Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Amstelveen

Se de 13 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Amstelveen

Ting å gjøre i Amstelveen

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Amstelveen har å by på! Hvis du planlegger en tur til Amstelveen kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Amstelveen sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Amstelveen-aktiviteter

Amstelveen er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Amstelveen og gjør det lekende lett å utforske Amstelveen. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Amstelveen som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Amstelveen

Amstelveen tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Amstelveen å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Amstelveen.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Amstelveen men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Amstelveen

Stadshart

Når du først er i Stadshart, bør du få med deg severdigheter som Cobra museum for moderne kunst og Schouwburg Amstelveen, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen fra Amstelveen Stadshart trikkeholdeplass eller Oranjebaan trikkeholdeplass.

Elsrijk

Selv om det ikke finnes verdensberømte severdigheter i Elsrijk, kan du gå på oppdagelsesferd i området rundt og få med deg attraksjoner som Cobra museum for moderne kunst. For å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Onderuit trikkeholdeplass.