Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Reiser til Svolvær 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Svolvær med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Svolvær. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Svolvær

Scandic Svolvær
Scandic Svolvær
3 out of 5
Lamholmen 1, Vågan
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 124 kr per natt fra 15. mar. til 16. mar.
4.1/5Very Good! (592 anmeldelser)

"Veldig positivt inntrykk av Scandic Svolvær"…"

Anmeldelse skrevet 16. nov. 2020

Scandic Svolvær
Fast Hotel Svolvær
Fast Hotel Svolvær
2.5 out of 5
Sjøgata 6, Vågan
Prisen er 912 kr per natt fra 28. feb. til 1. mar.
3.6/5Good! (228 anmeldelser)
Bra lokasjon.

"Veldig bra lokasjon i Svolvær. Nære alt. Ikke de beste sengene, men man får litt hva man betaler for. Var litt kjipt å ikke ha rengjøring når vi var der i 5 netter siden vi var 3 stk på ett rom. De få ansatte vi møtte på var hyggelige (vaskeren og security)."…"

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2020

Fast Hotel Svolvær
Thon Hotel Lofoten
Thon Hotel Lofoten
4 out of 5
Torget, Vågan
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 691 kr per natt fra 28. feb. til 1. mar.
4.6/5Wonderful! (264 anmeldelser)
ra hotell i Svolvær

"God seng og praktisk rom. Synes det var unødvendig komplisert å bruke TV på rommet. Man må logge seg inn på Wifi med telefonen og deretter oppgi en kode. Hva er feil med av og på-bryteren på fjernkontrollen? Svært bra og informative koronatiltak før man fikk komme inn i frokostsalen. Som alltid er ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. nov. 2020

Thon Hotel Lofoten
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Spar mer hos Expedia ved å bestille hotell og flyreise samtidig. Vi er her for å hjelpe reisevante feriegjester med å finne ideelle pakketilbud på fly og hotell. Under ferien i Svolvær kan du unne deg litt ekstra med pengene du får til overs. Smarte reisende som bestiller et pakketilbud kan spare så mye som $603. I vår globale database med omkring 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden er det lett som en lek å finne en reise som møter alle dine behov. I dag er dagen for å bestille ferien til Svolvær. På Expedia kan du finne noen av de mest konkurransedyktige prisene og pakkereisene. Er du usikker på om du skal bestille? Hos oss kan nesten alle reservasjoner endres uten ekstra gebyrer.

Svolvær: steder å besøke

Ser reiseplanen litt tynn ut? Er turen til Svolvær bestilt, men nå er du ikke sikker på hva du kan se fram til? Det kan vi hjelpe deg med! Trenger du noen råd til reiseplanen din? Mange andre tilreisende anbefaler Lofoten Krigsminnemuseum. Og har du en ekstra dag, kan du stikke innom Lofotakvariet og Galleri Espolin.

Flyplassene nærmest Svolvær

Sjekk inn, gå på flyet, sjekk setenummeret ditt og nyt turen. Den velfortjente turen til Svolvær er snart i gang. Når flyet har landet på Helle (SVJ), befinner du deg omtrent 4 kilometer fra hovedgatene.

Ofte stilte spørsmål

Når på året er det best å besøke Svolvær (og omegn)?
Svolvær (og omegn) er et travelt sted i juli, juni, august. Hvis du ikke er så glad i store folkemasser og foretrekker roligere omgivelser, bør du vurdere å bestille ferien til januar, desember, oktober. Har du et budsjett å forholde deg til? Da kan du ta en titt på tilbudene i desember. I juni går prisene gjerne opp, og hotellprisene ligger på sitt høyeste.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Svolvær (og omegn)?
Selv om prisene kan variere, anbefales det stort sett at du bestiller flyreise i god tid. De fleste internasjonale flyvninger blir tilgjengelige på Expedia opptil tolv måneder i forveien. Men ikke bekymre deg hvis du er sent ute med å bestille, det kan hende du er heldig. Noen ganger kan det dukke opp billige reiser til Svolvær (og omegn) bare få uker innen avreise.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Svolvær (og omegn)?
Gjør deg klar til å spare med en pakkereise fra Expedia. Sett sammen flybilletter, leiebiler og hoteller, og nyt godt av lave priser. Det finnes imidlertid flere alternativer enn hoteller. Vi har alt fra strandvillaer og landlige hytter, til gårder og trehus.