Bilutleie i Svolvær

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Svolvær

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Svolvær

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Svolvær
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Svolvær?
Denne uken var den laveste dagsprisen for å leie en bil i Svolvær . Sjekk ut utvalget vårt av leiebiler – fra rimelige til store, luksuriøse biler.
Kan jeg leie bil på Stokmarknes (SKN-Skagen)?
Når du ankommer Stokmarknes (SKN-Skagen), er det bare å sette kursen mot Hertz eller Budget, som ligger like i nærheten. Før du vet ordet av det, kan du sette deg i leiebilen din og oppleve alt Svolvær har å by på.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Svolvær?
Du finner mer informasjon om om dette på vår kundeservice. Vanligvis tilbys det full tilbakebetaling for bestillinger som avbestilles minimum seks timer i forkant av det avtalte hentetidspunktet. Du bør sjekke avbestillingsreglene for å se etter eventuelle unntak.
Hva slags biler kan jeg leie i Svolvær?
Hverken for liten eller for stor. Kompakte biler er førstevalget for mange besøkende i Svolvær. På grunn av den lave kjørekostnaden, enkel parkering og manøvrerbarhet er denne biltypen perfekt å komme seg rundt i byen med. En kompakt bil har litt bedre plass enn en økonomibil, så du får ekstra komfort. Behøver du mer benplass? Da kan du sjekke ut utvalget vårt av store, mellomstore og standard biler.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Svolvær?
Det er ingen hemmelighet at Svolvær er en av de fremste reisemålene i Nordland. Det finnes imidlertid flere andre fantastiske steder å utforske hvis du leier en bil og legger i vei. Her kan du se noen forslag som gjør at turen får en god start:

  • Med en gang du er fremme i Narvik, kommer du til å føle den pulserende stemningen i byen, som ligger 120 km fra Svolvær. Der kan du utforske mange fine severdigheter, som Narvikfjellet.
  • Ca. 120 km unna ligger Andøya, en annen by du bør legge til på listen din. Du må ikke glemme å ta turen til Bleikstrand når du først er i området.
  • Få et avbrekk fra det travle bylivet ved å dra til Arktisk-alpin botanisk hage, omtrent 240 km fra Svolvær. Dette er det perfekte stedet å dra til for å få litt frisk luft.

Hvorfor skal jeg leie bil i Svolvær gjennom Expedia?
Det finnes massevis av grunner til å bestille bil gjennom Expedia. Vi har leiebilselskaper å velge blant i Svolvær, og med våre eksklusive tilbud og medlemspriser kan du finne de aller beste tilbudene. Vil du spare enda mer? Da kan du sette sammen bilutleie, overnatting og fly til en pakke. Jo mer du reiser og bestiller med Expedia, desto større blir fordelene.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Svolvær hos Expedia?
Ta en titt på kundevurderinger, velg bilklasse, og sammenlign tilbudene fra de mest populære leverandørene. Expedia gjør det enkelt å finne gode priser på leiebil. Slå sammen bestillingen av leiebil i Svolvær med bestilling av fly eller hotell, og start turen med litt ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Svolvær?
I Svolvær er aldersgrensen som regel 19 år eller eldre. De fleste selskaper krever ekstra betaling hvis sjåføren er ung, men beløpet kan variere. I leieavtalen for unge sjåfører kan det fremgå at visse biltyper ikke kan leies, f.eks. Store biler, og det kan være krav om å kjøpe forsikring. Ikke glem å lese all informasjonen før bestilling.
Hva trenger jeg for å leie bil i Svolvær?
Det viktigste er gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. De fleste leiebilselskaper tilbyr også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid legge frem bevis på alternativ forsikring hvis du ikke vil bruke den. Vi anbefaler at du sjekker kravene i avtalen for å unngå unødvendige problemer.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Svolvær?
Ut fra prisene de siste sju dagene kunne du ha leid en bil for kun per dag. Den nest beste prisen i Svolvær var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Svolvær?
Uansett om du vil utforske Svolvær eller området rundt, er det enkelt å leie en bil over lenger tid via Expedia. Oppgi reiseinformasjon og hente-/leveringssted, så skal vi finne de beste tilbudene på langtidsleie av biler.
Hvor kan jeg leie bil i Svolvær hvis jeg er under 25?
Hvis du er en yngre sjåfør på utkikk etter leiebil i Svolvær, anbefaler vi at du leser policyene til de ulike bilutleiebyråene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Det kreves kanskje ekstra gebyrer hvis du er mellom 21 og 24. For å slippe dyre overraskelser ved henting er det lurt å vite på forhånd om du må betale noe ekstra.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Svolvær?
Først bør du bestemme deg for bil, så bør du sjekke leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om den passer dine behov.