Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Petra Molenaar på trover

Hoteller i Amstelveen

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Amstelveen

ibis budget Amsterdam City South
2.5 out of 5
Prof. J. H. Bavincklaan 1, Amstelveen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
637 kr
per natt
12. apr.–13. apr.
2.05 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (972 anmeldelser)
Hard madrass!

"Enkelt og greit hotell til en rimelig pris. Små rom, men rent og pent. Enkel frokost. Kommer ikke til å bruke dette hotellet igjen siden madrassen var altfor hard. Det var nesten som å sove på en trebenk!"…"

Anmeldelse skrevet 20. des. 2018

ibis budget Amsterdam City South
Modern Appartement Naast Schiphol en Amsterdam
Ouderkerkerlaan 135, Amstelveen, Nord-Holland
Hent priser
0.33 km fra sentrum
Modern Appartement Naast Schiphol en Amsterdam
Stort Studio med en Rolig Beliggenhet på Grensen til Amsterdam og Amstelveen
Grand Hotel Amstelveen
4 out of 5
Bovenkerkerweg 81, Amstelveen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 006 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
3.16 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (428 anmeldelser)
En god natts søvn på gjennomreise.

"Rent og pent rom med god størrelse. Koselig villaområde. God frokost og veldig hyggelig personale. Stille og fredelig."…"

Anmeldelse skrevet 5. jan. 2019

Grand Hotel Amstelveen
Hotel-Café-Restaurant Abina
2 out of 5
Amsterdamseweg 193, Amstelveen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
839 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
2.07 km fra sentrum
3.1/5 (111 anmeldelser)
Meget hyggelig atmosfære

"Flott opphold på et enkelt hotell. Meget, meget hyggelig atmosfære og betjening. Bra meny og god lunsj/middag"…"

Anmeldelse skrevet 27. feb. 2019

Hotel-Café-Restaurant Abina
Ammonite Hotel Amsterdam
4 out of 5
14 Professor W.H. Keesomlaan, Amstelveen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
3 355 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
2.45 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (516 anmeldelser)
Mr

"Det var bra"…"

Anmeldelse skrevet 27. okt. 2019

Ammonite Hotel Amsterdam
Station Amstelveen
4 out of 5
Stationsstraat 28, Amstelveen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
978 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
1.52 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (114 anmeldelser)
Amazing little hotel

"Stunning property. Converted the old train station building in Amstelveen. Been staying elsewhere in amstelveen over the years for business. If only I had found this earlier."…"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2019

Station Amstelveen
Best Western Plus Hotel Amstelveen
3.5 out of 5
Grutterij 5, Amstelveen, Netherlands
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
865 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
3.15 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (74 anmeldelser)

"Great place, little distance from centre but transport good."…"

Anmeldelse skrevet 15. feb. 2020

Best Western Plus Hotel Amstelveen
Cityden Up Amsterdam South
4 out of 5
Professor J.H. Bavincklaan 3, Amstelveen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
928 kr
per natt
11. apr.–12. apr.
2.06 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (675 anmeldelser)

"We have mixed feeling about this stay. The hotel is modern, both the rooms and the kitchen/reception area is super nice, cozy styled and furnished! However our room was not proper cleaned. We gave information about this to the staff who promised to fix this by the next day. In total we had to report ..."…"

Anmeldelse skrevet 26. nov. 2019

Cityden Up Amsterdam South
Cityden The Garden Amsterdam South
4 out of 5
Van Heuven Goedhartlaan 17, Amstelveen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 141 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
0.37 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (272 anmeldelser)
Dirty

"Dirty, the room had not had a good cleaning for a while. The receptionist happily «cleaned» it (removed the worst stains) when we arrived and complained. She promised housekeeping would clean the following day, but it never happened. Nor did they clean the following day...."…"

Anmeldelse skrevet 8. jul. 2019

Cityden The Garden Amsterdam South
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Amstelveen
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Amstelveen

Hotell Amstelveen

:

Guide for hoteller i Amstelveen

Amstelveen ligger i utkanten av Amsterdam, rett ved siden av Schiphol. Selv om Amstelveen kanskje ligger litt i skyggen av storebror Amsterdam, har byen likevel mye å tilby når det kommer til natur, kultur og sightseeing. Amstelveen byr på den perfekte kombinasjonen av severdigheter og natur, noe som gjør det til et utmerket reisemål for en byferie eller weekendtur.

Hoteller i Amstelveen og omegn

Amstelveen har en god del hoteller. Amstelveen er ikke så veldig stor, men siden den ligger så nær Amsterdam, har den mye å by på. Velg et hotell ut fra hva du ønsker. Et hotell i nærheten av offentlig transport betyr at det er enkelt å reise til ulike severdigheter, mens et hotell rett utenfor byen innebærer at du har naturen rett utenfor vinduet.

Populære severdigheter rundt Amstelveen

Amstelveen har mange flotte severdigheter. Her finner du flere museer, fire parker og det ligger rett i nærheten av Amsterdam. Byen ligger også rett ved Amsterdamse Bos, som er et stort kunstig skogsområde som er det perfekte sted for å gå turer og slappe av. Her finner du også flere monumenter som er verdt en titt. For eksempel Tsunami-monumentet, som er et vakkert monument til minne om ofrene etter tsunamien i Japan i 2011.

Amstelveen er en grønn by med sine fire parker. En av de største parkene er Broersepark, som ble bygget i 1926. Her finner du også Jac. P. Thijssepark, hvor du finner et flott utvalg av hjemmehørende flora og fauna.

I tillegg til parkene, har Amstelveen også to flotte museer for moderne kunst, Cobra museum og Jan van der Togt museum. Begge museene har vakre samlinger og er virkelig verdt et besøk.

I tillegg til de to moderne kunstmuseene, ligger Amstelveen også i nærheten av utgangspunktet for den gamle trikkelinjen, som går hele veien til Amsterdam, og er morsom både for store og små.

Amstelveen har også et aktivt lokalsamfunn og det er alltid noe som skjer. Om vinteren kan du stå på skøyter på banen Poeloever. Byen har også et ukentlig loppemarked. Hvis du fortsatt har tid til overs etter alt dette, kan du alltids besøke Amsterdam, som bare ligger tjue minutters kjøring unna. Hvis du ikke har bil, kan du ta metro eller trikk, som tar deg dit på tretti minutter.

Finn ditt hotell i Amstelveen på Expedia.no

Det er mange ulike hoteller å velge mellom i Amstelveen. Hvert hotell har sine egne kvaliteter og spesifikasjoner, så sørg for å velge et som passer dine preferanser ved å bruke søkeverktøyene på Expedia.no.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Amstelveen?
Station Amstelveen er høyt rangert av Expedia-reisende. Bed & breakfast 4-stjerners kan blant annet friste med gratis wi-fi og gratis parkering. Ifølge anmeldelser fra reisende er Amsterdam Forest Hotel og Grand Hotel Amstelveen også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Amstelveen hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste romreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i Amstelveen.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Amstelveen?
Basert på anmeldelser er Cityden Up Amsterdam South et populært overnattingssted. leilighetshotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Andre rimelige alternativer er Hotel-Café-Restaurant Abina og Alp de Veenen Hotel.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Amstelveen?
Ibis budget Amsterdam City South er et populært valg for familier på Expedia. Dette hotellet kan blant annet friste med klesvaskfasiliteter og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for familieturen er Station Amstelveen og Alp de Veenen Hotel. Attraksjoner som Artis zoo og Amsterdam Dungeon ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Amstelveen?
Hotel-Café-Restaurant Abina er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og TV.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Amstelveen?
Cityden Up Amsterdam South har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. leilighetshotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Et annet eksklusivt overnattingssted for turen din er Station Amstelveen.
Hva er det beste boutique-hotellet i Amstelveen?
Station Amstelveen er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. bed & breakfast kan blant annet friste med både gratis parkering og gratis wi-fi.
Hvordan er det å overnatte i Amstelveen?
Amstelveen kan by på skogsområder, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over teaterforestillingene, livemusikken og festivalene. Ziggo Dome, Johan Cruyff Arena og Vondelpark er noen av de mest populære attraksjonene i området. I Amstelveen kan du velge mellom 18 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Amstelveen?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Cobra museum for moderne kunst og Schouwburg Amstelveen. Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet skoger og steder som Amsterdamse Bos. I tillegg finner du Ziggo Dome og Johan Cruyff Arena i området.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Amstelveen?
Du kan ta T-banen fra stasjonene Ouderkerkerlaan stasjon, Amstelveen Centrum stasjon og Oranjebaan stasjon. Hvis du vil bevege deg litt utenfor området, kan det lønne seg å leie bil.
Hvordan er været i Amstelveen?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 19 °C, og de kaldeste månedene er desember og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Amstelveen er 1932.70 mm.

Nylige anmeldelser i Amstelveen

Flere reisealternativer