Billige flybilletter til Los Angeles

Billige flyreiser til Los Angeles

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 835 kr for enveisflyvninger og 4 190 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
Finnair
Aeroflot-Russian Airlines
Finnair
Delta
SAS
Swiss International Air Lines
LOT-Polish Airlines
SAS
Aeroflot-Russian Airlines

Fly til Los Angeles

Fly til Los Angeles

Jevnlige og relativt billige flyvninger til Los Angeles gjør at det nå er enklere å ta turen over Atlanterhavet enn noen gang før. Benytter du Expedia er du garantert å finne billige flybilletter til Los Angeles – i tillegg til at du kan spare på hotell og leie av bil.

Det er på ingen måte en kort tur til Los Angeles, men de som er villig til å ta turen har flere forskjellige flyselskaper å velge mellom. Flere lavprisselskaper satser også stadig mer på langdistanseruter, noe som gir enda billigere billetter til byer som Los Angeles.

Turisme er viktig i Los Angeles, så det er enklere å finne de mange store fornøyelsesparkene og attraksjonene i byen enn du kanskje skulle tro. Det er stort sett godt skiltet uansett hvor du befinner deg i byen.

Mange av hotellene i Los Angeles tilbyr noen av de mest luksuriøse rommene i verden, noe som kanskje ikke er så rart med tanke på alle stjernene som besøker i byen. Det er mange hoteller rettet mot de rike og berømte, men det er også hundrevis med budsjetthoteller i byen. Enten du reiser med familien eller kjæresten vil du kunne finne billige alternativer – så du kan bruke pengene dine på andre ting.

Når du bestiller fly til Los Angeles hos Expedia er du ikke bare sikret å få de beste tilgjengelige prisene for hver flyvning, men du vil også kunne benytte deg av forskjellige tilbud. Hvis du vil spare enda mer, bestiller du hotell og fly til Los Angeles samtidig. Slå til med leiebil i tillegg, noe mange mener er helt nødvendig i Los Angeles, og du sparer maksimalt. Planlegg turen din i dag!

Fly til Los Angeles fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Los Angeles fra en rekke populære flyselskaper (blant annet Norwegian, SAS, KLM og United Airlines).

Reisetiden til Los Angeles fra Oslo er fra omtrent 14 timer og oppover, men man må regne med å legge på noen timer hvis man flyr fra en flyplass lenger nord. De lengste flyvningene bruker over 20 timer på turen. Selv om du ikke trenger bekymre deg for å skaffe visum når du skal reise til Los Angeles, må du fylle ut et skjema hos ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Dette korte skjemaet er gyldig i to år, eller til passet ditt utløper, og koster $14 USD.

Fly til Los Angeles International Airport

Los Angeles International Airport, eller LAX som den også er kjent som, er en av de travleste flyplassene i Amerika. Den ligger litt utenfor byen, og det er ikke lange kjøreturen fra flyplassen til vestkysten.

Man må som oftest regne med en mellomlanding når man flyr til Los Angeles, og det er i London de fleste flyselskapene mellomlander.

Flyplassen ligger litt over 30 km fra sentrum, en tur som tar omtrent 40 minutter med bil. Det er flere forskjellige ruter man kan kjøre fra flyplassen til byen, men det er stort sett godt skiltet. Prøv å unngå å kjøre i rushtiden, siden reisetiden da vil øke betraktelig.

Det er rimelig å leie bil i Los Angelens gjennom Expedia, og siden byen er så utstrakt kan det være veldig praktisk å ha sin egen bil under oppholdet. Med en bil kan du også utforske resten av Californias kyst eller ta en tur til Napa Valley. Dersom du ikke har tilgang til bil, kan du benytte deg av T-banen, buss eller en av de mange drosjene som venter utenfor flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Los Angeles

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 2 835 kr for enveisflyvninger og 4 190 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Vueling Airlines
Finnair