Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Bilutleie i Svolvær

Svolvær – også kalt «lysets by» – ansees som Lofotens hovedstad. Hit kan du komme for å starte en uforglemmelig reise i Nord-Norge fylt av vakker natur, sjøsprut og spennende opplevelser.

Svolvær regnes for å være det yngste fiskeværet i Lofoten og ble etter hvert sentrum for Lofotfisket og fikk bystatus i 1918. I dag kommer reisende fra hele verden for å se hjertet av Norges fiskeeldorado og den vakre naturen i regionen. Hvis du er fristet til å oppleve Lofoten på egenhånd, bør du leie bil i Svolvær. For en stressfri ferie, kan du bestille bilen i forkant slik at den står klar når du lander på Svolvær lufthavn.

Velg den ideelle utleiebilen i Svolvær

Har du til gode å oppleve Nordlands skjønnhet, kan en reise til Svolvær være midt i blinken for deg. Med leiebil i Svolvær får du all friheten du trenger til å gi deg selv og reisefølget en behagelig ferie. Uansett hvilken biltype du foretrekker – gir, manuell, firehjulstrekk, stort bagasjerom eller en søt liten sak som er enkel å manøvrere – finnes det en leiebil som passer deg. På Expedia kan du se hva du har å velge mellom når det gjelder både overnatting og bilutleie i Svolvær.

Planlegger du å fly til Svolvær? I så fall lander du på Svolvær lufthavn, rundt 6 kilometer fra bykjernen. Det er enkelt å komme seg til sentrum fra flyplassen med taxi, men hvis du likevel tenker å leie bil, blir feriestarten enda enklere om du kjører selv helt fra flyplassen. Det finnes en rekke utleieselskaper som konkurrerer om å gi deg den beste ferieopplevelsen med den optimale utleiebilen i Svolvær.

Opplev Nord-Norge med leiebil

Svolvær og Nord-Norge forøvrig har mye å by på, og mange kommer hit for å dyrke friluftsinteressene sine. Enten det er kajakkpadlingen, surfesamlingene, fiskemulighetene eller naturen som frister deg mest, kan du planlegge den optimale ferien ved å finne hoteller og billig leie av bil i Svolvær på Expedia.

Når du har valgt deg bilen som passer best, kan du plukke ut steder du kan tenke deg å se i løpet av ferien. Du trenger ikke å kjøre langt før du kommer til de første severdighetene: Lofotr Vikingmuseum ligger 55 kilometer fra Svolvær sentrum og arrangerer turer og aktiviteter for store og små. Derfra kan du kjøre videre til Lekenes for å se den vakre Hauklandstranda der sjøgrønt vann møter kritthvit sand og majestetiske fjellformasjoner. For litt kulturhistorie bør du også ta turen innom Vågan kirke, også kjent som Lofotkatedralen, som ligger i Kabelvåg – kun ti minutters kjøring fra Svolvær.

Med bil og et avkrysset kart i boks er du nesten klar for avreise. Glem imidlertid ikke å sjekke ulike hoteller i Svolvær, slik at du kan bestille et sted du vil like deg på. På nettsidene til Expedia kan du lese hva andre reisende synes om overnattingsstedene. Dette gir en god pekepinn på hva som kan passe for deg og dem du reiser sammen med.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Svolvær

Hva er den beste prisen på leiebil i Svolvær?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Svolvær .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Svolvær?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Svolvær er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Svolvær?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Svolvær?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Svolvær

Utforsk Svolvær med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!