Billige flybilletter til Ulsteinvik

Billige flyreiser til Ulsteinvik

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 379 kr for enveisflyvninger og 759 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Widerøe
SAS
Widerøe
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
SAS
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Widerøe

Anmeldelser fra verifiserte kunder

11. jan. 2020

Det er Wizzair, har ikke høye forventninger. Så lenge man ordner alt selv på forhånd er det enkelt, greit og billig. Trangt om plassen, men hyggelig betjening.

En verifisert reisende
Kaunas til Ålesund · Wizz Air

Fly til Ulsteinvik

Ulsteinvik ligger i Møre og Romsdal og fikk bystatus i år 2000. I 2015 var det i overkant av 5 000 innbyggere på stedet. Ulsteinvik har flere store skipsverft og annen mekanisk industri. Mange av dagens hurtigruter er bygget ved verftene her. Stedet har store forekomster av den sjeldne bergarten eklogitt, som har vekket interesse fra forskere fra hele verden. Hvis du skal en tur til Ulsteinvik, kan du også oppleve de storslåtte Sunnmørsalpene som ikke ligger så langt unna.

Flyreiser til Ulsteinvik

Når du skal fly til Ulsteinvik har du i hovedsak to flyplasser å velge mellom. Den nærmeste flyplassen finner du i Volda, den andre ligger på Vigra i Ålesund. Det kan være greit å benytte leiebil i Ulsteinvik siden det ofte tar lang tid å forflytte seg med offentlig transport på grunn av de mange fergeforbindelsene i området. På begge flyplassene kan du ordene deg leiebil, men utvalget er nok litt større på Vigra enn i Volda.

Opplevelser i Ulsteinvik

Det er flere alternativer for overnatting i Ulsteinvik og området rundt. Hvis du er glad i naturen og liker fjellturer, har du et godt utgangspunkt her. Det høyeste fjellet i Ulsteinvik er Blåtind på 697 meter. Ellers finner du kjente fjell som Slogen i umiddelbar nærhet. I august arrangeres det en trebåtfestival her som samler båtentusiaster fra hele landet. Smak av Ulstein er en festival som arrangeres i juni der du kan få med deg mange konserter og andre kulturelle arrangement. Med et par billige flybilletter til Ulsteinvik kan du oppleve denne vesle byen.

Fly til Ulsteinvik

Når du har flybilletter til Ulsteinvik reiser du til en by som ligger på øya Hareidlandet. Øya er delt mellom de to kommunene Hareid og Ulsteinvik. Stedet ligger fint til innenfor en rekke holmer, skjær og øyer.

Hvis du lander på Vigra lufthavn, må du enten benytte hurtigbåt eller ferge for å komme til Ulsteinvik. Leier du bil og kjører selv, tar turen omtrent en og en halv time. Velger du offentlig transport må du ta bussen fra flyplassen til Ålesund for deretter å ta hurtigbåten til Hareid og til slutt bussen fra Hareid til Ulsteinvik. Dette kan fort ta flere timer siden avgangene mellom de forskjellige transportselskapene ikke alltid er samstemt.

Tar flyreisen til Ulsteinvik deg til Volda lufthavn, befinner du deg nærmere Ulsteinvik. Fra Volda kan du kjøre gjennom Eiksundtunellen som stod ferdig i 2008 og erstattet den tidligere fergeforbindelsen. Dette er for øvrig den dypeste veitunnelen i verden. Kjøreturen fra Volda til Ulsteinvik tar deg cirka 20 minutter.

Flyplassen i Volda er svært liten og betjenes bare av mindre fly. Du har tilgang til gratis trådløst Internett i to timer i avgangshallen. Det er ingen kiosk her, men en automat hvor du kan kjøpe brus og sjokolade.

Vigra lufthavn er noe større og betjenes av de store norske flyselskapene. Her finner du et par alternativer hvis du ønsker å spise mens du venter. Det er i tillegg en kiosk her og den vanlige taxfree-butikken. Du har også tilgang til gratis trådløst Internett her.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Ulsteinvik

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 379 kr for enveisflyvninger og 759 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle