Billige flyreiser til Cannes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 469 kr for enveisflyvninger og 1 074 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Cannes

Fly til Cannes

Ferien i Cannes i Frankrike vil føles som en romantisk film. Hjemstedet til en av verdens mest kjente filmfestivaler blir kulissene for din beste ferie noensinne. Lukk øynene og se for deg en by full av yachter, blendende nattklubber, perfekte strender, eksklusive butikker og innflytelsesrike mennesker. Pakk med deg dine beste klær og spankuler gjennom yrende folkeliv på Rue Meynadier og Rue d'Antibes. Sørg for å besøke Promenade de la Croisette, Le Suquet og Musée de la Marine.Lei en bil i Cannes og kjør gjennom nabolag med storslåtte villaer – en av de beste aktivitetene du kan finne på. Du vil rett og slett ikke finne så mye historie, naturlig skjønnhet og rikdom i noen annen by. Du kan reise til Cannes som en kjendis når du bestiller flybilletter til Cannes fra oss her på Expedia.no. Sett av litt tid i dag og reserver fantastisk billige flybilletter til den stjernespekkede byen.

Fly til Cannes

I motsetning til de mange forretningsfolkene, skuespillerne, regissørene og kjendisene som reiser til Cannes i år, trenger ikke du hjelp fra en personlig assistent til å bestille billetter. Du har venner på Expedia.no som kan fungere som dine personlige reiseplanleggere. Sett av litt tid nå med det samme til å skrive inn avreisested og datoer i vår bookingveiviser. Hos oss kan du også føle deg som en diva ved å begrense søket ned til akkurat den flyplassen og det flyselskapet du ønsker. Vi lover å ikke fortelle noen i Cannes hvor lite du faktisk har betalt for flyreisen.

Slik flyr du til den franske rivieraen

Få en fin ferie med landing på Côte d'Azur lufthavn (NCE) i Nice, Frankrike. Denne flyplassens flotte beliggenhet vil plassere deg et steinkast fra all glitter og glamour i Cannes. Denne flyplassen er førstevalget til de mange stjernene som besøker byen når den berømte filmfestivalen Cannes avholdes hvert år i mai. Hvis du ønsker å utforske mer av den franske rivieraen, kan du benytte deg av flyreisene våre fra Côte d'Azur lufthavn for å feste som en filmstjerne på et stramt budsjett.

Gled deg over fancy spesialtilbud på flyreiser til Cannes

Før tankene vandrer til alt det glamorøse man kan gjøre i Cannes, kan du i det virkelige liv glede deg over våre budsjettvennlige tilbud. Vi hjelper deg med å imponere andre reisende ved å finne rimelige priser på de absolutt beste hotellene i Cannes. Når du benytter deg av våre gode tilbud, vil du få massevis av penger til overs til å nyte champagne og kaviar med stjernene. Nyt en hovedrolle i årets beste ferie med Expedia.nos rabattilbud på flyreiser til Cannes i dag.

Informasjon om flyreiser til Cannes

Ankomstflyplass Cannes
Ankomstflyplassens IATA-kode NCE

Populære flyvninger til Cannes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 469 kr for enveisflyvninger og 1 074 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.