Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Zagreb

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Zagreb

Canopy by Hilton Zagreb - City Centre
4 out of 5
Kneza Branimira 29, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 708 kr per natt
0.85 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (280 anmeldelser)

"Ok. frokost."…"

Anmeldelse skrevet 24. jun. 2019

Canopy by Hilton Zagreb - City Centre
Sheraton Zagreb Hotel
5 out of 5
Kneza Borne 2, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 914 kr per natt
0.64 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (764 anmeldelser)
Nydelige Zagreb

"Flott hotell med fin beliggenhet. Kort vei til jernbane og gamlebyen. Svømmebassenget var ikke noe særlig. Frokosten meget god da."…"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019

Sheraton Zagreb Hotel
The Westin Zagreb
5 out of 5
Krsnjavoga 1, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 861 kr per natt
1.04 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (474 anmeldelser)
Ypperlig

"The Westin er et supert hotell. Jeg har oppholdt meg der ved flere ganger siden 1996. Nå er det oppgradert til en enda bedre standard enn før. Kan anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2018

The Westin Zagreb
DoubleTree by Hilton Zagreb
4 out of 5
Ulica Grada Vukovara 269a, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 776 kr per natt
2.19 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (632 anmeldelser)
10th floor pool with city view

"Fantastic pool and facilities."…"

Anmeldelse skrevet 1. nov. 2019

DoubleTree by Hilton Zagreb
Hotel Esplanade Zagreb
5 out of 5
Mihanovićeva 1, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 165 kr per natt
0.67 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (995 anmeldelser)
Luksus for en rimelig penge.

"Et luksushotell med historisk sus. Her har mange celebriteter bodd gjennom tidene. Prisen er svært rimelig i forhold til standard. Meget god service med hyggelig personale. Rent og med store rom. Ligger meget sentralt. Vil definitivt velge dette igjen. Det eneste man kan sette fingeren på er et relativt ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. apr. 2019

Hotel Esplanade Zagreb
Hotel Dubrovnik
4 out of 5
Ljudevita Gaja 1, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 054 kr per natt
0.2 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (994 anmeldelser)
Bra hotell

"Fint hotell med utrolig bra beliggenhet midt i sentrum."…"

Anmeldelse skrevet 16. okt. 2019

Hotel Dubrovnik
Central Downtown Apartments by Irundo
4 out of 5
Petrinjska 9, 1st floor, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 509 kr per natt
0.14 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (589 anmeldelser)
Flott utsikt !

"Vi hadde litt problemer med å finne fram til riktig adresse først, men det var fordi vi ikke leste gjennom instruksjonen vi fikk på epost godt nok. Da vi endelig fant riktig adresse manglet nøkkelen, men det ordnet seg relativt raskt. Vel oppe i 7. etasje hadde vi en fantastisk utsikt over byen, ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2019

Central Downtown Apartments by Irundo
Hotel Fala
2 out of 5
Trnjanske ledine 2. 18, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 301 kr per natt
1.99 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (55 anmeldelser)

"Great location, only a 10 minute walk from town. Friendly staff, very clean and comfortable. Breakfast had an excellent selection of foods. Good value for the money."…"

Anmeldelse skrevet 7. jan. 2020

Hotel Fala
Dezman Luxury Center
4 out of 5
Ilica 40, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 638 kr per natt
0.68 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (27 anmeldelser)
Great location and beautiful room

"Fantastic service and location. only negative was negative pee plastic underneath the sheets which makes the sleep sweaty"…"

Anmeldelse skrevet 15. okt. 2019

Dezman Luxury Center
Hotel Academia
4 out of 5
88 Ul. Ivana Tkalcica, Zagreb, City of Zagreb
Prisen er 868 kr per natt
0.87 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (96 anmeldelser)
Convenient hotel

"Comfortable & convenient hotel close to sightseeing, restaurants. Nino at reception was very helpful with our many questions & made travel arrangements for visits to Plitvice Lakes & Split."…"

Anmeldelse skrevet 11. mar. 2020

Hotel Academia
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Zagreb
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Zagreb: Du kan finne flotte hoteller i Zagreb til en hyggelig pris. Reis hit og opplev en hyggelig by med sentraleuropeisk eleganse og en atmosfære som minner om mer sydligere breddegrader.

Overnatting i Zagreb – finn det perfekte hotellet for deg

Den kroatiske hovedstaden har kanskje falt litt i skyggen av de mer kjente feriebyene langs kysten, men flere og flere velger nå å reise til Zagreb. Fra Oslo kan du fly til Zagreb og oppleve kultur, kunst og et yrende gateliv. Byen er en kombinasjon av både gammelt og nytt.

Du finner mange billige hoteller i Zagreb i de sentrale delene, som kjennetegnes av østerriksk-ungarsk arkitektur fra 1700- og 1800-tallet, da landet var en del av det habsburgske riket. Reiser du litt utenfor sentrum kan du se de mange høyblokkene i sosialistisk stil som ble bygget da byen og landet var en del av Jugoslavia.

Den vakre gamlebyen Gornji grad («Den øvre byen») ligger på en høyde over byen, og her oppe finner du flere av byens attraksjoner. Markuskirken fra 1200-tallet er en av de mest kjente severdighetene i Zagreb. Kirken har elementer fra flere ulike perioder, og kjennetegnes av den fargerike taksteinen i form av våpenskjoldet til Zagreb og det tidligere kroatiske kongedømmet.

For den beste utsikten over byen kan du gå til utkikkstårnet som var en del av byens festning (vær obs på kanonskuddet som avfyres hver dag kl. 12!) Fra dette punktet kan du ta den ikoniske blå taubanen ned til en annen del av sentrum, Donji grad («Den nedre byen»). Du kan finne et billig hotell i Zagreb i dette området, i tillegg til butikker, parker og spisesteder.

Zagreb – matopplevelser og kultur

Zagreb er i ferd med å bli en by for matelskere, og det dukker stadig opp nye spisesteder. Selv om det nå finnes restauranter som serverer mat fra alle verdens hjørner, bør du selvsagt prøve tradisjonell kroatisk mat under oppholdet. Her serveres både mektige kjøttretter fra innlandsregionene og sjømat fra kystregionene. Etter maten kan du finne deg en kafé ved et av byens mange grønne torg. Kafékulturen og kaffedrikking står nemlig svært sterkt i Zagreb.

Zagreb har mange tilbud for deg som er interessert i kunst og kultur. Blant museene som er verdt et besøk er arkeologisk museum, museet for moderne kunst og det særegne og prisbelønnede museet for tapte kjærlighetsforhold, hvor du kan se gjenstander og lese små historier knyttet til avsluttede kjærlighetsforhold. Flere av attraksjonene ligger i bygninger som er en severdighet i seg selv, slik som det flotte nasjonalteateret og Kunstpaviljongen. Om høsten arrangeres Zagreb filmfestival på Kino Europa, som er byens eldste kino fortsatt i drift og en sann kulturinstitusjon. Foruten filmfestivalen, arrangeres det konserter, quiz og andre filmvisninger året rundt.

Om du vil slappe av i naturlige omgivelser kan du gjøre som lokalbefolkningen og dra til innsjøen Jarun. Denne vakre oasen ligger et lite stykke utenfor sentrum, og kan nås med trikk. Området er populær året rundt, men spesielt i de varmere månedene, da man kan bade, sole seg, sykle og drive med vannsport her. Hvis du vil ha enda flere naturopplevelser, kan du leie bil i Zagreb og ta en kjøretur i regionen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Zagreb?
Hotel Jarun er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser er blant annet Virtus Apartments and Rooms og Hotel Gallus.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Zagreb hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellbestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før planlagt ankomst. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Zagreb.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Zagreb?
Basert på anmeldelser er Hotel Slisko et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en bar. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Hotel Dubrovnik og Hostel Centar.
Hva er det beste hotellet for en tur med hele familien til Zagreb?
Hotel Phoenix er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet 2 innendørsbassenger og en restaurant. Andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Anastasia Suites Zagreb og Best Western Hotel Stella. Attraksjoner som Zagreb zoologiske hage og Zagreb kabelbane passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Zagreb?
DoubleTree by Hilton Zagreb er et overnattingssted 5 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med regndusjer og spa med full service.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Zagreb?
Hotel Jarun er et populært overnattingssted 3 stjerner. et hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med en restaurant og gratis parkering. To andre alternativer for strandferien er Hotel Antunović Zagreb og Delminivm Hotel. Liker du deg ved vannet, kan du ta turen til Recreational Sports Center Jarun.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Zagreb?
Hotel Aristos har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Hotel Esplanade Zagreb og Palace Hotel er også to eksklusive overnattingssteder for reisen din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Zagreb?
Central Downtown Apartments by Irundo er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et gjestehus kan blant annet friste med både gratis parkering og gratis wi-fi. Hotel Jägerhorn og Hotel President Pantovcak er to andre alternativer i boutique-stil.
Hva er det beste hotellet i Zagreb for å lære mer om lokalhistorien?
Basert på vår reiseekspertise er Sheraton Zagreb Hotel et hotell med 5 stjerner, kasino og 2 restauranter, som er perfekt for historieentusiaster som bestiller via Expedia. Hvis du er interessert i historie, er LOG IN ROOMS også et bra alternativ for turen din. Du kan også besøke kjente landemerker som Steinporten, Det kroatiske nasjonalteatret og Kula Lotrscak.
Hva er det beste hotellet hvis man vil bo nær skibakkene i Zagreb?
Basert på reisestatistikken vår er Hotel AS er et populært overnattingssted 4 stjerner, som er perfekt hvis du liker å gå på ski. et hotell kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre gode alternativer for skiferien er Central Downtown Apartments by Irundo og Hotel Esplanade Zagreb. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Sljeme Ski Resort.

Nylige anmeldelser i Zagreb

Flere reisealternativer