Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Cannes

Se de 62 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Cannes

Cannes – aktiviteter på den franske riviera

Cannes er en av de populære feriebyene langs den franske riviera, og stedet er spesielt kjent for filmfestivalen som avholdes her hver vår. Byen er også kjent for de fine sandstrendene og det milde klimaet. Mange nordmenn reiser hit for å oppleve sol og sommer – og litt luksus i hverdagen! Det er mange ting å gjøre i Cannes, enten du vil nyte rolige dager eller oppleve litt fart og spenning.

Utflukter og aktiviteter i Cannes

Været er som oftest fint i Cannes, og da passer det bra å dra til en av strendene for å sole seg og bade. Ta en spasertur langs den populære strandpromenaden. Kanskje får du til og med se en kjendis eller to her? Når det blir på tide med en matbit kan du kanskje velge en ost og vinsmakingslunsj i Cannes? Eller du kan delta på et matlagingskurs med fokus på forretter. Hvis du vil komme deg litt ut av trengselen i byen, kan du ta fergen ut til Lerins-øyene og nyte freden og roen der. Hvis du blir lei av å ligge på stranden, kan du for eksempel leie en kajakk og utforske området langs kysten, eller du kan leie en sykkel og se byen i et litt større tempo.

Handling i Cannes

I Cannes finner du et fantastisk utvalg av butikker. Du kan handle i Rue d’Antibes som regnes for å være den største handlegaten. Her finner du alle slags merkevarer og lokale nisjeprodukter. Gå heller ikke glippet av en spasertur på matmarkedet, Marche Forville, hvor du kan smake på forskjellige råvarer og matretter. Kanskje vil du kjøpe med deg noe ekstra godt til hjemturen? I Cannes finner du også mange småbutikker som selger alt fra edelsteiner, parfymer, vin, ost og makroner til sigarer. Du kan avslutte handledagen din med middag ved kokkens bord i Cannes! Da får du komme hjem til en lokal kokk og spise sammen med andre gjester.

Cannes – ting å gjøre for deg som vil oppleve nattelivet

Reiser du til Cannes, bør du også få med deg utelivet her. Du har et stort antall barer, klubber og diskoteker å velge mellom. Ta en tur til klubben Gotha og dans til musikk av kjente DJ-er, eller stikk innom den populære irske puben Morrison Lounge. Du kan også ta turen fra bar til bar og oppleve stemningen flere steder, før du bestemmer deg for ditt favorittsted. Du finner også flere store kasinoer i Cannes. Kanskje har du hellet med deg?

Historiske severdigheter

Cannes er en gammel by med flere historiske bygg. Ta spaserturen opp bakken til steinkirken, Notre-Dame d’Esperance, fra 1600-tallet. St. Michael-kirken er også et svært vakkert byggverk og fortjener helt klart et besøk. Ta turen til fortet på øya Sainte-Marguerite, hvor blant annet den berømte mannen med jernmasken satt fengslet. Få også med deg statuen av engelske lord Brougham. Han gis æren for å ha satt Cannes på kartet som en turistdestinasjon da han ble så betatt av stedet på en reise i 1834, at han valgte å bosette seg her.