Reiser til Svolvær 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Svolvær

Thon Hotel Lofoten
Thon Hotel Lofoten
4 out of 5
Torget, Vagan, 8300
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 481 kr per natt fra 26. feb. til 27. feb.
1 481 kr
per natt
26. feb.–27. feb.
4,6/5 Wonderful! (349 anmeldelser)
Vil bo her igjen men vil da oppgradere rommet
"På tur med kona mi til Svolvær, vi kosa oss med strålende fint vær de to dagene vi var der. Vi bestilte standardrom og det var litt for lite, trangt rundt senga og lite plass å sette fra deg koffert o.l Vi måtte dessuten sove i en sidebygning noe vi ikke satte så stor pris på. Men hotellet lå veldig ..."

Anmeldelse skrevet 7. okt. 2022

Thon Hotel Lofoten
Fast Hotel Svolvær
Fast Hotel Svolvær
2.5 out of 5
Sjøgata 6, Vagan, 8300
Prisen er 863 kr per natt fra 4. mar. til 5. mar.
863 kr
per natt
4. mar.–5. mar.
3,8/5 Good! (365 anmeldelser)
"Enkelt og sentralt"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2022

Fast Hotel Svolvær
Nordis Apartments
Nordis Apartments
3.5 out of 5
Torget 21, Vagan, 8300
Prisen er 1 627 kr per natt fra 9. feb. til 10. feb.
1 627 kr
per natt
9. feb.–10. feb.
4,7/5 Exceptional! (56 anmeldelser)
"Nydelig opphold, manglet vesentlig kjøkkenutstyr for et opphold med frokosten var utav det minimale. Fikset frokost selv, da svett/hard ost, tørre brødskiver og vassene tomater og agurker ikke fristet mye."

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2023

Nordis Apartments
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Svolvær?
Vi gjør det enkelt å reise til nye steder med pakker til Svolvær, som starter fra bare . Du kan selv bestemme hvordan du vil kombinere dine foretrukne flyselskaper, hoteller og leiebilselskaper. For en perfekt ferie kan du legge til noen utflukter og opplevelser til reiseplanen.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Svolvær?
En av de beste måtene å spare penger og tid på er å slå sammen bestillingene dine hos Expedia. Hoteller, flyreiser, aktiviteter og leiebiler – vi har alt. Sett sammen en kombinasjon som passer deg og dine behov, så har du mulighet til å spare overraskende mye. Vi er klar over at ikke alle har samme behov. Derfor tilbyr vi over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i hele verden, så du kan skreddersy din helt unike pakkereise til Svolvær.
Når på året er det best å reise til Svolvær?
Høysesongen i Svolvær er , mens stort sett er roligere. Hvis du er på utkikk etter en god pris på ferien din i Svolvær, bør du vurdere å reise i . Det er også verdt å merke seg at stort sett er den dyreste tiden på året å reise hit.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Svolvær?
Hvis du vil ha tak i lave priser, bør du bestille tidlig. Flyselskapene begynner gjerne å selge billetter til en rimelig pris nærmere et år før avreise. Hoteller, opplevelser og leiebiler bør også bestilles i god tid, så du har flere valgmuligheter. Hvis du planlegger å bestille en ferie i Svolvær i siste liten, finner du alltid en rekke gode tilbud på Expedia. Sjekk dem ut nå!
Hva inkluderer en pakkereise til Svolvær fra Expedia?
Leiebiler, flyreiser og hoteller – i den kombinasjonen du foretrekker. Det er opp til deg. Uansett om du reiser til Svolvær med barna eller alene, så finnes det en pakkereise som passer ditt budsjett og din stil. Etter at du har bestilt, kan du også legge til noen aktiviteter.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Svolvær?
Når du bestiller fly, hotell og leiebil samtidig, kan du få lavere priser. Uansett om du vil bestille en lekker villa ved havet eller foretrekker et luksuriøst hotell, kan du få det billigere hos Expedia.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Svolvær hos Expedia?
Ja, det kan du. Med over 500 flyselskaper å velge blant i verden, skorter det ikke på alternativer. Sjekk ut de tilgjengelige alternativene for å finne flyselskapet som best passer dine behov.
Kan jeg reise til Svolvær akkurat nå?
For å få den nyeste informasjonen om reiser til Svolvær kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Det er der du finner nyttig informasjon om reiserestriksjoner, karantenekrav og mye mer.

Populære steder å besøke