Billige flybilletter til Geiranger

Fly til Geiranger

Fly til Geiranger

Geiranger er perlen over alle naturperler i Fjord-Norge, og kan by turister på vakre og ville fosser, majestetiske, snødekte fjelltopper, frodige fjellsider og den utrolig vakre Geirangerfjorden – kulisser som kunne vært tatt rett ut fra et eventyr. Det er ikke mulig å fly til Geiranger, siden bygda ikke har sin egen flyplass. Kommer man reisende langveisfra, er derfor det beste alternativet å ordne seg med flybilletter til den nærmeste flyplassen, nemlig Ålesund lufthavn, Vigra.

En reise til Geiranger er et ordentlig eventyr, og siden det er mye natur å oppleve er det praktisk med leiebil i Geiranger. Du kan da kjøre rundt for å se alle de spektakulære stedene i dette naturskjønne området. Bruker du Expedia.no når du skal bestille flybilletter, leiebil og hotell i Geiranger, vil du også kunne spare penger.

Geirangerfjorden

Den beste måten å se og oppleve Geirangerfjorden på, er via sjøveien. Blir du med en båt ut på fjorden vil du se de forlatte fjordgårdene og høre fascinerende historier om de som en gang i tiden bodde der ”ingen skulle tro at noen kunne bo”. Du vil også få se fossene De syv søstre, Frieren og Brudesløret på nært hold – et spektakulært skue. Dette er rett og slett naturen på sitt villeste og vakreste. Dersom du har drevet litt med kajakk før, er dette et supert alternativ til båt. Flere steder i området driver med utleie av utstyr, og i kajakken kan du gjør alt i ditt eget tempo. På sommerstid gjennomføres det også guidede turer i kajakk.

Vinteren i Geiranger

På vinterstid er området rundt Geirangerfjorden fantastisk for skientusiaster! Ta en topptur i Sunnmørsalpene, som strekker seg 1500 meter over havet. Nyt den fantastiske utsikten på en klar dag – en opplevelse som garantert vil sette spor. Liker du å kjøre på pudder, er pudderparadiset Strandafjellet tingen for deg. Dette skianlegget har nye stolheiser, gondoler og paviljonger med matservering når du kommer til toppen.

Flyreiser til Ålesund lufthavn, Vigra fra flyplasser i Norge

Som nevnt er det ikke mulig å fly rett til Geiranger, siden bygda ikke har sin egen flyplass. Den nærmeste større flyplassen ligger i Ålesund og er Ålesund lufthavn, Vigra. Til denne flyplassen er det jevnlige daglige flyvninger fra alle de større flyplassene i Norge – de fleste av dem direkteruter. Bruker du Expedia.no vil du ikke ha problemer med å finne billige flybilletter til Ålesund.

Ålesund lufthavn, Vigra

Denne flyplassen er en av Norges mange mellomstore flyplasser, med rundt 1 million passasjerer årlig. Det er flere kiosker og spisesteder på flyplassen, men ikke forvent deg butikker og restauranter. Fra flyplassen er det omtrent 18 km inn til Ålesund sentrum.

For å tilbakelegge distansen fra flyplassen til Geiranger, har du flere muligheter. Det enkleste alternativet er leiebil, som du kan hente på flyplassen. Fra Ålesund til Geiranger er det i overkant av 100 km, så kjøreturen tar omtrent to timer. Du kan også ta buss fra flyplassen inn til Ålesund, og deretter ta buss videre fra Ålesund til Geiranger.

Ofte stilte spørsmål