Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

VeronaItalia

Få med deg en operaforestilling på et enormt amfiteater, smak lokale retter på markedsplassen og se hvorfor handlingen i Shakespeares mest berømte kjærlighetshistorie ble lagt til nettopp denne middelalderbyen.

Verona er en vakker by fylt av kultur, flott arkitektur og god mat. Det var Verona Shakespeare la handlingen til i den klassiske kjærlighetshistorien Romeo og Julie. Mens du spaserer gatelangs her vil du se at romantikken fremdeles blomstrer i byen.

Du vil bli ønsket velkommen av den utstrakte plassen Piazza Bra. Plassen ligger like innenfor Veronas byport og er fylt med restauranter, barer og viktige attraksjoner. Monumentale Arena di Verona, som er et av Italias største amfiteatre, dominerer den østlige siden av plassen. Besøk amfiteateret for å få med deg en flott operaforestilling og den gode akustikken.

Veronas brosteinbelagte gater gjør at byen lett kan utforskes til fots. Det finnes få høyder og opphøyde fotgjengerfelt her, slik at det også er lett for bevegelseshemmede å komme seg rundt, noe som ikke alltid er tilfellet i mange byer i Italia. En av attraksjonene du kan oppleve, er Museo di Castelvecchio, som er en kunstsamling i et historisk slott. I Duomo di Verona kan du studere de ulike arkitektoniske stilene og få med deg en messe ledet av Veronas biskop.

Få med deg den livlige stemningen på Piazza delle Erbe, som er byens sentrale plass hvor det arrangeres et daglig marked. Kjøp med deg noen lokale råvarer fra bodene eller spis på en av restaurantene rundt på plassen. Verona er kjent for sine gode retter, som ofte er basert på ris. Du kan for eksempel bestille en stor porsjon risotto med sopp og trøfler.

Besøk Casa di Giulietta for å se det berømte stedet fra Shakespeares historiske stykke. Se ned på din kjære fra Julies balkong og ta bilder av denne unike attraksjonen.

Verona er lett å komme seg til med tog og buss fra blant annet Milano. Det finnes dessuten to flyplasser nær byen. Inne i selve byen kan du komme deg til de fleste attraksjonene til fots, og med buss kan du komme deg lenger av gårde. Når du får oppleve Veronas livlige kultur og pittoreske gater vil du raskt bli forelsket i denne romantiske italienske byen.

Hvor du bør bo i Verona

Verona sentrum, Verona, Veneto, Italia

Verona sentrum

Historiske steder, hyggelige kaféer og spennende museer gjør at mange reiser til Verona sentrum. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Verona arena og Julies hus.

Verona sentrum
Citta Antica, Verona, Veneto, Italia

Citta Antica

4.5/5Wonderful!(9 anmeldelser av området)

Historiske steder og hyggelige kaféer er bare noe av det som gjør Citta Antica verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Julies hus og Verona arena.

Citta Antica
Cittadella, Verona, Veneto, Italia

Cittadella

4/5Very Good!(5 anmeldelser av området)

Historiske steder og spennende museer er bare noe av det som gjør Cittadella verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Porta Nuova og Juliet's grav.

Cittadella
Borgo Roma, Verona, Veneto, Italia

Borgo Roma

4/5Very Good!(1 anmeldelse av området)

Borgo Roma er kjent for blant annet koselige kaffebarer, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Centro Commerciale Adigeo og Santa Teresa park.

Borgo Roma
Borgo Trento, Verona, Veneto, Italia

Borgo Trento

Borgo Trento er kjent for blant annet god vin, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Adige-elven og Ponte Scaligero.

Borgo Trento
Borgo Milano, Verona, Veneto, Italia

Borgo Milano

God mat er noe av det som trekker folk til Borgo Milano, og hvis du er på utkikk etter ting å gjøre, kan du for eksempel ta turen til Stadio Marcantonio Bentegodi og Adige-elven.

Borgo Milano

De mest populære hotellene i Verona

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hotel Milano & Spa
Hotel Milano & Spa
3.5 out of 5
Vicolo Tre Marchetti, 11, Verona, VR
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 031 kr per natt

Dette hotellet med et spa ligger i Verona sentrum og få skritt fra Piazza Bra og Verona arena. Dessuten ligger Julies hus og Piazza delle Erbe kun 10 minutter ...

4.4/5Wonderful! (958 anmeldelser)

"Vi bodde i leiligheten litt unna hotellet. Flott leilighet. Nokså sentralt, men ville nok valgt og bo på hotellet om det hadde vært ledig der. I vår leilighet var det veldig mye støy på morningene utenfor soveromsvinduet. Mye bråk fra kofferter, traller el lignende, som gjorde at vi våknet tidlig;( ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. okt. 2019

Hotel Milano & Spa
Hotel Montemezzi
Hotel Montemezzi
4 out of 5
Via Verona 92, Vigasio, VR
Prisen er 471 kr per natt

Dette hotellet ligger nær flyplassen og 15 kilometer unna Centro Commerciale Adigeo, Verona arena og Julies hus. Dessuten ligger Veronafiere og Porta Nuova 15 ...

4.3/5Excellent! (817 anmeldelser)
Landlig hotell men kort vei til Verona

"Fikk rom der aircondition ikke virket, fikk bytte til naborommet men der var ikke så mye bedre der. Hyggelig bar på hotellet og god frokost. Kort vei inn til Verona og ikke langt fra Gardarsjøen heller."…"

Anmeldelse skrevet 18. jul. 2016

Hotel Montemezzi
Grand Hotel Des Arts
Grand Hotel Des Arts
4 out of 5
Corso Porta Nuova 105, Verona, VR
Prisen er 1 053 kr per natt

Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Verona, 10 minutters gange unna Porta Nuova, Verona arena og Piazza Bra. Dessuten ligger Julies hus ...

4.5/5Wonderful! (686 anmeldelser)

"Veldig fint hotell med perfekt beliggenhet i forhold til Arena som vi skulle på konsert på. Frokosten på hotellet var overraskende bra"…"

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2019

Grand Hotel Des Arts

Populære steder å besøke i Verona

Verona arena
Bilde av Verona arena

Verona arena

3.5/5(4 anmeldelser)

Få med deg operaforestillinger, rockekonserter eller teaterforestillinger på et historisk stadion hvor romerske gladiatorer en gang i tiden kjempet.

Julies hus
Bilde av Julies hus

Julies hus

3.5/5(3 anmeldelser)

Gi uttrykk for din kjærlighet under Julies balkong ved dette historiske huset, som skal ha tilhørt hovedpersonen i Shakespeares klassiske kjærlighetshistorie.

Piazza delle Erbe
Bilde av Piazza delle Erbe

Piazza delle Erbe

3.5/5(3 anmeldelser)

Ta turen til denne livlige plassen for å handle på markedet eller spise på en av Veronas beste restauranter.

Parco Natura Viva
Bilde av Parco Natura Viva

Parco Natura Viva

Besøk de interessante skapningene og forstå hva som gjør Parco Natura Viva til et populært stopp i Bussolengo. Området har et operahus og avslappende spasentre du bør oppleve.

Piazza Bra
Bilde av Piazza Bra

Piazza Bra

3/5(1 anmeldelse)

Denne utstrakte plassen, som er et av Veronas mest populære steder, ligger rett innenfor bymurene og kan by på restauranter, barer og klassisk arkitektur.

Castelvecchio Museum
Bilde av Castelvecchio Museum

Castelvecchio Museum

Bruk en hel dag på å utforske dette tidligere slottet, som har huset en av Veronas mest omfattende kunstutstillinger. Du finner dessuten utstillinger viet arkeologiske funn og våpen her.

Populære aktiviteter i Verona

Tur til Verona og Gardasjøen
Bilde av Tur til Verona og Gardasjøen

Tur til Verona og Gardasjøen

1 066 kr
per voksen
Anbefales av 96 % av reisende

Anmeldelser av Verona

4.6

Populært reisemål

5 - Fantastisk
6
5 - Fantastisk 60%
4 - Bra
4
4 - Bra 40%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Skuffende
0
2 - Skuffende 0%
1 - Forferdelig
0
1 - Forferdelig 0%

5/5 - Fantastisk

Verifisert reisende

17. okt. 2019

Beautiful city, much to see and explore, nice to walk along the river.

Byer nær Verona

Bildet «Negrar» tatt av Adert (CC BY-SA) / originalbilde beskjært
Bilde tatt av Adert (CC BY-SA)

Negrar

Bildet «San Pietro in Cariano» tatt av Adert (CC BY-SA) / originalbilde beskjært
Bilde tatt av Adert (CC BY-SA)

San Pietro in Cariano

Dennis Donders på trover

Castelnuovo del Garda

Andre steder som Verona