Billige flybilletter til Åndalsnes

Fly til Åndalsnes

Flyvninger til Åndalsnes

Midt i Møre og Romsdal ligger den idylliske byen Åndalsnes, med i overkant av 2000 innbyggere, omgitt av fantastisk natur og høye fjell ved munningen til elva Rauma. Har du tenkt å fly til Åndalsnes på ferie, har du to flyplasser du kan fly til, Molde lufthavn, Årø og Ålesund lufthavn, Vigra. Når du har funnet ut når du skal reise til Åndalsnes, blir neste steg på agendaen å kjøpe flybilletter. Bruker du vårt søkeverktøy på Expedia.no, vil du ikke ha noe problem med å finne billige flybilletter til Åndalsnes. Bestiller du leiebil og hotell på Åndalsnes samtidig som flybillettene, vil du spare ekstra mye. Både Molde lufthavn og Ålesund lufthavn har daglige avganger til de aller fleste større flyplasser i Norge, noe som gjør det enklere å finne billige flybilletter når du skal reise til Åndalsnes.

Idylliske Åndalsnes

I naturskjønne omgivelser, omkranset av fjell og vann, ligger det flotte stedet Åndalsnes. Det er mye spennende du kan gjøre som turist i byen, men noe du absolutt bør få med deg, er Trolltindene. Disse store fjellene strekker seg over hele 1800 meter over havet, og er et mektig skue. I området er det en rekke oppmerkede og dedikerte turstier, og flere utsiktspunkt langs veien hvor man kan nyte stillheten og den utrolige utsikten utover Åndalsnes og Romsdal. Hvis du liker å holde deg i aktivitet når du er på ferie, er en tur langs disse turstiene den perfekte aktiviteten for deg!

Flyreiser til Åndalsnes fra flyplasser i Norge

Både til Molde og Ålesund er det flere daglige avganger til de fleste flyplasser i Norge. Avstanden fra de to byene til Åndalsnes er omtrent lik, men du vil måtte ta noen ferger, derfor vil kjøretiden variere. I høysesongen, om sommeren, går fergene i skytteltrafikk mellom stedene, så det er ikke lang ventetid. Stort sett vil det lønne seg å fly til Molde, siden flybillettene som oftest er billigere dit. Den enkleste og billigste måten er uansett å bruke vårt søkeverktøy, som hjelper deg med å finne den beste flyreisen for deg.

Molde lufthavn, Årø

Molde lufthavn er en mellomstor flyplass, med flere daglige avganger til blant annet Oslo og Bergen. Den ligger rett utenfor sentrum av byen, drøye ti minutters kjøretur, så om du ankommer i seneste laget på kvelden, kan det være greit å ta inn på hotell i byen, for så å kjøre påfølgende dag. Funderer du på å gå til anskaffelse av en leiebil i Åndalsnes, kan det være like billig og greit å hente denne på flyplassen, for deretter å kjøre selv til Åndalsnes. Fra Molde til Åndalsnes er det 60 km, en strekning som du gjør unna på 1 time og 30 minutter, litt avhengig av fergene.

Ålesund lufthavn, Vigra

Vigra er en litt større flyplass enn Molde, med noen flere daglige avganger til de største stedene i Norge. Flyplassen ligger utenfor byen, og for å komme dit må du kjøre gjennom en undersjøisk tunnel. Fra Ålesund er det 120 km til Åndalsnes, uten ferger – en tur som tar omtrent 1 time og 45 minutter å kjøre.

Ofte stilte spørsmål