Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Hønefoss

O'Lin Lake Resort
3 out of 5
Onsakervika 49, Ringerike, Buskerud
Hent priser
9.2 km fra sentrum
O'Lin Lake Resort
4 Roms Overnatting i Vikersund
Øst-Modumveien, Modum, Viken
Hent priser
20.48 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
La nature dans toute sa splendeur

"Maison parfaitement équipée, très confortable. Vue et environnement exceptionnels! Activités nature, visite d'Oslo, visites de mines (argent, cobalt), cueillette de myrtilles bref, une semaine paisible en famille. Petits et grands ont adoré la maison sous son toit de végétation ;-)"…"

Anmeldelse skrevet 24. aug. 2015

4 Roms Overnatting i Vikersund
1 Roms Overnatting i Krokkleiva
Hamarbispens vei 220, Hole, Viken
Hent priser
13.19 km fra sentrum
1 Roms Overnatting i Krokkleiva
4 Roms Overnatting i Krokkleiva
Jotaveien, Hole, Viken
Hent priser
15.6 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
très bon séjour

"La maison est idéale pour venir en famille ou entre amis. Très propre et très bien équipée. La vue sur le lac est magnifique. Je recommande."…"

Anmeldelse skrevet 24. mai 2019

4 Roms Overnatting i Krokkleiva
3 Roms Overnatting i Vikersund
Øst-Modumveien, Modum, Viken
Hent priser
20.48 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Vikersund
Luksuriøst, Lyst Feriehus nær Oslo
Håkenrudveien 13, Ringerike, Viken
Hent priser
7.25 km fra sentrum
5/5Exceptional! (11 anmeldelser)
Traumhaus im Schnee

"Wie immer, perfekte vorbereitung und Kommunikation. Vielen Dank, immer wieder gern."…"

Anmeldelse skrevet 15. apr. 2019

Luksuriøst, Lyst Feriehus nær Oslo
Scandic Hønefoss
3.5 out of 5
Kongens Gate 3, Honefoss, Ringerike, Buskerud
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 166 kr per natt
0.14 km fra sentrum
3.5/5Good! (297 anmeldelser)
Lørdagskveld i Hønefoss

"Overnattet for å kunne delta i et vennearrangement i Hønefoss. Vennlig mottakelse i resepsjonen. Gode senger. Bra frokost og og oppmerksom betjening i spisesalen."…"

Anmeldelse skrevet 13. jan. 2020

Scandic Hønefoss
Sundvolden Hotel
4 out of 5
Dronningveien 2, Krokkeiva, Hole
Hent priser
12.07 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (131 anmeldelser)

"Bra rom bra renhold hyggelig betjening flott beliggenhet"…"

Anmeldelse skrevet 1. mar. 2020

Sundvolden Hotel
Klækken Hotell
4 out of 5
Hadelandsveien 386, Ringerike
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 232 kr per natt
3.78 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (139 anmeldelser)

"Veldig fint hotell - har bodd der to ganger tidligere. Sterkt forenklet meny pga. koronasituasjonen, men svært god kvalitet på maten som ble servert. Sommervarmen (ca. 30 grader) gjorde at romtemperaturen var i høyeste laget gjennom natten. Ventilasjon og air conditioning bør kanskje gjøres noe med ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. jun. 2020

Klækken Hotell
Helgaker Gård
3.5 out of 5
25 Jorstadlinna, Gran, Oppland
Hent priser
28.1 km fra sentrum
3.8/5Good! (4 anmeldelser)
Helgaker Gård

"Lett og finne fram, veldig grei innsjekk samt god service av eiere! Fantastisk beliggenhet og flotte, og nydelige rom."…"

Anmeldelse skrevet 14. sep. 2019

Helgaker Gård
Voksenaasen
4 out of 5
Ullveien 4, Oslo
Hent priser
31.13 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (545 anmeldelser)
Voksenaasen

"Nydelig presentert frokost med godt utvalg og fantastisk utsikt. Veldig hyggelig og hjelpsom service i resepsjon. Rommet var litt i det enkleste laget og litt lite - men jeg sov likevel godt. Hotellet lå litt utenom allfarvei så litt lite praktisk for meg, men sikkert flott hvis du har tid til å ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2019

Voksenaasen
Comfort Hotel Ringerike
3.5 out of 5
Kongensgate 3, 4495, Ringerike, Buskerud (county)
Hent priser
0.13 km fra sentrum
Comfort Hotel Ringerike
Randsvangen
3.5 out of 5
Prestmovegen 50,50, Jevnaker, Innlandet
Hent priser
14.13 km fra sentrum
Randsvangen
Granavolden Gjæstgiveri
2.5 out of 5
Granavollen 16, Gran
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 190 kr per natt
26.68 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (23 anmeldelser)
Eldre sjarmerende hotell med fin beliggenhet

"Vi bodde på dette hotellet i forbindelse med skirenn på Lygna. Hotellet har sjarm, og det ligger flott til, rett ved søsterkirkene på Hadeland. Hyggelig vertskap som stilte opp for sine gjester. Frokosten var bra, og ganske variert. Rommene var små, og det var litt trangt med bagasjeplass. Komfortable ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. jan. 2020

Granavolden Gjæstgiveri
Tyrifjord Hotell
4 out of 5
Sundveien 22, P.B. 172, Modum
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 168 kr per natt
26.19 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (339 anmeldelser)

"Fin beliggenhet og trivelig betjening. Rent og pent på rommene og ute😀"…"

Anmeldelse skrevet 25. jun. 2020

Tyrifjord Hotell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hønefoss
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Hønefoss

Hotell Hønefoss: Uavhengig av om du planlegger et kort eller lengre opphold i Hønefoss, kan du finne et overnattingssted i sentrum av byen. Antallet hoteller her er imidlertid begrenset, så det kan i alle tilfeller lønne seg å være ute i god tid med å bestille overnatting i Hønefoss.

Hønefoss: Historie og natur

Hønefoss i Ringerike kommune ligger nord for Tyrifjorden og ved Storelva. Byen vokste først og fremst frem sammen med sagbruksindustrien på 1600-tallet. Det er lett å komme seg til og fra Hønefoss takket være gode tog- og bussforbindelser med andre byer, og byen kan by på både historisk interessante attraksjoner og en flott natur rundt.

Attraksjoner du kan nå fra ditt hotell i Hønefoss

Hønefoss er ikke et spesielt stort sted, men det finnes likevel flere ting å se og gjøre her. Du kan for eksempel ta turen fra et av Hønefoss’ overnattingssteder til Riddergården, som er en bondegård fra 1700-tallet som ligger et lite stykke nord for sentrum. Her kan du få et innblikk i hvordan livet var før i tiden, og om sommeren tilbys i tillegg en kafé og salg av håndlagde suvenirer og gaver her. Gården brukes også fra tid til annen til konserter og andre arrangementer.

En annen severdighet som du kan få med deg mens du oppholder deg i Hønefoss, er Hønefoss hjelpefengsel, som ligger like sør for det sentrale torget Søndre Torv. Fengselet ble bygget i 1860-årene og var i bruk frem til 1995. I dag finner du blant annet en kafé og et parkområde her, og det tilbys dessuten utstillinger og fra tid til annen også konserter på det tidligere fengselsområdet.

Har du lyst til å oppleve en del av den vakre naturen rundt Hønefoss, kan du for eksempel dra til Tyrifjorden, som ikke ligger langt unna i sørlig retning. Her kan du bli med på en båttur om sommeren eller prøve fiskelykken. Om vinteren kan du i stedet dra til Ringkollen, som ligger øst for Hønefoss. Dette utstrakte naturområdet byr på blant annet et lite alpinanlegg og utmerkede muligheter for å gå på ski.

Mat og uteliv

Tradisjonelt sett har poteter, suppe og kjøtt hatt en sentral rolle i kjøkkenet i Hønefoss og områdene rundt. I Hønefoss sentrum i dag finner du imidlertid mer internasjonale enn norske spisesteder, men til gjengjeld kan du spise deg god og mett også på disse.

Etter å ha inntatt et bedre måltid kan du ta deg noe å drikke på en pub i området rundt Søndre Torv, men du bør være forberedt på at utelivet her ikke er det livligste. Du kan likevel oppleve noen stemningsfulle timer her på deilige sommerdager når du kan sitte utendørs frem til sent på kveld og nyte solnedgangen før du trekker deg tilbake til ditt hotellrom.

Dra på shopping fra ditt hotell i Hønefoss

Selv om Hønefoss ikke er noe shoppingmekka, finner du flere butikker i sentrum. De fleste av disse befinner seg på og i nærheten av Søndre Torv. Kjøpesenteret Kuben ligger også like ved.

Hotellbestilling: Hønefoss

Søk etter et hotell i Hønefoss. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Hønefoss ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Hønefoss.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Hønefoss. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Hønefoss for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Oslo, hvor du enkelt kan komme deg til Hønefoss. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Hønefoss.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Hønefoss?
Scandic Hønefoss er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med treningssenter og en bar. Grand Hotel Hønefoss er også et toppvalg for reisen din basert på anmeldelser.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Hønefoss hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før planlagt ankomst. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Hønefoss.

Nylige anmeldelser i Hønefoss

Flere reisealternativer