Billige flybilletter til Los Angeles

Fly til Los Angeles

Fly til Los Angeles

Jevnlige og relativt billige flyvninger til Los Angeles gjør at det nå er enklere å ta turen over Atlanterhavet enn noen gang før. Benytter du Expedia er du garantert å finne billige flybilletter til Los Angeles – i tillegg til at du kan spare på hotell og leie av bil.

Det er på ingen måte en kort tur til Los Angeles, men de som er villig til å ta turen har flere forskjellige flyselskaper å velge mellom. Flere lavprisselskaper satser også stadig mer på langdistanseruter, noe som gir enda billigere billetter til byer som Los Angeles.

Turisme er viktig i Los Angeles, så det er enklere å finne de mange store fornøyelsesparkene og attraksjonene i byen enn du kanskje skulle tro. Det er stort sett godt skiltet uansett hvor du befinner deg i byen.

Mange av hotellene i Los Angeles tilbyr noen av de mest luksuriøse rommene i verden, noe som kanskje ikke er så rart med tanke på alle stjernene som besøker i byen. Det er mange hoteller rettet mot de rike og berømte, men det er også hundrevis med budsjetthoteller i byen. Enten du reiser med familien eller kjæresten vil du kunne finne billige alternativer – så du kan bruke pengene dine på andre ting.

Når du bestiller fly til Los Angeles hos Expedia er du ikke bare sikret å få de beste tilgjengelige prisene for hver flyvning, men du vil også kunne benytte deg av forskjellige tilbud. Hvis du vil spare enda mer, bestiller du hotell og fly til Los Angeles samtidig. Slå til med leiebil i tillegg, noe mange mener er helt nødvendig i Los Angeles, og du sparer maksimalt. Planlegg turen din i dag!

Fly til Los Angeles fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Los Angeles fra en rekke populære flyselskaper (blant annet Norwegian, SAS, KLM og United Airlines).

Reisetiden til Los Angeles fra Oslo er fra omtrent 14 timer og oppover, men man må regne med å legge på noen timer hvis man flyr fra en flyplass lenger nord. De lengste flyvningene bruker over 20 timer på turen. Selv om du ikke trenger bekymre deg for å skaffe visum når du skal reise til Los Angeles, må du fylle ut et skjema hos ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Dette korte skjemaet er gyldig i to år, eller til passet ditt utløper, og koster $14 USD.

Fly til Los Angeles International Airport

Los Angeles International Airport, eller LAX som den også er kjent som, er en av de travleste flyplassene i Amerika. Den ligger litt utenfor byen, og det er ikke lange kjøreturen fra flyplassen til vestkysten.

Man må som oftest regne med en mellomlanding når man flyr til Los Angeles, og det er i London de fleste flyselskapene mellomlander.

Flyplassen ligger litt over 30 km fra sentrum, en tur som tar omtrent 40 minutter med bil. Det er flere forskjellige ruter man kan kjøre fra flyplassen til byen, men det er stort sett godt skiltet. Prøv å unngå å kjøre i rushtiden, siden reisetiden da vil øke betraktelig.

Det er rimelig å leie bil i Los Angelens gjennom Expedia, og siden byen er så utstrakt kan det være veldig praktisk å ha sin egen bil under oppholdet. Med en bil kan du også utforske resten av Californias kyst eller ta en tur til Napa Valley. Dersom du ikke har tilgang til bil, kan du benytte deg av T-banen, buss eller en av de mange drosjene som venter utenfor flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Los Angeles?
Los Angeles, California (LAX-Los Angeles internasjonale flyplass) er den mest brukte flyplassen i Los Angeles. Det er også andre flyplasser i byen, så sørg for at du velger den mest praktiske for deg.
Hvor langt er det til Los Angeles, California (LAX-Los Angeles internasjonale flyplass) fra sentrum av Los Angeles?
Hvis du planlegger å bo sentralt i Los Angeles, er det lurt å arrangere transport til byen før du ankommer. Sentrumsområdet ligger omtrent 18 km fra Los Angeles, California (LAX-Los Angeles internasjonale flyplass).
Kan jeg fly til Los Angeles nå?
For å få den nyeste informasjonen om fly til Los Angeles kan du gå til vår reiserådside for COVID-19. Der kan du lære mer om reiserestriksjoner og om du må i karantene når du har landet.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Los Angeles?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Los Angeles, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Los Angeles med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Los Angeles, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Los Angeles?
Med flere flyplasser å velge fra, kan du enkelt bestille en flyreise til Los Angeles i siste liten. Terminalene som betjener det meste av byens lufttrafikk, er LAX (18 km fra sentrum), SNA (55 km fra sentrum) and Burbank, CA (BUR-Bob Hope) (19 km fra sentrum).
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Los Angeles?
Det finnes totalt 64 flyselskaper som forbinder Los Angeles med 176 flyplasser.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Los Angeles?
Los Angeles mottar flest flyvninger fra Southwest Airlines, Delta Air Lines og Alaska Airlines. Southwest Airlines er det mest populære flyselskapet, og Bard er byen de fleste passjerene ankommer fra.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Los Angeles?
Det er ingen sak å planlegge en opplevelsesrik tur til Los Angeles når du kan velge blant 7273 flyvninger uten stopp i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Los Angeles avreise fra?
De mest populære flyvningene til Los Angeles har avreise fra flyplasser i Aurora, Henderson og Fairfield.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Los Angeles?
Hvor du reiser fra, avgjør hvor lenge du må sitte i flysetet, Fra Aurora til Los Angeles pleier det å ta rundt 3 t og 8 min. Fra Henderson må du regne med omtrent 2 t og 12 min, mens det fra Fairfield tar 5 t og 46 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Los Angeles så rimelig som mulig?
Vi vet alle om noen som alltid drar i land ekstremt rimelige billetter uansett hvor reisen går. Har du lyst til å vite hvordan de gjør det? De venter ikke til siste liten med å bestille. Ikke nok med det. Du bør også finne ut om reisemålet har flere enn én flyplass. Billettprisene kan variere avhengig av flyplassen du velger. Husk dessuten å sammenligne billettpriser på tvers av flyselskaper. Og til slutt må du huske at det lønner seg å være tidlig ute. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å bestille når du ser et godt tilbud. De beste tilbudene varer ikke lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Los Angeles?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være slitsomt å reise. Men det er ingen grunn til å stresse med det ennå. Du kan følge disse nyttige tipsene for å få en behagelig start på ferien til Los Angeles.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Det første du må gjøre, er å pakke pass, reiseinformasjon, bankkort og medisiner. Deretter pakker du noe som får tiden til å gå på flyet. Noen eksempler er en spennende bok og et nettbrett med filmer på. Hvis du planlegger å lade opp med en lur, er en nakkepute og et par øretelefoner også praktisk å ha med seg. Til slutt kan du pakke noen toalettsaker, slik at du ser bra ut når flyet lander.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over hva som er forbudt, kan variere fra flyselskap til flyselskap, er det smart å ikke ta med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter boksåpnere, barberblader, spraymaling og fyrverkeri. Sportsutstyr som hockeykøller og andre gjenstander som kan skade folk, f.eks. Sverd og pistoler, er heller ikke lov å ha i håndbagasjen.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Komfort bør virkelig være målet når du skal bestemme deg for hva du skal ha på om bord. Det er også viktig å ta på gode sko ettersom føtter og ankler kan hovne opp litt. Romslige, flate sko er et bra valg.
  • En tilstand kalt dyp venetrombose (DVT) er en potensiell risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodproppdannelser som oppstår som følge av inaktivitet og dårlig blodsirkulasjon. For å forhindre at dette skjer, er det lurt å gjøre ben- og fotøvelser mens du sitter i setet. Det kan også være lurt å bruke gode kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Los Angeles?
Det handler om å være forberedt. Vi har gode tips til hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen. Snart er du i Los Angeles:

  • Du bør ha reisedokumenter og pass lett tilgjengelig. Dette er det første du blir spurt om i sikkerhetskontrollen.
  • Deretter er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å bruke altfor lang tid bør du ta av deg alt som kan få metalldetektoren til å pipe. Ting som belte, yttertøy og øretelefoner må sendes gjennom maskinen.
  • Alle dine elektroniske enheter, inkludert telefon og laptop, må dessuten gjennomlyses.
  • Har du med deg håndkrem og parfyme? Det går fint. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, er det i orden å ha den med i håndbagasjen.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare flere verdifulle minutter. Fjellsko må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lettere sko, kan du ofte beholde dem på.
  • Flyselskapene tillater ikke at du har med skarpe gjenstander eller lommekniver i bagasjen du skal ha med om bord. Hvis du må ta med deg slike ting, må du legge dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Los Angeles
Ankomstflyplass
Los Angeles internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode
LAX
Ankomstby
Los Angeles
Pris tur-retur
2 935 kr