Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Oslo - Stavanger

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Haugesund

1 405,00 kr

Flybilletter fra Oslo til Stavanger

Stavanger er kjent som Norges oljeby, og ligger flott til på vestkysten av Norge. Det er en by som har mye spennende på lur for turister. Du bør jo blant annet ta turen innom Norsk Oljemuseum når du er i Norges oljehovedstad. Det arrangeres også en rekke festivaler i byen, og spesielt populære er Gladmatfestivalen i slutten av juli og Den Store Norske Humorfestivalen i slutten av september.

Finn billige flybilletter fra Oslo til Stavanger

Siden oljeindustrien har skapt så mange arbeidsplasser i byen, er det mange fly daglig. Flyene begynner å gå tidlig om morgenen, og går jevnlig hele dagen lang frem til kvelden. Det er mulig å finne ganske å rimelige flybilletter fra Oslo til Stavanger – siden både SAS og Norwegian har flyruter dit. For en oversiktlig liste over tilgjengelige avganger og priser, kan du benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no.

Fakta om reisen

De aller fleste rutene når du skal fly til Stavanger fra Oslo er direkte, og med en flytid på 50 minutter er ikke det så rart. Skal du derimot kjøre strekningen med bil, må du regne med å bruke over sju timer uten stopp. Det er med andre ord mange timer å spare på å ta flyet. Hva med å tilbringe noen av de timene i Stavanger konserthus? Bygget åpnet i 2012 og er veldig flott, og det settes jevnlig opp spennende forestillinger. Ellers kan du forvente deg et moderne fly når du flyr strekningen, siden både Norwegian og SAS har fornyet flåten sin. På mange flyvninger tilbys det gratis Internett mens du er i luften.

Oslo lufthavn (OSL) – moderne og praktisk

Du kommer deg enkelt til Oslo lufthavn fra sentrum med tog eller buss, og vel fremme på flyplassen har du en rekke butikker, spisesteder og puber å velge mellom – vel og merke hvis du har litt tid til overs før flyet går. Hvis du ikke skal sjekke inn bagasje, og du har smarttelefon med billetten din på, holder det faktisk å være ved gaten omtrent 30 minutter før flyet skal gå. Du kan gå rett til gaten, uten å måtte sjekke inn først, hvis du kun har håndbagasje.

Flyreiser fra Oslo til Stavanger lufthavn (SVG) – besøk oljebyen

Denne flyplassen er faktisk Norges eldste sivile flyplass, men holder i dag høy standard. Når du kommer til ankomsthallen, kan du få deg noe å spise i restauranten, hvor du har flott utsikt over flyplassen. Inn til sentrum er det omtrent 15 kilometer, og det går jevnlig både flybuss og rutebuss. Mens flybussen bruker omtrent 25 minutter, må du regne med en times tid med rutebuss.

Fly fra Oslo til Stavanger for spennende opplevelser

Ta en tur innom Øvre Holmegate mens du er i Stavanger, og du vil helt sikkert komme i bedre humør. Gaten kalles også ”Den fargerike gaten”, noe som ikke er så rart når du ser på husene i gaten. Ellers kan byen friste med mange restauranter som holder høy kvalitet i sentrum. Hvis du er interessert i arkitektur, er Stavanger Domkirke verdt et besøk. Dette er den eldste domkirken i Norge, og den sto ferdig i 1150.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Stavanger fra Oslo, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra OSL til SVG!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Oslo til Stavanger. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Oslo (OSL)til Stavanger(SVG) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Oslo til Stavanger. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!