Svolvær

Hoteller i Svolvær

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Svolvær

6 Person Ferie Hjemme i Svolvær
SVOLVÆR, Vågan, Nordland (county)
Hent priser
6 Person Ferie Hjemme i Svolvær
3-bedroom Apartment in Centrum of Svolvær
Vestfjordgt 72, Vågan, Nordland (county)
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (2 anmeldelser)
great base for lofoten vacation

"very happy with this apartment a few minutes' walk from town centre with everything we needed. this is a modern apartment with streaming and www, brand new kitchen, very comfortable beds and excellent central location."…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2018

3-bedroom Apartment in Centrum of Svolvær
Fast Hotel Marina
3 out of 5
Repslagergata 30, Vågan
Hent priser
3.2/5 (13 anmeldelser)
Good value for money!

"I had a very nice stay at this new hotel. I stayed for two nights. The service was very good and the straff was very helpfull. Breakfast was classic Norwegian and delicious. Very clean and nice rooms. The hotel is 10 min by car from the airport and 10 min walk from "city center" Will definitely stay ..."…"

Anmeldelse skrevet 25. apr. 2019

Fast Hotel Marina
Fast Hotel Svolvær
2.5 out of 5
Sjøgata 6, Vågan
972 kr
per natt
22. nov.–23. nov.
3.7/5Bra! (156 anmeldelser)

"Greit opphold. Minus for at vi ikke fikk nye håndklær på dag 2. Det var det behov for etter lang sykkeltur og turer i fjellet. Savnet også fjernsyn!"…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2019

Fast Hotel Svolvær
Fast Hotel Lofoten
2.5 out of 5
Austnesfjordgata 12, Vågan
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 087 kr
per natt
24. nov.–25. nov.
3.4/5Bra! (145 anmeldelser)

"Helt OK for mitt vedkomne."…"

Anmeldelse skrevet 7. apr. 2019

Fast Hotel Lofoten
Scandic Vestfjord Lofoten
3 out of 5
Fiskergata 46, Svolvaer, Vågan
Hent priser
3.9/5Bra! (141 anmeldelser)
Sparsommelig rom

"Hadde vært fint med to stoler på rommet, ikke bare en."…"

Anmeldelse skrevet 12. aug. 2019

Scandic Vestfjord Lofoten
Tobiasbrygga
3.5 out of 5
Hellandsgata 11, Vågan, Nordland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 305 kr
per natt
23. nov.–24. nov.
4.6/5Enestående! (46 anmeldelser)

"Dusjhjørne kunne vært renere. Så ut som sopp i fuger på fliser. Privat rom i leilighet merket med adgang forbudt, var ikke særlig velkommende, bør skiftes ut med privat som ikke er så brutalt"…"

Anmeldelse skrevet 18. aug. 2019

Tobiasbrygga
Anker Brygge
3.5 out of 5
Lamholmen, Vågan
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 530 kr
per natt
24. nov.–25. nov.
4.2/5Utmerket! (83 anmeldelser)

"Flotte rorbuer. Man har alt man trenger i rorbuene."…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019

Anker Brygge
Nyvågar Rorbuhotell - by Classic Norway Hotels
3 out of 5
Storvåganveien 26, Vågan
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 576 kr
per natt
22. nov.–23. nov.
4.6/5Fantastisk! (122 anmeldelser)

"Elendig mat og utvalg. Ikke barnemeny."…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2019

Nyvågar Rorbuhotell - by Classic Norway Hotels
Rorbuene Svolvær Havn
3.5 out of 5
Vesteroyveien 23, Vågan, Svolvaer
2 697 kr
per natt
26. nov.–27. nov.
Rorbuene Svolvær Havn
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Svolvær
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Svolvær

Hotell Svolvær: Svolvær er kjent som Lofotens hovedstad, og ”lysets by” har gjennom mange århundret lokket tilreisende kunstnere og andre til Svolvær. I dag regnes byen for å være Lofotens sentrum for kunst og kultur. Fra gammelt av er Svolvær mest kjent for fiskeriene. Byen var et sentrum for lofotfisket, noe som bidro til en sterk verkstedindustri, stor handelsvirksomhet og urban kafékultur. Svolvær har yrende byliv både på dag- og kveldstid – byen har flere kjøpesentre, og man bør absolutt avlegge butikkene rundt torget et besøk. Ønsker du å ta turen til museer eller gallerier, har de fleste åpent året rundt, og selvsagt er en rekke spennende naturopplevelser alltid tilgjengelige.

Vil du vekk fra byens mas og jag, er det kun 10 minutters gange til rolig natur, alpinbakker, lysløype, fjellstier, jakt, fiske og bærplukking – alt etter hvilken årstid du besøker Svolvær og Lofoten. Det er flere hoteller i Svolvær å velge mellom. Du finner ikke storslåtte luksushoteller eller virkelig billige hoteller i byen, men det er flere 3-stjerners hoteller å velge mellom. Standarden på hotellrommene er jevnt over god, og rommene er utstyrt med det man forventer, blant annet flatskjerm og Internett.

Lofoten

Om det er noe som definerer Svolvær, så er det Lofoten. Øygruppen ligger vest i havet nord for Polarsirkelen på 67. og 68. breddegrad, som er samme breddegrad som Alaska, Grønland og det indre Sibir. Den varme Golfstrømmen som passerer like utenfor Lofotveggen gjør imidlertid at klimaet er betraktelig mye mer behagelig her enn i andre strøk som ligger like langt nord. Lofoten kan gjerne regnes som et lite Norge i miniatyr, der Svolvær er ”landets” hovedstad. I Lofoten bor det omtrent. 25 000 mennesker.

Levende historie

Mye tyder på at Lofoten fra gammelt av var et viktig sentrum på norskekysten, og det store høvdinghuset fra vikingtiden som man finner på Vestvågøy, er svært interessant i så måte. De første menneskene kom til Lofoten for ca. 10 000 år siden, og det er funnet spor som tyder på at lofotfisket har et over 6000 år gammelt opphav. Øyriket er fra gammelt mest kjent for lofotfisket, og er sannsynligvis fortsatt best kjent på grunn av dette. Stadig flere turister får imidlertid også øynene opp for det vakre og spennende området. Det er i dag fastlandsforbindelse til Lofoten – fra Lofotodden på sydspissen av Moskenesøy er det over 6 mil i luftlinje til Skomvær, det sørligste punktet i Lofoten.

Den vakreste naturen

Lofoten er på mange måter et sted fullt av selvmotsigelser. Grønnkledde fjell med taggete tinder stiger til vers opp fra et opprørsk hav, der små fjorder, myrer, vann og skoger er som kiler inn i de ruvende fjellmassene. På strendene ved foten av fjellene har det vokst frem små fiskelandsbyer og tettsteder. Lofoten er et av få bebodde områder i verden der menneskene har grepet svært lite inn i naturen opp gjennom århundrene, og øyriket ser omtrent likt ut i dag som det gjorde for mange tusen år siden. Det hersker liten tvil om at noen av den aller vakreste naturen i Norge befinner seg i Lofoten-området, og Svolvær er en nordnorsk perle som man absolutt ikke bør gå glipp av.

Hotellbestilling: Svolvær

Søk etter et hotell i Svolvær. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Svolvær ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Svolvær.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Svolvær. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Svolvær for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Svolvær. Bestiller du fly og hotell samtidig kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Svolvær.

Frequently asked questions

Nylig bestilte hoteller i Svolvær

Nylige anmeldelser i Svolvær

Flere reisealternativer