Billige flyreiser til Geilo

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 725 kr for enveisflyvninger og 1 450 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Geilo

Fly til Geilo

En tur til Geilo er noe mange nordmenn velger å ta i løpet av vinteren, siden Geilo er kjent som en av Norges beste vintersportssteder. Her er det et stort alpinanlegg med hele 18 heiser, med løyper for alle ferdighetsnivåer – enten du er nybegynner eller har lang fartstid i slalåmbakken. Dersom dette høres fristende ut og du får lyst til å kjøpe deg billige flybilletter, er det et par ting du bør vite først.

Den klart viktigste biten med informasjon, er at du ikke kan fly til Geilo – det er ingen flyplass der for kommersiell flytrafikk. Du må derfor fly til flyplassen som ligger nærmest Geilo, og det er Oslo Lufthavn. Hvis du har sett litt på kartet skjønner du raskt at det er et godt stykke fra denne flyplassen til Geilo, og du må fort regne med en kjøretur på godt over to timer. Velger du toget, som stopper på Geilo, er reisetiden på godt over tre timer. Dersom du har planer om å ha leiebil på Geilo, kan det dermed lønne seg å hente ut denne på Oslo Lufthavn, for deretter å kjøre til Geilo med bilen.

Opplevelser på Geilo

Det er mye å gjøre på Geilo for turister, spesielt om vinteren. Det er i denne perioden de aller fleste nordmenn velger å besøke stedet, og innbyggertallet på 2500 mangedobles når skisesongen starter. Av den grunn kan det være lurt å bestille hotell på Geilo, i god tid før du reiser, så du ikke får den kjedelige beskjeden at alle hotellrom er opptatte.

I tillegg til de mange flotte slalåmbakkene, er det også 200 kilometer med oppkjørte langrennsløyper i området. Du finner dessuten en terrengpark i skianlegget, der de mer eventyrlystne kan slå seg løs på twintip-ski.

Sommertur til Geilo

Geilolia Sommerpark byr turister på en rekke daglige aktiviteter, som høydeparken, lekeparken , kanoutleie, bungeetrampoline, sykkelutleie og rafting. Høydeparken er en av de største i Norge, og her finner du over 30 utfordringer med forskjellig vanskelighetsgrad. Det er utfordringer som passer både for store og små, så ta gjerne med familien til sommerparken. Hvis du har lyst til å prøve deg på paintball, ri på hest eller ta en åpen stolheis til Hallingskarvet Utsikten, kan du også gjøre dette i sommerparken.

Fly til Oslo Lufthavn

Som nevnt er det fly til Oslo Lufthavn som er løsningen dersom du vil redusere tiden du bruker i bilen eller på toget mest mulig. Det går en rekke daglige flyvninger til Oslo Lufthavn fra alle flyplasser rundt om i Norge, så det bør ikke være noe problem å komme seg til flyplassen – uansett hvor du bor.

Fra flyplassen er det 230 km til Geilo, så du må med andre ord belage deg på en ganske lang kjøretur før du er fremme.

Populære flyvninger til Geilo

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 725 kr for enveisflyvninger og 1 450 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.