Hoteller i Rovinj

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Rovinj

Heritage Angelo d'Oro Hotel
4 out of 5
Vladimira Svalbe 40, Rovinj
Hent priser
4.6/5Exceptional! (141 anmeldelser)

"Kjempe fint hotell med super plassering. Parkering er litt utenfor men hotellet henter bagasje med egen bil, hotellet ligger rett i gågaten."…"

Anmeldelse skrevet 21. jul. 2019

Heritage Angelo d'Oro Hotel
Hotel Katarina
3 out of 5
St. Katarina's Island, Rovinj
Hent priser
4.1/5Very Good! (156 anmeldelser)

"Nice place on an island outside of the city. Only couple of minutes with boat once that runs. Difficult to find the boat and parking at the city. Only way was to call the hotel and then things started to roll. They should add information about the piers, parking and boat schedule easily available ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. mai 2019

Hotel Katarina
Hotel Lone Rovinj
5 out of 5
Luje Adamovica 31, Rovinj
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 245 kr
per night
Jan 20 - Jan 21
4.7/5Exceptional! (560 anmeldelser)
Angrer ikke på Lone

"Hadde ikke bestilt på forhånd. Det ligger 5 hoteller veldig nær hverandre og vi sjekket alle. Valget falt på Lone og dette angrer vi ikke på. Flott hotell, bra service og god mat. Enig med at dette er et 5 stjernes hotell. Veldig bra beliggenhet og kort avstand til byen Rovinj med masse restauranter ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Hotel Lone Rovinj
Residence Rovinj&
4 out of 5
Stjepana Radica, 28, Rovinj
Hent priser
4.8/5Exceptional! (75 anmeldelser)
Fantastisk!

"Fantastisk hotell, akkurat passe stort. Moderne, stilige rom og gode senger. Stort og flott bad. Frokosten var den beste vi har spist noensinne. Svært hyggelige og serviceinnstilte personale. Helt topp med parkering og heis. Rent og ordentlig både ute og inne."…"

Anmeldelse skrevet 29. sep. 2019

Residence Rovinj&
Mobile Homes Polari, Rovinj
3 out of 5
Polari 1, Rovinj
Hent priser
3.9/5Very Good! (101 anmeldelser)
Very exspensive

"The overall rating is low, the main reason is you should expect much more for thhe price of 350 Euro for one night for the mobile home. Shops didnt accept creditcard, not possible to rent/loan beach towels."…"

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2018

Mobile Homes Polari, Rovinj
Maistra Monte Mulini
5 out of 5
A. Smareglia 3, Rovinj
Hent priser
4.9/5Exceptional! (177 anmeldelser)
En perfekt uke på Monte Mulini

"Vi hadde en helt fantastisk uke på Monte Mulini 14-21 september, over all forventning. Stedet er en perle, kan ikke annet enn å anbefale til andre. Rolig atmosfære, fine rom og rengjøring som var helt plettfri. Nydelig frokost, deilig meny på restauranten. Vil særlig trekke frem det hyggelige personalet ..."…"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2018

Maistra Monte Mulini
Grand Park Hotel Rovinj
5 out of 5
Smareglijeva ulica 1A, Rovinj
Hent priser
4.7/5Exceptional! (29 anmeldelser)
Herlig opphold

"Bodde 7 netter på hotellet i september/oktober. Fantastisk hyggelig personale, flotte rom, nydelig frokost og et bassengområde som er noe av det vakreste jeg har sett. Anbefales på det sterkeste👍"…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2019

Grand Park Hotel Rovinj
Family Hotel Amarin, Rovinj
4 out of 5
Val de Lesso 5, Rovinj
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 246 kr
per night
Jan 23 - Jan 24
4.7/5Exceptional! (218 anmeldelser)
Flott familiehotell

"Fine rom og passe stor balkong på Premium rom i 4. Etg. Fantastisk opplegg for barn i alle aldre. Hyggelig service, men mangler litt for å få toppscore. Hotellet anbefales til familier med barn under 10 år."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Family Hotel Amarin, Rovinj
Mobile Homes Vestar
4 out of 5
Veštar 1, Rovinj
Hent priser
4.4/5Excellent! (50 anmeldelser)

"Veldig fint og familievennlig område! For familier med eldre barn er det en fordel med bil, slik at man kan reise til ulike byer for shopping."…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019

Mobile Homes Vestar
Resort Amarin Apartments
4 out of 5
Monsena 2, Rovinj
Hent priser
3.9/5Good! (186 anmeldelser)
Dårligere standard

"Amarin resort er et stort anlegg som er overfylt av folk. Som et stort borettslag. Prisene på supermarkedet er skrudd vesentlig opp i forhold til inne i Rovinj by. Leilighetene er helt greie, men personalet klarer ikke holde det vedlike. Skal lite til for å få til forbedringer. Dette med feks å holde ..."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2018

Resort Amarin Apartments
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Rovinj
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Rovinj: Ikke langt fra hverken Italia eller Slovenia, men allikevel perfekt plassert i Kroatia, ligger Rovinj. Hotellene her har tatt imot tilreisende i mange hundre år, så her treffer du tradisjonsrike overnattingssteder og en godt etablert turistøkonomi. Dette gjør at oppholdet ditt i Rovinj vil være preget av profesjonell betjening og gode rammer.

Når du leter etter overnatting i Rovinj på internett, kan det til tider være en overveldende oppgave å skulle velge mellom alle de flotte hotellene. Rovinj kan deles opp i tre deler: gamlebyen, de ytre bydelene, eller rett og slett utenfor byen. Gamlebyen er idyllisk og tettpakket med restauranter, men strendene finner du utenfor sentrum.

Der det tidligere var mer vanlig å dra hit for historien og de tradisjonsrike gatene, er det nå stadig flere som reiser til Rovinj for å bade og kose seg i varmen med familien. I de litt mer sentrumsfjerne områdene av byen ligger strandhotellene tett i tett og lokker med fantastiske opplevelser ved vannet.

Hotellrom i Rovinj

Det er ikke vanskelig å fly til Rovinj hvis du ikke bryr deg om en mellomlanding eller to. Nærmeste flyplass er i Pula, og ligger – litt avhengig av hvor du velger å bo – omtrent tre kvarter fra hotellet. Rovinj er tilknyttet flyplassen med en moderne, firefelts motorvei, så det skal være usedvanlig mye trafikk for at denne turen skal ta særlig mye lenger tid. Dersom du ikke ønsker å ta drosje eller annen offentlig transport, kan du kontakte hotellet i forkant og bestille henting på flyplassen. De fleste hoteller kan ordne dette for deg, selv om også de fleste tar ekstra betalt.

Hvis du allikevel har tenkt deg på å reise litt rundt i regionen, blir det fort aktuelt å leie bil i Rovinj. Da kan du ta en dagstur til Trieste i Italia – turen tar omkring halvannen time – eller til Slovenias hovedstad Ljubljana, som ligger litt over to timers kjøring unna. Det er uproblematisk å kjøre bil i Kroatia og nabolandene i nord. Her er veiene stort sett velholdt og oversiktlige, i tillegg til at folk som oftest kjører pent.

Billige hotellrom i Rovinj

Selv om Rovinj er et populært område å legge reisen for turister og feriegjester fra hele Europa, er det mulig å finne billig overnatting i Rovinj. Særlig er dette mulig hvis du planlegger i god tid i forveien, og søker på et bredt utvalg av overnattingsmuligheter på internett. Det viktigste er å begynne søket i god tid, slik at du kan få en idé om hvilke tidspunkter (av de som passer deg) som er de beste med tanke på pris og tilgjenglighet.

Videre kan du fininnstille søket du har gjort, slik at du for eksempel kan filtrere ut de aller dyreste hotellene. Har du penger nok å bruke, men kanskje vil sørge for at det er frokost inkludert i prisen, kan du også velge dette i søkefeltet. Eventuelt kan du endre kriteriene og velge hva slags fasiliteter du vil at hotellet skal ha, hvor mange stjerner og så videre.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Rovinj

Nylige anmeldelser i Rovinj

Flere reisealternativer