og gjør sitt beste for å fremstå så vakker som mulig. Blant annet har den gamle bydelen og slottet blitt gjenoppbygd slik de så ut før bombene falt under andre verdenskrig. Det er generelt mye flott arkitektur i byen, og den kan beskrives som en herlig blanding av gamle bygg og moderne kolosser.

Severdigheter i Warszawa

Det er mye spennende å se i Warszawa, og vi foreslår at du starter med en tur til nasjonalmuseet. Her har du mulighet til å se skatter og gjenstander fra menneskehetens lange historie, helt tilbake til egypternes tid. Du vil også kunne se imponerende verker fra flere store polske kunstnere i museet.

Hvis du setter pris på kunst og vil se mer av byens samtidskunst, bør du ta turen innom Zacheta-galleriet. I galleriet utstilles det en rekke malerier, skulpturer og mye annet spennende.

Å besøke det kongelige slott og den gamle bydelen står ofte øverst på listen til de fleste som besøker Warszawa. Den gamle bydelen er plassert midt i byen, og ser nesten ut som en mindre by omgitt av storbyer. Her vil du finne både småbutikker og spisesteder, og du vil fort merke at tiden flyr mens du utforsker denne fascinerende bydelen. Du har også muligheten til å bli med på guidede turer i det nygamle slottet. Prisen for en slik tur varierer avhengig av ruten du velger.

Mat og drikke

Mattradisjonen i Polen er rik, og landet er hjem til en rekke berømte retter. Blant disse finnes eksempelvis bigos, som er laget av surkål og kjøtt, samt en pølse som kalles kiełbasa. Kraftige og rike supper er en annen viktig del av landets matkultur, og i Warszawa kan du smake mange forskjellige varianter. Det er billig å spise ute, så benytt sjansen til å kose deg litt ekstra under oppholdet ditt.

Bestille hotell i Warszawa

Uavhengig av hva du er ute etter, kan du finne overnatting på et hotell i Warszawa. Alle alternativene kan imidlertid oppleves som en smule overveldende, spesielt dersom du besøker Warszawa for første gang. Nedenfor finner du effektive søkefunksjoner som kan hjelpe deg å navigere havet av hotellalternativer. Metodene lyder som følger.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Warszawa.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Warszawa. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Warszawa for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Warszawa. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Warszawa.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Warszawa?
Raffles Europejski Warsaw er høyt rangert av Expedia-reisende. Hotell 5-stjerners kan blant annet friste med spa med full service og 2 barer. Det tar dessuten bare 5 minutter å gå til Universitetet i Warszawa. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser fra reisende er Renaissance Warsaw Airport Hotel og H15 Boutique Hotel.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Warszawa hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Warszawa.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Warszawa?
Basert på anmeldelser er Radisson Blu Sobieski Hotel et populært overnattingssted. hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Best Western Hotel Felix og MDM Hotel City Centre.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Warszawa?
Hilton Warsaw Hotel & Convention Centre er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og en restaurant. Hampton by Hilton Warsaw City Centre er også en valgmulighet for familieferien. Attraksjoner som Warszawa dyrehage og Wodny Moczydlo park passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par som skal reise til Warszawa?
Polonia Palace Hotel er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med en restaurant og en bar.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Warszawa?
Start Hotel Aramis er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet gratis wi-fi. 4th Floor Bed and Breakfast er et annet bra valg hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Warszawa?
Raffles Europejski Warsaw er et populært overnattingssted. overnattingssted er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med gratis wi-fi og gratis parkering. Andre bra overnattingssteder nær stranden er Hotel 500 og Holiday Inn Warszawa Jozefow. Hvis du vil tilbringe en avslappende ettermiddag ved vannet, kan du dra til Vistula River strand.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Warszawa?
Mamaison Hotel Le Regina Warsaw har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Sofitel Warsaw Victoria og The Westin Warsaw er også to eksklusive valgmuligheter for turen din.
Hva er det beste boutique-hotellet i Warszawa?
Castle Inn er et overnattingssted 3-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en bar og gratis wi-fi. Air Hotel og Mamaison Hotel Le Regina Warsaw er to andre alternativer i boutique-stil.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Warszawa?
Courtyard by Marriott Warsaw Airport er et populært overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant golfentusiaster. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Golden Tulip Warsaw Centre og Hotel Sokołowska. Du kan spille golf på First Warszawa Golf og country klubb i løpet av ferien.
Hva er det beste overnattingsstedet i Warszawa for å lære mer om lokalhistorien?
Basert på vår reiseekspertise er Castle Inn er et populært overnattingssted 3-stjerners, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med en bar og gratis wi-fi. Hvis du er interessert i historie, er Polonia Palace Hotel også et bra valg for ferien din. Du kan også besøke kjente landemerker som Kultur- og vitenskapspalasset, Det kongelige slott og Torget i gamlebyen.
Hva er det beste overnattingsstedet for en vinterferie i Warszawa?
Basert på reisestatistikken vår er Triton Park Apartments er et populært overnattingssted 4-stjerners og et bra valg hvis det er ski og snø som frister. leilighet kan blant annet friste med gratis wi-fi og tekjøkken på rommet. To andre gode valgmuligheter hvis du vil bo rett ved skiløypene, er Campanile - Warszawa Varsovie og Sangate Hotel Airport. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Szczesliwice skibakke.

Nylige anmeldelser av hoteller i Warszawa

Flere reisealternativer