Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Los Angeles

Se de 7 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Los Angeles

Los Angeles: Drømmebyen, med aktiviteter fra morgen til kveld.

I byen hvor det (nesten) aldri regner og filmstjernene dukker opp gatelangs er det så mange utrolige ting å gjøre at man gjerne skulle satt av en måned til å dekke over alle mulighetene. Kjært barn har mange navn

og en håndfull beskrivelser av Los Angeles gir oss inntrykket av at her er allting mulig. Ta deg en tur langs Hollywood Walk Of Fame og denne følelsen blir forsterket. På The Chinese Theatre The Egyptian Theatre og El Capitan Theatre som alle omkranser denne gatestubben har det blitt vist flere Hollywood-premierer enn noe annet sted.

Det er massevis av aktiviteter i Los Angeles som er rettet mot kjendisindustrien i Hollywood og flere selskaper tilbyr bussturer der man ser stjernenes hjem omvisninger i de mest kjente studioene eller guidete turer til de mest kjente stedene fra alles favorittfilmer og -serier. Utover dette er det mulig å besøke alle de legendariske klubbene og restaurantene man har hørt så mye om. Rockebula Rainbow Bar and Grill har vært mang en badboys stambar og Avalon har lokket med heftige danserytmer i snart 100 år.

Med stillehavsbrisen i håret

California er kjent for mye men en av de mest typiske personlighetene man treffer på i byen er surferen. Ikke så rart kanskje Los Angeles har en rekke strender og de mest kjente er Venice Beach og Santa Monica Beach. Men det er mange flere ting å gjøre enn å surfe fra disse strendene. De er blant verdens beste for people-watching – å se på livet og folkene. Her finner man et stort antall raringer og originaler i tillegg til vakre Baywatch-typer. Fasadene ut mot stranda er nesten bare dekket av spennende butikker og spisesteder og man kan fortape seg her i timevis.

Vil man prøve seg i vannet er det ingen ting i veien for å kaste seg uti med badetøyet. Men den litt mer eventyrlystne har mange spennende aktiviteter å velge mellom: Paraseiling der man henger i en paraglider bak en motorbåt er en favoritt for mange mens andre benytter sjansen til å lære å surfe. Ellers organiseres det fisketurer på Santa Monica Pier enten man vil stå på brygga eller bli med i en båt.

De største amerikanske byene ses best fra en leiebil og den ultimate bilen å kjøre i Los Angeles er en kabriolet. Det er flere firmaer som har spesialisert på å leie ut klassiske amerikanske biler og disse finner man lett frem til. Det er få Los Angeles-aktiviteter som gir en stillehavsbris i håret som det å cruise rundt i englebyen med taket ned og kanskje litt Beach Boys på radioen.

Benytt også sjansen til å kjøre forbi Capitol Records' hovedkvarter på hjørnet av Yucca St. og Vine St. og finn veien nedover Vine til Sunset Boulevard der du finne Hollywood Palladium og noen av de aller mest kjente landemerkene i denne byen.

Uansett hvordan du velger å ta inn opplevelser og aktiviteter i Los Angeles vil du finne en by med et stort hjerte og enda større sjel!

Kart

Discover neighborhoods in Los Angeles

Hollywood

Se filmstjerner og opplev showbusinessens glamour i dette området som er hjemstedet til den amerikanske filmindustrien.

UnderholdningTeaterOpera

Los Angeles sentrum

Det sentrale Los Angeles var tidligere et hardarbeidende industriområde, men har siden gjenoppstått som et sted med vekt på kultur og grønne lunger.

Levende musikkTeaterUnderholdning

Koreatown

Dette trendy området er kjent for sin mangfoldige kulturarv, det hektiske nattelivet og de gode underholdningstilbudene.

MiddagUnderholdningLevende musikk

Bel Air

Bel Air har mye å by på, blant annet god mat. Hvis du vil utforske mer av området, kan du ta turen til Getty Center og J. Paul Getty-museet.

BusinessRomantiskLuksus

Vest-Los Angeles

God mat er bare noe av det som trekker folk til Vest-Los Angeles, og for å komme seg rundt i området er det bare å hoppe på metroen på Expo/SepulvedStation.

MiddagLøpingShopping

Moteområdet

Både god mat og spennende butikker står på menyen i Moteområdet. Du bør også sette av tid til å få med deg Los Angeles blomsterdistrikt og Santee Alley.

MiddagShoppingBusiness